Odgovorjeno
0
0

Ste me prosili za nadaljevanje tako da pišem naprej.

Obstala je in ni vedela kaj naj reče. Znašla se je in rekla: “Ja, hodim na tisti faks. Jaz sem Elisabeth. V kateri letnik greš”? “Drugi. Pa ti?” ji je odgovoril. Čutila je Kano zardeva. “Tudi drugi.” Vrnil ji je knjigo se poslovil. Pozdravila ga je in odšla v drugo smer. Ves nslednji dan je razmišljala o njem. Ko je nekdo pozvonil na vratih, je to skoraj preslišala. Odpret je šla njena cimra. Kmalu zatem je Bella prišla v sobo z njeno knjižnično izkaznico. Pozvonil je Jack, ki je videl da je Elisabeth izgubila izkaznico in je šel v knjižnico vprašat za njen naslov, da bi ji izkaznico vrnil.”Kdo je to!? Vse mi povej!!” je takoj začela zbirat podatke. Tako ji je začela Elisabeth razlagati kako je trčila v njega pred knjižnico in kako ji je verjetno padla kartica iz knjige. “Kako je hot” je začela. “Pa saj imaš fanta. Ne moreš ga osvajat” jo je Elisabeth prekinila. “No ti pa lahko! Krasen par bi bila!” Elisabeth je že videla da jo bo Bella začela morit glede tega da bi bila lep par, tako da jo je nagnala iz sobe. Naslednjih par dni ni več razmišljala o Jacku.

En teden kasneje.

Prvi dan drugega letnika. Elisabeth je živčno sedela v razredu in čakala na profesorja. Skoraj vsi njeni sošolci so sedeli v razredu ali pa stali in de pogovarjali. V razred je prišel profesor in vsi so se usedli. Profesor pa je zdolgočaseno predstavil njihovega novega sošolca. Jack! Ko ga je profesor predstavil pa se je usedel točno zraven Elisabeth. Ko je profesor blebetal o novem šolskem letu, novih snoveh in podobne nesmiselne stvari prvega šolskega dne, pa je Jack dal Elisabeth prepognjen listek. Odprla ga je in gor je pisalo: ZELO LEPO IZGLEDAŠ. Začudeno ga je pogledala in na listek napisala: EM, HVALA? Tiho se je zasmejal in napisal novo sporočilo in ji ga podal: BI ŠLA V KINO? Ni vedela kaj naj naredi. Jo je res
najlepši fant na svetu povabil na zmenek ali še vedno sanja?? Napisala je: NE VEM. ODVISNO KOLIKO BO SNOVI. Ko je dobil listek se je nasmehnil in ji pomežiknil. Zardela je in poslušala profesorja naprej.

Najboljši odgovor
0
0

Kul…nadaljuj

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*