0
0

“Prav. Ne bom več,” je odvrnil. “Pohiti, da se tudi jaz na hitro stuširam.” Molče sem pokimala in se odpravila v kopalnico.
Ko sem se vrnila ven iz kopalnice, sem poiskala obleko in se pričela oblačiti. Spomnila sem se, da bi bilo dobro, da vzamem svoj rokopis in prenosni računalnik ter ju spakiram v potovalko. Ravno sem ju spakirala v torbo, ko se je iz kopalnice prikazal Ian.
“Si pripravljena?” me je vprašal.
Pokimala sem.
“Zelo tiha si,” je pripomnil.
“Kaj pa naj ti povem?” sem vprašala. Da, bila sem tiha. Zavzdihnila sem, nato pa pograbila svojo torbo in si jo obesila čez ramo. “Ian, dobesedno zvlekel me boš na dopust in postavil si mi kup pogojev, da bi lahko bila s tabo. Le kaj naj rečem? Po vsem, kar sem doživela prejšnji večer, je normalno, da mi ni do pogovora.”
Nasmehnil se je. Nisem vedela, kaj naj si mislim. Bil je tako sproščen ter prepričan sam vase, da nisem vedela, kaj naj sploh še rečem.
“Če me spomin ne vara, si pristala na vse, kar sem ti postavil kot pogoje,” je skomignil z rameni in si pričel oblačiti hlače. Ob pogledu na njegovo golo telo, sem zardela. “Tudi sam sem sprejel kompromis in ne bom silil vate, dokler ne boš pripravljena. Pravzaprav bom ob pravem času poskrbel, da boš pripravljena.”
O bog, kaj mi ta človek povzroča. Najraje bi zakričala od jeze, saj bi mu najraje ugodila kar sedaj, da bi bil že enkrat mir.
“Pravzaprav me boš prosila na kolenih, da si te vzamem,” je dodal in priprl svetle oči. “Bodi prepričana v to.”
Jezno sem ga premerila.
“Potem pa stori to sedaj, da me ne boš še bolj ponižal!” sem mu jezno zabrusila. Ian se je zasmejal in si oblekel majico.
“Bi z veseljem, če se nama ne bi mudilo,” je pripomnil.
“No, potem pa me ne vznemirjaj,” sem odvrnila. “Sem vesela, ker si prišel do mene, vendar imam tudi sama mejo tolerance, Ian.”
“Potem boš vesela tudi …”
Ustavil ga je moj mrk pogled. Zasmejal se je sam pri sebi, nato pa prišel do mene in mi z rok vzel torbo ter si jo dal na svojo ramo.
“Kje imaš potovalko?” me je vprašal.
“V dnevni sobi,” sem zamrmrala.
Bila sem vznemirjena, ko sem sedla v njegov avtomobil. Ian je zapeljal nekaj ulic naprej in ustavila sva se pred njegovo hišo. Počakala sem v avtomobilu, ko je šel po svoje stvari. V ogledalu sem opazovala njegov obraz, ko je svoji dve potovalki pospravil v avtomobil, nato pa sedel nazaj na voznikov sedež. Še vedno nisem verjela, da se je prejšnji večer obrnil meni v prid. In da je sedaj Ian z mano.
“Saj ti ni žal, ker si se odločil priti do mene, kajne?” sem nenadoma vprašala, ko je zapeljal proti najbližjemu nakupovalnemu centru.
“Ne,” me je ošinil s pogledom. “Pri Lindi sem se hotel pogovoriti s teboj glede vsega tega in poskusiti, če bi se med nama karkoli razvilo.”
Spomnila sem se njegove prošnje, da bi se dobila čez dve uri. Sedaj mi je bilo jasno, da je vse skupaj načrtoval.
V nakupovalnem centru me je nežno prijel za roko. Bilo mi je nerodno, saj sem si tega tako dolgo želela in sedaj, ko sem imela njega ob sebi, se mi je zdelo vse skupaj čudno. Upala sem, da ne bom na koncu razočarana.
Plačal mi je nekaj novih oblek, čevljev in kopalk. Vse po njegovi izbiri. Ko sva odnesla vse v avtomobil, me je nenadoma potegnil k sebi in začutila sem njegove ustnice, ki so nežno oplazile moje čelo.
“Bi šla nekaj pojest?” me je vprašal.
Dvignila sem pogled proti njemu.
“Ne bova zamudila leta?” sem previdno postavila vprašanje. Ian je odkimal, nato pa je s prstom zdrsel preko mojih ustnic. Poljubil me bo, sem pomislila. Na moje razočaranje pa se je odmaknil in se mi ponovno nasmehnil.
“Pridi,” mi je ponudil roko.
Oklevala sem, nato pa jo sprejela. Čisto počasi, kot da se bom opekla. Vendar se nisem. Ian je bil moje življenje.

0
0

Nadaljuj! Nujno res!Jutri pa 3 deli. Ali pa danes še eden.

0
0

Super je. Mogoče napiši še kaj s strani Iana. Kmalu nadaljuj

0
0

Super je

0
0

Nadaljuj!

0
0

Ali nisi rekla da bo med vikendom več delov?! Ne obljubljaj nekaj kar potem ne narediš!

0
0

kim, prvo kot prvo objavljam na podlagi komentarjev, ker ne bom objavljala 10 delov, ce pa dobim 4 komentarje.
zgodba je spisana do konca in ima 130 strani v wordu.
in tretjic… ne visim samo za racunalnikom.

0
0

Nadaljuj!

0
0

1. Jaz sem Kimmmm ne Kim.
2. Jaz se pa ne menim za druge.
3. 100×smo ti že rekli da je zgodba kul.
4. Nisem rekla da samo za računalnikom visiš.

Nadaljuj. Ampak poskusi bolj pogosto ali pa ob isti uri če se da.

0
0

Nadaljuj! Pa danes plisss!

0
0

Nadaljuj!

0
0

Nadaljuj!

0
0

Kimmmm,
meni so vsi bralci pomembni. ne samo ti, ampak vsi. ravno zato pocakam na vsakega.
Obljubila pa sem, da bom dala vec delov predvsem zato, ker sem mislila, da bom za vikend fraj, pa je sodelavka zbolela in sem morala vskocit.
nadaljevanje pride takoj, ko mi tamlajsi zaspi, ravno ga dajem spat.
brez zamere 🙂

0
0

Lol. Kok si pa stara?! Da maš otroke?! Brez zamere sam vprašam.

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*