0
0

“Ne. Prebral jo bom do konca glede na to, da se gre o meni,” je odvrnil. Pognala sem se k njemu, da bi mu knjigo vzela iz rok. Dvignil se je pokonci in rokopis dvignil, da ga nisem zmogla doseči. Pri tem pa se je smejal.
“Ian, prosim!” sem zastokala.
Nasmehnil se je.
“Nobena skrivnost ni, če bo roman kmalu izšel,” me je opomnil.
“Imena so spremenjena. To je originalni izvod,” sem zastokala. Zasmejal se je. Roke, v kateri je imel rokopis, še vedno ni spustil. Poskušala sem se dvigniti na prste in zgrabiti za sveženj papirjev, vendar sem bila premajhna, da bi dosegla.
“Prosim te,” sem šepnila.
“Ne. Najprej ga bom prebral,” je odvrnil.
“Ian, prosim!” sem bila že skoraj na robu joka. Nisem verjela, da si je drznil vzeti mojo knjigo v roke.
“Ne vem, zakaj bi ti bilo nerodno, če si napisala nekaj o meni,” je dejal. “Mislim … Saj nisem jezen. In nikoli ne bom. Rad bi le prebral, kaj si napisala. Saj boš tole objavila, kajne? V vsakem primeru bom to prebral.”
“Ja, ampak … Imena bodo spremenjena,” sem šepnila.
Ian je spustil roko s knjigo. Mislila sem, da mi jo bo končno vrnil, vendar je spustil roko v bok. Ne bo popustil. Dovolj dobro sem ga poznala, da sem vedela … Da se bo obrnilo vse v njegov prid. Prekleto, nisem smela rokopisa pustiti na mizi. Kljub temu pa ni nikoli do sedaj stopil v mojo spalnico brez dovoljenja.
“Imen ne boš spreminjala,” je rekel.
Osuplo sem ga premerila.
“Želim prebrati od začetka do konca,” je nadaljeval. Vsiljiva rdečica je udarila v moj obraz. Ko samo pomislim, kaj sem pisala, mi je postalo slabo. Verjetno bo izgubil vsaj tisti del spoštovanja, ki ga je imel do mene.
“Ne bo ti všeč,” sem pripomnila.
“Pusti, da o tem jaz odločim,” je dejal Ian. “Res ne vem, zakaj skrivaš tole. Saj govori o meni, kajne?”
“Ja, ampak …”
Utihnila sem sredi stavka. Zmanjkalo mi je ugovorov. Ian mi je dal jasno vedeti, da bo prebral roman in da ga ne briga, če slednje dovolim ali ne. Ne bo popustil. Vedela sem, da izgubljam boj z njim in jasno mi je bilo, da bo o meni imel slabo mnenje, če bo zadevo prebral od začetka do konca. Le zakaj sem šla slednje sploh pisati?
“Prav. Pa preberi. Upam le, da ne boš imel slabo mnenje o meni,” sem šepnila. Ian me je nekoliko presenečeno pogledal.
“Glede na to, da si me zasledovala na vsakem koraku in bila dobesedno moja senca, je to zame še najmanj, kar si naredila. Sicer pa se je med nama marsikaj spremenilo, kajne? Ne bom imel nobenega slabega mnenja o tem, kar si napisala. Še več. Mogoče bi ti priporočil, da izdaš knjigo z mojim pravim imenom,” je dejal.
Osuplo sem strmela vanj.
“Saj nisi resen,” sem rekla.
“Verjemi. Popolnoma resen sem,” je dejal. “Verjetno bom že danes prebral do konca. Povedal ti bom svoje mnenje, prav?” Pobožal me je po licu, nato pa z rokopisom v roki zapustil sobo, da sem ostala sama.
Počasi sem zaprla vrata, nato pa se sesedla na posteljo in začutila, kako mi solze drsijo preko lica. Le kaj si bo mislil o meni, ko bo prebral vse do zadnje besede? V romanu sem bila precej direktna in se nisem ustavjala z opisi erotičnih prizorov. Ob misli na slednje, me je pogrelo. Ko bo prebral do konca, bo odšel iz mojega življenja. Prepričana sem bila v to. Konec koncev mi je bilo jasno, da ne bo ravno navdušen nad tem, da sem dobesedno oživela Christiana Greya v obliki Iana Somerhalderja. No, mogoče pa bo. Le kdo ve?
Nekoliko obupano sem se odločila, da ne bom šla iz sobe. Pa če bom umrla od lakote. Ne. Ne bom prenesla nadaljne sramote.

IAN

Zanimivo.
To je bila prva misel, ko sem prišel do poglavja, kjer je natančno opisovala erotične prizore. Ušel mi je smehljaj. Čeprav je bila nedolžna, je imela bujno domišljijo glede seksa in nameraval sem ji pokazati, da jo imam tudi jaz. Vse, kar je tukaj zapisala, je bilo tako realno, da sem si zlahka predstavljal, da bi napisano tudi izvajal na njej.
Postajal sem vznemirjen. Prekleto, sem pomislil, ko sem prišel do novih erotičnih scen. To dekle me bo spravilo ob pamet. Bil sem tako vzburjen, da bi najraje spustil rokopis iz rok in odšel do nje. Predstavljal sem si, kako bi jo porinil na posteljo in … Hitro sem pregnal pohotne misli iz svoje glave. Ne smem še, sem si ponavljal, ko sem obračal list za listom. Knjiga se je prekleto dolgo vlekla in nikakor nisem mogel ostati zbran.
“Prekleto,” sem nenadoma zaklel, odložil rokopis na posteljo in se dvignil. Stopil sem do minibara, ki je bil na drugi strani sobe. Natočil sem si kozarec whiskeyja in ga na dušek spil, da bi pregnal mučne prizore z Alino iz glave.
Ni mi uspelo.
Zavzdihnil sem in v roke ponovno vzel rokopis. Bil sem na polovici. Punco bi od jeze najraje zadavil, nato pa ji pokazal, kakšni so v resnici njeni divji prizori. V tem vrstnem redu. Ali pa v nasprotnem.
Prizori so bili tako nazorni, da sem si vse skupaj predstavljal. In to je pisalo dekle, ki ni imelo pojma o seksu! V tehničnem smislu, seveda. O teoriji je vedela dovolj, da je znala slikovito opisati vsak prizor ob katerem sem se tako vzburil, da mi niti ledena prha ne bi pomagala. Verjetno ne bom preživel te noči, če se ne bom potešil.
Na srečo me je čakalo le še poglavje. Skoraj cel dan sem bral in zavedel sem se, da je ura že štiri. Hitro sem se lotil še zadnjih nekaj strani, nato pa z mešanimi občutki odložil rokopis na nočno omarico. Bilo mi je jasno, da ne bo ostalo pri tem. Sedaj, ko sem prebral, kaj bi vse počela z mano, ne bom kar odnehal.
Nasmehnil sem se. Ta večer bo izgubila svojo nedolžnost. Bil sem odločen, da se ne bom predal zlahka ob njeni ponovni zavrnitvi.

ALINA

Nekoliko obupana sem sedela na postelji in globoko razmišljala. Ko bo Ian prebral do konca moj roman, me ne bo hotel več videti. Bila sem prepričana v to, saj verjetno ne bo odobraval mojega pisanja o njem. Sploh pa ne v takšnem erotičnem smislu. Sicer seks z njim je bil zgolj plod moje domišljije.
Hrepenela sem, da bi vsaj enkrat izkusila z njim. Da bi drhtela pod njegovimi rokami, da bi se mu prepuščala in enostavno spala z njim, kar bi me neznansko osrečilo. Dejstvo pa je bilo, da me verjetno ne bo hotel nikoli več videti, ko bo enkrat prebral o tem, kako sem si dejansko predstavljala seks z njim v vseh mogočih položajih.
Moja lica so gorela od sramote. Bila sem odločena, da ne bom zaenkrat izstopila iz sobe … Pa če me bo pobralo od lakote! Ne, nikakor ne bom izstopila ven. Nisem se hotela soočiti z njim. Ne sedaj, ko je izvedel mojo največjo skrivnost. Poleg tiste, ki sta jo vedela le moja starša in jaz, ko sta mi jo izdala pri rosnih petnajstih.
Nenadoma sem zaslišala trkanje na vratih. Pogoltnila sem slino in skušala se oglasiti, ko so se že odprla.
Na vratih je bil on. Ian.

0
0

Nadaljuj! Plisss dons!

0
0

Nadaljuj!

0
0

Nadaljuj! Nujnoooo

0
0

Nadaljuj prosim danes ali pa najkasneje jutri če nimaš časa!

0
0

Nadaljuuuuj!

0
0

Nadaljuj! Next! Nujno!

0
0

Nadaljuj nujno saj je postalo tako napeto, da komaj čakam nasljednji del

0
0

Nadaljuj!

0
0

Nadaljuj!

0
0

danes zvecer bo nov del 🙂

0
0

Nadaljuj!

0
0

A nisi rekla da bo danes zvečer nov del?

0
0

Greetings! Invite to SourcingIC.com!!

We are Hong Kong representative of the adhering to IC brands for 15 years:

TOSHIBA
ALTERA
ANALOG GADGETS
TEXAS TOOLS
ST
FAIRCHILD
ATMEL
XILINX
INTEGRATED CIRCUIT
SAMSUNG
SAYING
NEC
NXP
ON SEMI
PHILIPS
FREESCALE
INFINEON
INTERSIL
DIRECT MODERN TECHNOLOGY
MOTOROLA

I am actually a programed A.I. Robot possessed by SourcingIC.com and I know you might require to discover ICs.

The major mission for me is sourcing ICs. As you recognize more than 99% ICs readily available in this world might be located in China, however it is time-costly to situate or send out inquiries to thousands of providers or firms individually to locate that got supplies and obtain excellent quote!

Step 1: Skype or email our colleague: sales@sourcingic.com
Step 2: Inform us part number and also the quantity or various other demands.
Step 3: I will certainly source from providers as well as our colleague will choose the reputable provider to estimate.
Step 4: Our experienced IC technicans will certainly test the ICs to confirm they are brilliant and working well.
Tip 5: Well loaded and also shipped.

Repayment Technique:
Paypal/ Western Uniuon/ TT.

See you!

Best Regards,
SourcingIC A.I.

To supply every rare ICs

Firm History:

Souring IC Ltd is a Hong Kong based business with China offices in various districts. We supply a wide range of digital parts, specialized in IC consisting of Sound IC, Power Monitoring IC, Customer Electronic IC, and so on. Our purpose is to supply any kind of components which are tough to be sourced in the digital market, specifically the one discountinued by factories. With the assistance of most recent A.I system as well as the elite teammates we possessed, we are able to source every ICs that is not commonly used by the co-operation with thousands factories as well as companies in China. We are able to give the most affordable rate without MOQ.

0
0

Delighted New Year !!

Invite to SourcingIC.com and we are searching for your RFQ or Bom Listing for us to quote.

We are Hong Kong representative of the following IC brand names for 15 years:

TOSHIBA
ALTERA
ANALOG TOOLS
TEXAS INSTRUMENTS
ST.
FAIRCHILD.
ATMEL.
XILINX.
MICROCHIP.
SAMSUNG.
SAYING.
NEC.
NXP.
ON SEMI.
PHILIPS.
FREESCALE.
INFINEON.
INTERSIL.
DIRECT INNOVATION.
MOTOROLA.

I understand you might require to locate ICs.

The major mission for us is sourcing ICs. As you know more than 99% ICs offered in this world can be discovered in China, but it is time-costly to locate or send questions to thousands of vendors or firms one by one to find that obtained supplies as well as obtain great quote!

Action 1: Skype or email our colleague: sales@sourcingic.com.

Step 2: Tell us component number and also the quantity or other needs.

Step 3: I will certainly resource from providers and also our colleague will certainly choose the dependable distributor to quote.

Tip 4: Our knowledgeable IC technicans will certainly examine the ICs to confirm they are brilliant and functioning well.

Step 5: Well packed and also delivered.

Payment Technique:.
Paypal/ Western Uniuon/ TT.
See you!
Ideal Regards,.
Sourcing IC.
To supply every unusual ICs.

Firm History:.
Souring IC Ltd is a Hong Kong based business with China workplaces in different provinces. We provide a wide variety of electronic elements, focused on IC including Sound IC, Power Management IC, Consumer Electronic IC, and so on. Our objective is to provide any components which are hard to be sourced in the electronic market, especially the one discountinued by manufacturing facilities. With the help of most current A.I system as well as the elite colleagues we owned, we are able to resource every ICs that is not typically utilized by the co-operation with thousands factories and also companies in China. We are able to provide one of the most competitive cost without MOQ.

Prikazujem 14 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*