1
0

4.

Nisem vedela, kaj naj rečem. Bil je tukaj. Ian Somerhalder je bil tukaj in … Nekoliko bojazljivo sem ga pogledala. Je prišel zato, da bi mi očital prisotnost na zabavi? Mi bo očital, ker je Nikki znorela in je verjetno sedaj še na policiji? V bolnišnici me je obiskal policist, kjer mi je sporočil, da je Nikki Reed v priporu.
Sranje.
Motril me je s svojimi modrimi očmi.
“Lahko vstopim?” je vprašal.
Lahko vstopi? Počasi sem se odmaknila od vrat in moj tih odmik je sprejel kot vabilo naprej. Šel je mimo mene, jaz pa sem zaprla vrata. Moje srce je divje utripalo, saj se mi ni sanjalo, kaj si želi od mene.
Obrnil se je proti meni in me premeril.
“Si v redu?” me je vprašal.
Pokimala sem. Kaj več nisem zmogla, saj je moje srce podivjalo. Ian je bil tukaj. Pri meni. Jaz pa sem kot zadnja trapa molčala, saj sem se bala, kaj mi bo rekel. Pravzaprav sem se bala, zakaj je sploh prišel. Nisem pričakovala njegov obisk. Spraševala sem se, kako je izvedel, kje živim. Sicer je bilo res, da sem živela blizu njega, vendar moj naslov je vedelo le nekaj ljudi, saj nisem želela, da bi vsi vedeli, kje živim. Še posebej on ne.
“Zakaj si prišel?” sem vprašala. Komaj sem zmogla spregovoriti na glas. Pa ne zaradi bolečine v vratu.
“Bila sva zmenjena, da se vidiva, kajne?” je vprašal.
Pozabila sem na najin dogovor. Pogledala sem v njegove oči, nato pa sklonila pogled. Zdaj je bilo vseeno, saj sem hotela prekiniti vse z njim. Hotela sem ga pozabiti in srečo poiskati drugje, če jo sploh bom.
“Vem. Vendar sem se odločila, da slednje ne bi bilo pametno,” sem rekla. Moje življenje je bilo prekleto. Moški, ki ga obožujem stoji sredi mojega stanovanja, jaz pa sem se odmikala nazaj, saj nisem hotela več trpeti in biti ponižana.
“Zakaj?” me je vprašal.
“Nisi ti pristal v bazenu v nezavesti,” sem tiho odvrnila.
Zavzdihnil je.
“Nikki naju ni videla,” je počasi dejal. “Reagirala je tako samo zato, ker je mislila, da me je Linda namerno povabila, da bi te potisnila pred mano. Sicer je uspela, ampak … Nisem pričakoval, da se bo ta večer tako obrnil. In jutri odpotujem, Alina. Danes bova to rešila, ker ne mislim več tega trpeti.” Začutila sem cmok v grlu.
“Boš poskrbel za prepoved približevanja?” sem se pozanimala.
“Ne,” je dejal in videla sem, kako so se njegove ustnice zvile v značilen nasmešek, ki me je znal vedno očarati, ko sem ga videla na televizijskih zaslonih. Moje srce je pričelo divje biti. “Tega nimam namena storiti.”
“Ah.”
“Želim pa rešiti tole zadevo enkrat za vselej,” je dejal.
Razumela sem, kaj mi je hotel povedati. Hotel se je pogovoriti o zadnjih letih, ko sem vztrajala v zasledovanju in poskusila se mu približati. Če sem bila iskrena sama s seboj; nikoli ne bi vedel zame, če ne bi pričela s svojo obsedenostjo. Nikoli ne bi stal sredi moje predsobe in se hotel pogovoriti z menoj.
“Oprosti, jaz …”
“Vsaka ti čast, ker si bila tako vztrajna,” je začel. “Kljub temu pa si me spravila nekajkrat v neugoden položaj, ko sem po vseh družabnih omrežij dobival sporočila oboževalk, da naj ti dam priložnost, ker si očitno edina, ki je zame pripravljena narediti vse. Še več. Ko sem začel z Nikki, so celo mediji se spraševali, če sem slep.”
Spomnila sem se člankov. Za oboževalke, ki so mu pisale, pa nisem vedela. Bila sem vesela, da je vsaj nekdo videl mojo obsedenost v drugi luči.
“Tega nisem vedela,” sem šepnila.
“Seveda nisi. Upam, da nimaš še dostopa do mojih družabnih omrežij,” je dejal. “Kljub temu pa se nisi ustavila. Nikoli. Na začetku mi je bilo vse skupaj odveč. Še celo Nina te ni videla kot grožnjo. Le jaz.”
Pogoltnila sem slino.
“Z Nino sem v prijateljskih odnosih,” sem tiho rekla. “Nikoli mi ni naredila čisto nič slabega. Za razliko od Nikki.”
“Še celo ona mi je omenila, da bi lahko pomislil na razmerje s teboj,” je nadaljeval, kot da ne bi rekla ničesar. “Vsi so na tvoji strani. Na moji je bila le Nikki. In še ta je danes naredila takšno napako, ki je niti jaz ne morem spregledati.”
Popravila sem si las, ki mi je padal na čelo.
“Žal mi je, ker sem ti povzročila toliko težav,” sem šepnila.
Za hip je strmel v moje oči. Obema je bilo jasno, da se bo najin pogovor sprevrgel v prepir, če bom preveč odpirala usta.
Zavzdihnil je.
“Niti sanja se ti ne, koliko težav si mi povzročila,” je dejal. “Kljub temu pa je sedaj … Vse je drugače, Alina.”
“Mar je res, Ian?” sem vprašala. “Kaj naj bi bilo drugače?”
Njegove modre oči so me zvito premerile. Bilo mi je jasno, kaj se je spremenilo, čeprav si tega nisem več želela. Ne. Zame je bilo vsega preveč. Želela sem pobegniti proč. Proč od njega, proč od svoje obsedenosti z njim.
Bolelo me je. Vendar moram naprej. Moram spremeniti svoje življenje in poskrbeti za to, da se mu ne bom več približala. Ostal bo le spomin, ki me bo spremljal do konca mojega življenja. In umrla bom kot stara devica, ker nisem imela njega.
“Razmišljal sem o tem, kar se dogaja zadnje čase,” je dejal. “Odločil sem se, da se bo marsikaj spremenilo.”
“Kaj naj bi se spremenilo?” sem se namrščila. Nisem razumela, kaj je mislil s temi besedami. Naj bi se spremenilo najino življenje?
Stopil je k meni in me prijel za roko. Potegnil me je naprej in sledila sem mu v dnevno sobo. Obstal je in se obrnil nazaj k meni. Z očmi se je pričel sprehajati po mojem telesu. Odeta sem bila v lahko obleko, ki sem si jo oblekla, ko sem prišla izpod tuša. Njegove oči so se za hip pomudile na izrezu obleke, nato pa me je ponovno pogledal v oči.
“Mislim, da sama veš,” je dejal. “Bi bilo pa lepše, če bi nekaj spila, ker se vidi da si hudo potrebna pijače.”
Pogoltnila sem slino. Odmaknila sem se od njega in stopila do mizice, kjer sem imela alkoholne pijače. Obotavljala sem se, nato pa natočila whiskey v dva kozarca. Ko je bilo natočeno, sem vzela kozarca v roke, nato pa se obrnila k njemu in mu ponudila. Nehote sem opazila, da je zmanjšal razdaljo med nama. Očitno je bil pripravljen na vse in moje telo je hrepenelo po njem. Vendar morala sem biti previdna.
“Izvoli,” sem rekla.
“Hvala,” je dejal.
“Ian, boš prišel k bistvu?” sem ga nenadoma vprašala. Nisem več zdržala. “Povej mi, kaj sploh želiš od mene. Ne zmorem biti več v tvoji prisotnosti.”
Naredil je požirek iz kozarca, ga odložil na mizico, nato pa me pogledal s svojimi modrimi očmi, ki so me nekoč tako očarale.
“Nisem prišel klepetati,” je dejal.
V meni je zavrelo. O bog.
“Zakaj pa si prišel?” sem vznemirjeno vprašala.
Z roko je segel proti meni. Previdno je odmaknil moje lase z vratu, nato pa se s prsti pomudil na bolečem mestu, kjer me je zagrabila Nikki. Nato se je njegova dlan previdno sprehodila dol in se oklenila moje dojke. Zasopla sem. Začutila sem, kako se je moje telo samodejno odzvalo na njegove dotike.

0
0

Nadaljuj

0
0

Nadaljuj ker komi čakam nov del

0
0

Pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Nadaljuj danes prosim!

0
0

Napiši nasledni del prosim zdaj! Ker potem ne bom imela časa prebrati. Proooosssiimmmmm!

0
0

pocakam se kaksno bralko 🙂

0
0

Nadaljuj! ☺️

0
0

Nadaljuj! Prosim danes!

0
0

Nadaljuj!

0
0

Nadaljuj pliisss!

0
0

Prosim nadaljuj.

0
0

Pliiiisssss nadaljuj!

0
0

Nadaljuj lepo prosim!

Prikazujem 12 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*