Odgovorjeno
3
0

Živjo!
No,tu je že naslednji del.Upam,da vam bo všeč in da ne boste zaspali od dolgčasa.Če vam je všeč,pa komentirajte in po možnosti stisnite puščico gor.:) Uživajte v branju.

Spreletel me je občutek,ki ga nisem poznala.Imela sem metuljčke v trebuhu.Upam,da me razumete.Iz pogovorov Anje in Olivie (razpravljali sta o luškanih fantih) sem izvedela,da se temu reče ljubezen.Poznamo več vrst ljubezni.Moja spada pod vrsto: ljubezen na prvi pogled.
Ko bi se le spomnila kje sem ga že videla in kako mu je ime.
“Oprosti” me je ogovoril.Imel je meni tuj naglas.
JA!Spomnila sem se kdo je to.Sliši se noro ampak ja!To je Levy.Če smo natančni je to Zmagoslaf Levy.Vedela sem,da sem ga že videla.Kdo pa še ni slišal zanj?Je čeden in povrh vsega še najboljši iskalec irske reprezentance.Res da je precej redkobeseden,a na metli je pravi talent!
Nerodno se mi je nasmehnil.
“Ti hodiš Bradavičarka?”me je vprašal v polomljeni slovenščini.
“Da.”sem odgovorila.V grlu sem imela cmok.Mislim,koliko ljudi pa se še takole zaleti v slavne iskalce?
“Ti pa verjetno hoodiš na Durmstrang?”sem ga vprašala.
“Ja.No mogoče se bova pa še videla.”mi jodgovoril.Vav samo zame tako dolg stavek!Bila sem navdušena.Le malo čudno se mi je zdelo,da se bova še videla.Nasmehnil se je in se poslovil,še prej pa me je vprašal,kako mi je ime.Povedala sem mu,še enkrat se je nasmehnil in se odmajal stran.
Na metli j esuper,a izgleda,da ima ploska stopala.Sama pri sebi sem se nasmejala.Vedela sem,da si bom njegov krzneni plašč zapomnila za vedno.Le begalo me je,zakaj je rekel,da se bomo še videli.Ampak bila sem vznemirjena,zato sem na to kmalu pozabila.
Odhitala sem k družini,da bi ji povedala kaj se mi je zgodilo.Že od daleč sem se zadrla.
“Hej,hej!Ne boste verjeli v koga sem se zaletela!”Jack me je okaral,naj se ne derem.“Če sem se pa zaletela v Levya!”
“Tistega Levya.O katerem poročajo,da je najboljši iskalec?”je vprašal James.”Ja točno ta Levy.”sem odgovorila.”Omenjal je,da se bomo letos še videli.Na Bradavičarki.Kako le?”me je zanmalo.”Jaz vem,ampak naj bo to presenečenje.”je bil skrivmosten oče.”Daj,povej oči.”smo ga prosili z dvojčkoma.
“Ja,in kako je srčkan.”Prišli sta Anja in Olivia.“Ja,pa še najboljši iskalec je.”
Prišli sta do nas.”Hej,ne bosta verjeli koga sem srečala.No vbistvu sem se zaletela v Zmagoslafa.”
Razložila sem jima kaj se je zgodilo.“KAJ!?!” sta se zadrli.Vsi so se obrnili k nam.”Zakaj naju nisi poklicala?”sta vprašali.Zdaj sta se že malo manj drli name.Tudi ljudje so se odpravili naprej po nakupih.
Ko sta se pomirili in ko sem še enkrat povedala zgodbo,smo se odpravili naprej.Šla sem še k Madam Malkink.Tam sem srečala Claro.Še njej sem razložila kaj se mi je zgodilo.Bila je tako presenečena kot sestri.malo sva se še pogovarjali nato pa se je odpravila k staršem.Zavila sem še k Olchenbatu,saj sem potrebovala palico.Ta mi ni ravno všeč.Ves čas je mrmral…

Tako.Upam,da vam je všeč.
Lp Cat

Najboljši odgovor
0
0

Niceeeee ušeč mi je

Najboljši odgovor
0
0

Lepo, všeč mi je…;)

Najboljši odgovor
0
0

Superca!

0
0

Hvala 🙂

0
0

Res je cool!

0
0

Oprosti meni ni vsec a bodi vesela ker je veliko drugim ljudem usec

0
0

Jaz sem nekdo,če tako misliš ok,ampak take komentarje prosim obdrži zase.

0
0

Ok

0
0

Hvala

0
0

No problem

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*