Odgovorjeno
0
0

Bliža se leto 1976 zgodilo se je grozno dejanje nek človek po odkritju policije star med 48 in 63 let z avtom zbije mladoletnico in pobegne s kraja zločina. Seveda mimoidoča gospa pokliče policijo, ki je nam novinarjem podala izjavo. Ko so na nesrečo prišli tudi reševalci so vsi vedeli, da ne bo vredu. Na srečo pa so nam povedali je nekdo vse skupaj snemal in objavil na Instagram. Osumljenca so le prijeli na Italijanski meji in ga po vseh informacijah policije odpeljali do slovenske policije. Tam so osumljena več krat močno stresli z pištolo, ki ji pravijo Tezer. Gospoda so odpeljali v UKC Ljubljana, kjer bi skoraj umrl. Mladoletnica, ki je obležala pa je dobila močne poškodbe noge, vrata, komolcev in rok. Tako kot tistega gospoda so tudi mladoletnico peljali v UKC Ljubljana. Deklica je bila na intenzivnem oddelku dokler zdravnik ni povedal vsem medijem in javnosti. Da ima pretres možganov in še najmanj osem mesecev bo morala ležati v komi na intenzivnem oddelku. Čez najmanj osem mesec bo naš časopis zopet poročal o zgodbi, ki jo bo povedala deklica.
ČEZ OSEM MESECEV:
Deklica se je prebudila in nam začela vse pripovedovati:
Pred točno osmimi meseci sem se sprehajala po ulici mimo lekarne in trgovine dokler se nisem spomnila, da sem doma pozabila vrečko za trgovino odšla sem do prehoda za pešce in vozil je voznik v črnem Marcedesu, ki je imel noge na volanu roke pa na telefonu. Zakričala sem in takoj po tem sem padla in osem mesecev kot vidim na koledarju videla ves čas temo. Samo eno vprašanje imam za vas. Kakšno pa? Kako vam je ime gospodična? Ime mi je Rebeka. Hvala lepa Rebeka za pogovor in kmalu se boš lahko brala v mestnem časopisu Ljubljanček.si.
Sedaj pa moram oditi v sosednjo sobo h gospodu, ki vas je zbil. Nasvidenje Rebeka.
V SOSEDNJI SOBI:
Pozdravljeni gospod naj se vam predstavim: Moje ime je Martin Kortinšek in sem novinar mestnega časopisa Ljubljanček.si. Seveda vse zanima kaj ste počeli, da ste zbili mladoletnico in bežali policiji do Italijanske meje?
Naj vam povem svojo zgodbo:
Bilo je pred točno osmimi meseci, ko sem imel rojstni dan. Moja žena in moja dva otroka sta mi kupila nov črni avto znamke Marcedes. Seveda sem ga moral takoj oditi sprobati na cesto. Bil je tako zanimiv, ko sem videl notranjo funkcijo AUTOCAR sem rekel takoj moram poiskusiti. Avto, ki ga ne potrebuješ voziti in si lahko ves čas na telefonu je zelo zelo uporaben. Seveda sem takoj zapeljal iz dvorišča in sem kliknil na tipko AUTOCAR. Ampak seveda je pisalo, da moraš tipko držati, jaz pa tipke nisem držal. Tako sem, ko sem zbil deklico to ugotovil. Poskušal sem zbežati policiji ampak so me na Italijanski meji prijeli italijanski policaji in me predali v glavno policijsko postajo v Sloveniji. Tam so mi povedali, da me čaka 48 let zapora ali pa osemsto štiriinšestdeset milijard evrov. Seveda kot vsak normalen človek nima toliko denarja zato nisem rekel ničesar. Vprašali so me katera je glavna mafija v mestu? Seveda sem ji rekel, da nevem in so me prvič stresli. Postavili so mi drugo vprašanje kako sem si lahko kupil tak avto sem jim rekel, da so mi ga kupili otroci in žena. Drugič so me stresli in zbudil sem se v bolnišnici. Torej ste vsi v redu? Da sedaj smo vsi vredu. Hvala lepa lahko samo izvem vaše ime? Moje ime je Dominik Strigršek. Hvala lepa za pogovor moje ime je Martin Kortinšek.
Časopis, Ljubljanček.si Ljubljana, 2019
Novinar: Martin Kortinšek.

KONEC ZGODBE!

Najboljši odgovor
0
0

JAKO legenda

0
0

Zanimivo?
Sej se zavedaš, da leta 1976 sploh še ni bilo pametnih telefonov kaj šele instagram.
Poleg tega ne razumem, kako naj bi to lahko bilo izdano leta 2019, če se je dogajalo leta 1976, ljudi pa so izpraševali osem mesecev kasneje po nesreči.
Bi mi kdo razjasnil, ker se mi to zdi hudo skregano z logiko.

0
0

A bo nadeljevanje? Ceprov ni ni tok usec kot dnevniki.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*