Nova številka
Oktober 2020


Izid: 2. 10. 2020
Veterinarka

Hej!

Doma imam 2 papigi (obe sta skobčevki) stari okoli 1 leta. Obe sta zelooo plašni. Kadarkoli se jima približam, želim zamenjati vodo, dodati hrano ali se ju samo malo dotakniti, se že umikata in treseta. Rada bi se z njima kaj več igrala (dala ven iz kletke, ju naučila kakšnega trika ...) Kaj naj storim?

Hvala za pomoč!

Parrot, 12 let

Hej!

Kje si kupila skobčevki – v trgovini za male živali ali pri gojitelju? Po navadi so ptice, ki jih kupiš pri gojitelju, bolj navajene dotikanja in niso toliko prestrašene. Kaj lahko narediš? Najprej, ne obupaj. Vsak dan se jima počasi približaj, pojdi z roko v kletko in jima ponudi prst. Mogoče se bosta sčasoma navadili tvoje prisotnosti in se boš lahko s prstom dotaknila njunih nogic. Iz roke jima lahko ponudiš tudi kakšen košček solate ali malo sočnega sadja, da bosta roko povezali z dobro izkušnjo.

veterinarka Tina
Objavljeno v marčevski številki Pila 2020

Vprašanje

Koliko vaših prijateljev uporablja Pilovo spletno stran?
Nihče.
(455)
Eden ali dva.
(275)
Več!
(151)

AKTUALNO

Ljubezen temelji na spoštovanju
Predstavljaj si, da spoznaš princa na belem konju. Ali pa princeso (nismo sigurni, če tudi te pridejo na belem konju, ampak saj razumeš). Kakorkoli. Sta neizmerno zaljubljena, vajina sporočila so polna srčkov, vajini glavi nekje visoko v oblakih. Vendar pa je ta princ/princesa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača:
S.I.T.: VROČE
BQL: NA FRIŠNO
Nika Zorjan: KORONA CIAO

zalagasper: SEBI
Challe Salle: LAGANO

Tuja:
Billie Eilish: BAD GUY
BTS: DYNAMITE
Katy Perry: DAISIES
Ava Max: SO AM I

Taylor Swift: CARDIGAN

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAOktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Me ljubiš?

- Me ljubiš, dragi? - Da. - Me res ljubiš? - Saj sem ti rekel DA! - Misliš resno??? - Daaaaa. - Bi jokal, če bi umrla? - Se razume. - Pokaži, kako bi jokal? - Najprej umri.
l.a.n.a, 14