Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

NOČEM NUBENGA PRIZADET SAM DELIM SVOJE MNENJE

1
NOČM NUBENGA PRIZADET
hoj. pač meni se zdi da so ena zgodbe na pisalnici nakako slabe. kr usi jih pišejo, in večina jih je nedodelanih
naštel jih bom zaj ne
ena o teh let me be, pri me and my prfect brother je podobno.., vsi vemo ka se bo nakonc zgodilo in še veliko takih je. pa preveč dnevnikov! skoraj vsaka druga zgodba je dnevnik.

nočem biti hejt samo to je moje mnenje. Vem da sem precej grobo povedal, se opravičujem če sem koga prizadel. In res še enkrat mi je žal če sem prizadel pisatelje, SAJ SEM RES GROBO POVEDAL AMPAK SE MI JE MUDIL NA ZOOM! PROSIM DA MI OPROSTITE SAJ SEM SAMO SVOJE MNENJE HOTEL DELITI. VEM DA SE SLIPI HEJT AMPAK NISEM MISLIL HEJT.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vem da je Let me be precej tak tak zgodba. drugače sem se pa odločila da namesto te pišem drugo. mogoče ti bo ta bolj všeč: https://www.pil.si/pisalnica/objava/ona. Od begi zgodba ka si jo označil kot "ne tok dobro" je meni osebno zelo všeč. zdi pa se mi da si malo ljubusumen na uspešnost zgodbe Me and my perfect brother. Še vseeno moram priznat da si me amlo užalostil...
2
 
Ojla Tani! Ne poslušaj ga! Tvoja zgodba je ZAKON! In jaz resnično nisem vedela kaj se bo na koncu zgodilo. Meni se zdi da je samo malo ljubosumen nate in Bad Girl ker pišeta tako dobre zgodbe!
 
saj ga ne xD. Vsi vemo da je osebek pač ljubosumne sorte.
 
se strinjam!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
to se mi ni zdelo lepo.... jaz sem ravnokar po enem mescu spet začela pisati moj dnevnik, vendar bom zaradi te tvoje objave nehala. ful ti hvala, zelo prijazno od tebe
2
 
Prosim nadaljuj, ne dovoli da se te take hejt objave prizadanjeo, ali te odvrnejo od pisanja.
 
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. prosim PIŠI NAPREJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
hvala vam!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
pa pomisli da se nas veliko trudi za te objave, predstavljaj si da bi se ti za neko zgodbo, dnevnik, itd.. potrudil, potem pa vidiš objavo ker nekdo napiše da jih je večina bednih in da jih je preveč
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nesramno!
Res super, da si zdaj tiste nesamozavestne še bolj ožalostil in prizadel!
Kaj je narobe, če je tukaj več dnevnikov? Kaj je narobe z zgodbama Me and my perfect brother in Let me be? NIČ.
Sam poskusi pisati zgodbo in boš videl, da ni tako lahko...
In nasljednič, ni treba izraziti tvojega mnenja! Vsaj ne tako nesramno.
Pa še to: PILova spletna stran je narejena za zabavo, ne pa za nesramnost!
10
 
Perfektno povedano happyGirl! Točno tako bi napisala tudi jaz!
 
ja se strinjam z happyGIRL, tole je bilo res nesramno !!!!
 
happyGIRL tako se pravi!
 
Se strinjam. Verjetno je samo ljubosumen kar je Me and my perfect brother všeč veliko pilovcem
 
hvala vam vsem! se strinjam kot pisateljica bloga ki ni toliko znan
 
Ja se strinjam!
Začni pisat svojo zgodbo, pa boš videl kako težko bo! Že začet ti bo težko! Kaj šele, da bi napisal tako 20 delov!
 
I agree!
 
Ali niste vi nesramni s tem, da pišete take komentarje, toliko o tem da lahko vsak izrazi svoje mnenje in da ga je treba spoštovati
 
SlanaČokolada
HVALA VAM!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ojla!
Tole je bilo zelo nesramno. Nekateri se ZELO trudijo napisati dobro zgodbo! Kaj je narobe če je več zgodb?! Vsaka zgodba je prekrasna in čudovita in svoj način. Pa še to: TO DA IMAŠ ZOOM NI RAZLOG DA NAPIŠEŠ NESRAMNO OBJAVO! TO SI ZAPOMNI! Sorry, če sem bila sedaj JAZ groba, ampak če ti lahko poveš svoje mnenje ga bom še jaz.
P. S.: To kar si napisal glede zgodbe od Tani in Bad girl. To poznam. Samo ljubosumen si na njiju ker pišeta EPSKE in ZAKON zgodbe!
6
 
se totalno strinjam!
 
UUUUUUUUUU...
Super si povedala! Še posebej tisto za P.S.:
Hehe...
 
Ali niste vi nesramni s tem, da pišete take komentarje, toliko o tem da lahko vsak izrazi svoje mnenje in da ga je treba spoštovati.
No hate, samo povem
 
SlanaČokolada
Popolnoma se strinjam power girl! Tako se dela!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ok folk, izrazu je svoje mnenje, a niste vi govoril velik o tem da ima vsak pravico do svojega mnenja. Res je da je nesramen, a njemu se ne zdi tako, samo povedal je kar si on misli o zgodbah. Že prej je bila neka taka objava. Ampak ja no hate, ni samo on nesramen s svojo objavo, tudi vi mu odgovarjate kakor da je največja napaka na svetu da poveš kar si misliš.
No hate. Samo povem vam da ni edini.
4
 
SlanaČokolada
To je res. seveda bi se lahko on bolj prijazno izrazil. glej pustimo osebka, naj se izrazi.
 
Se strinjam!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TOLE JE BILO PA RES NESRAMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z ZGODBAMA LET ME BE IN ME AND MY PERFECT BROTHER NI NAROBE NIČ RAZEN TEGA, DA SE MI ZMEŠA KADAR ČAKAM NA NOV DEL!!!
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Joj kaj pa maš ti prot moji zgodbi?! Vem da ni popolna in to sao jaz se trudim pisat!!! AJDE ČE SI TAK PAMETEN IJI PA NAPIŠI NEKJA! ZDAJ IJI PISAT NEKO ZGODBO PA SE POTRUDI IN TI OM NASIPALA HATE KOMENTARJE!!!!!!!! Ne res ful ti hvala sploh ne razumem kaj si mislu z mojo zgodbo?! Let me be je ena od d best zgodb! A mbysi sao ljubosumen ha?! Rečem ti lahko samo da rajši boji tiho! To zgodbi pišem za svojega brata, ki ne vem kje je! TRUDIM SE ZANJ!!! SAMO ZARADI NJEGA SEM ZAČELA TO PISATI!!!! SAMO ZARAD NJEGA! IN TI BOŠ TU MENI PA DRUGIM PISO KAK SO BEDNE! PA TI SI BEDEN IDIOT!!!! Resno moreš bit tak kreten, da greš žalit nekoga! In vsi dnevniki in to so SVETOVNI! Stari smo 10-16 let tukaj in VALDA da še ne bomo pisali popolno kot pisatelji. Pa kolk vijiš po komentarjih in liajkih pr moji zgodbi mislim da je vse OK z mojo zgodbo! (to ne msilim samovšečno ampak je to moje mnenje da vam je očitno všeč)
HVALA TII MRŠ U TRI KRASNE!!!!!!!!
8
 
hahahah tak lepo si mu poveala! res znaš fajn komentirat xDxD
 
Tani
Hahaha Tani
 
Užalil me je zato, ker to zgodbo pišem za svojega brata, ki ne vem kje je in ne vem če sploh ve zame, da obstajam. In pišem to zgodbo, ker bi rada, da se meni nekj podobnega zgodi itd.
Povedala sem svoje mnenje, ki je pa kar pokalo iz mene zato je moj komentar malo grozen in to. Hitro sem pisala in bila sej jzna in užaljena. Mislim lhk pove zarad mene, da mu ni všeč, ne rabi pa napisati, KATERE zgodbe mu niso všeč. Kako bi se ti počutila če bi ti JAZ napisala: tvoja zgodba je bedna no hate
Povej zdaj kako bi ti reagirala!
Lp.
 
ahahha, hvala! Pač vem, da sem zelo neumno izpadla. Oz. malo fejst in zdaj pač vem, da bi lahko malo drugače reagirala naslednjič. To sem napisala ko sem bila zlo jezna itd in ja. Upam, da se nebo več ponovilo :D
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jou majstr
lej stekam da ti ene zgodbe niso usec pa to ane ampk npr ce pogledas zgodbo me and my perfect brother ane vids da ma kr velik lajkov pa ogledov kar ti pove da je folku zgodba usec. in stekam tut to da si sam povedu svoje mnenje ane. ampk lej folk se trud za svoje zgodbe ane in jih pol to myb prizadane. tk da naslednic lah probas to napisat na mal lepsi nacin.
lp
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Huh koliko komentarjev!
Če se je kdo slučajno prebil do mojega:

"Jaz se strinjam. Vsak mesec je pisalnica manj kvalitetna ker že dobesedno vsak piše svojo zgodbo. Tako da prosim tisti ki imaste samo namen malo zabijat cajt prosim nehite!
Pa tisti ki se zgražate nad tem- to je pač resnica! Jaz je že nemislim prekrivati!"

Jah to bi bil moj kometar če bi ga pisal ko sem jezen, ker pa sem dobre volje imate tukaj še različico mojega pozitivnega komentarja (:joy:):

" Waw kako so danes otroci talentirani! Kakšne zgodbe! Vse po vrsti... KVALITETNE, DOBRO NAPISANE, TALENTIRANI PISATELJI, skratka ni da ni!
Navdušen sem!"

Ampak ja seveda zgornji "pozitivni komentar" je vsekakor netočen in prav nesramno nepravilen.

Moja verzija komentarja v enem stavku:
"Vsi ki pišete zgodbe, prosim zavedajte se da te zgodbe nekdo tudi prebere!"

Jap pač... resnica včasih boli.

Pa brez zamer!
lp
5
 
No, to je kako se mora človek izraziti ko deli svoje mnenje!
 
Tani
😅
 
Dej dej. Zaj sem neki ugotovila! Skoro pod nobeno objavo ne dš komentarja. Tuki pa si. In zdaj sem videla način pisanja... Ti si objavil to objavo ane? sam sebi komentiraš haha
No naj ti nekaj povem. Z mojo zgodbo ni nč narobe ane?! Zadnji del je meu 26 komentarov in 52 likov in več kot 105 ogledov. Ja to je FULL slabo ane? Lih na mojo zgodbo si se spravu, ko ma skor njveč komentarov. Pa še... Kaj bi bilo tako predvidlivo? Zgodba se je komaj začela dogajati in ti đe veš kak se bo končala.
Pišeš meni in tani ko imata najini zgodbi po nvm kok likov komentarov pol pa ene zgodbe ki majo sao 1 komentar pa 3 like in boš zj reko d so ODLIČNE! Vse zgodbe so ok. Samo ti nisi ok v glavo. Kuj kozlam lhk ko sn to prebrala. Sam seb komentiraš bahahha keri pussy. In nj še ti to povem. Pisal si napačni osebi!
Če rabiš kak pogovor se dobima jutri na klepetu v živo ob pol enajstih!
Se slišma!!!
 
Bad girl zelo si me razočarala!
Jaz NISEM napisal te objave (lahk Pil preveri) in je zelo nesramno od tebe da me tako izpostavljaš in sploh da si taka.
Jutri ob pol enajstih kar čakaj ampak ti povem da boš zamanj ker se ne mislim spustiti tako nizko kot si se danes ti.
Pričakujem pa da se mi jutri do pol enajstih vsaj opravičiš če ne že to da izbrišeš ta svoj komentar.

In drugače sploh nisem proti tebi.
Sem pa proti tvojemu obnašanju danes.
 
Oprosti ampak tako se je zdelo, ker si se kar spravil name. Sorry mam svoje mnenje ane. Pil tui zame lhk preveri d nisn napisala tega. Sprry če si zj razočaran ampak me je full prizadelo, ker si nisn zamislila d vam tak full ni všeč moja zgodba. In ja sorry še enkrat sao pač taka sem neumna, tečna in še mariskaj! Oprosti
 
Tudi meni je žal. Oprosti če si me v mojem komentarju narobe razumela.
Ne razumem pa od kod ti ideja da nemaram tvoje zgodbe. Ker ni slaba in ko sem pisal svoj komentar nisem imel v mislih tebe.

Upam da mi ne zamiriš. Res si ne želim nikogar prizadeti samo včasih sem rahlo trmast in vedno želim izraziti svoje mnenje.
lp
 
Ne meni je res žal, ker sem nekaj sumila nekaj o tebi, ker sem narobe razumela tvoj komentar in te nečesa obtožila...
 
Hej Begi!
Mislim, da vem kaj je narobe! Samo fantom ni všeč tvoja zgodba! Eto! pa imaš odgovor zakaj sta dva fanta malo grše kritizirala tvojo zgodbo!
Veš kaj je pa super? Na pilu je ZELO ZELO ZELO malo fantov! Punc je pa O-G-R-O-M-N-O!!!
Lp. Ilovecandy, ki je ravno pogruntala nekaj novega!
 
bahahahaha, vreji je. Sma z hedwigom ugotovila kaj je bilo XD vseen hvala hahaha
 
Ok
Hihihi
 
Važno, da sta razčistila XD!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Glej, tak ti poven. Smeš se izraziti samo ne boi hejt, lahko bi napisal ene zgodbe so mi nei vsec pa fejst puno jih je. Nebi ti blo terbelo poveati naslovov zgodb, pa žaliti pisateljev. BODI PRIDEEN!!!!
1
 
Tani
Pa izraziš se lahko lepše če deliš svoje mnenje xD
 
Tani
Eh tani mislim d je ljubosumen na te 2 zgodbi zto je napisal naslova debilXD bahahha pa še svojga imena ni dau k je taki pussy hahahahaha Jaz sem zaj tak režim ko preberem njegovo objavo da je lhko nekdo tak kreten da gre žalit nekoga, ki je dobesedno obupan v lajfu! Bhahahha
 
Bad girl če ne bi vedel o kom pišeš bi si brez problema predstavljal da pišeš sama o sebi!
 
aha če bi lhk bi zagotovo izbrisala to objavo. Pa sao da veš lih jokam, ker mi nekdo žali mojo zgodbo in s tem mojega brata! Zgodbo pišem samo zaradi njega!
 
Ti verjamem želim pa da me nehaš obtoževati da žalim tvojo zgodbo. Ker je nisem.
Me and my perfect brother je ena izmed boljših zgodb na pisalnici.

Ne želim si da bi se jokala!

Samo ni mi všeč da me obtožuješ.

To je vse.
 
Ja... Oprosti... Nekaj sem sumila in vidim da bom naslednič raje tiho pa če sem ne vem kako jezna... Sorry ker sem te spravila v tak položaj...
 
Aja pa še to:
Tisti komentar “Bad girl če ne bi vedel o kom pišeš bi si brez problema predstavljal da pišeš sama o sebi!” nisem mislil resno.

Včasih samo pišem hitreje kot pa razmišljam.

Še enkrat: oprosti
 
Vredu je. Hvala ti in še enkrat oprosti
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz se strinjam z vsemi vami, ampak reeeeeeees ni jasno, kako ene zgodbe npr. me and my perfect brother dobijo tok lajkov in kom. pa se na pisalnici najdejo še boljše zgodbe. Ne zdej hejt, ampak res ne razumem, zato ker mi je vse skup mal sumljivo.
1
 
Ena pač
u ja sam res to je "fuuuuuuuuul" sumljivo. pomojm ma bad girl narjenih vec kt 50 profilov in si pol iz usazga profila lajka zgodbo pa napise komentar. to bo to ja.
za une k niste dojel: to je sarkazem.
No mhm lej ti bom tk rekla. kokr obozevalka zgodbe od begi bom probala razumet da teb ta zgodba ni tok zlo usec kokr je men.
to ni hejt sam mal neumno se mi zdi da ne sprejmete da ma zgodba od bad girl tok fenov.
Lp
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ok brez zamere upam, da nebom nobenega užalil ampak on je res na grt način izrazil svoje mnenje vi ste se pa na grt način odzvali. vsak lahko pove svoje mnenje. ampak še zmeraj mu pa nebi bilo treba uničevati nekaterih sanj, da postanejo pisatelji. na pisalnici ni preveč zgodb in vse so dobre saj ima vsak svoje namene. če vam kakšna zgodba ni všeč vam jo ni treba brati ali pa komentirati saj neveš koliko časa jo je pisal. lahko pa res probaš še ti napisati kakšno zgodbo in bomo videli kako bo bila dobra. res si nekatere zelo prizadel, da si njihovo zgodbo, ki jo lahko pišejo tudi cel dan ali pa več in se trudijo zato, da bi bla drugim všeč. nočem res nobenega užaliti ampak tudi vi, ki ste se grdo odzvali na to kritiko. lahko bi jo uzeli za to, da je samo ljubosumen, lahko je samo jezen ker noben ne bere njegovih zgodb (če jih piše) in zato bi rad vsa prisilil, da nehate in bo njegova najbolj gledana. ni pa takoj treba začeti njemu delati slabe vesti ker je to napisal. ampak res bi pa to napisal na lepši način ali pa sploh nebi.
lp en človk
2
 
en človk
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hmmm.... ne vem kaj si naj mislim o temle:) Kot pisateljica vem, kako je vložiti OGROMNO truda v svojo zgodbo, tudi če ne izpade tako dobro kot si si želel.
In za Hedwiga: Hmmm vidi se ti, da še NIKOLI nisi niti poskusil pisati zgodbo. Kako izbrati naslov, kako začeti, slike, imena in priimki vseh likov, glavno dogajanje, prva ali tretja oseba, izgledi in karakterji likov, prvi stavek, poglavja,... za vse to zgodbe na koncu dobijo hejt. Res ne razumem. Poleg tega v na Pilu piše pravilo: 'ne razkrivaj idenititete, ne žali,...' in ne 'ne objavljaj zgodbe, ki se enemu od pilvcev zdi bedna'. Vsak ima pravico pisat, in če dejansko odpreš word ali zvezek in začneš, si že na pol poti. Hedwig, ti si se danes spustil zelo nizko in jaz te čisto zares izzivam, da poskušaš napisat ENO zgodbo. Samo eno. Potem pa se bomo pogovarjali naprej, prav?
Že tako je zelo težko zbrati pogum, ter začeti objavljati tako, da zgodbo dobesedno vidi ves svet. Ampak da na koncu dobiš hejt, je pa do konca grozno.
Hedwig, poskusi ti začeti pisati. Resno mislim. Lahko napišeš tudi samo kratko pesmico. Pa da vidimo, kako bo tebi šlo, in kako se boš počutil, ko ti bomo začeli govoriti: 'do konca neizpopolnjeno in tole ne spada sem.'.
Sicer podpiram to, da vsak pove svoje mnenje, vendar mora biti to mnenje utemeljeno.
Lp, No Name
5
 
Oprosti, ampak tale prepirček je dvostranski. Hedwig se ni nikjer izpostavljal ali kaj podobnega in s tem komentarjem res očitno braniš Bad girl ker je ona tvoja nevemkakšnanajboljšaprijateljica. V glavnem, vse tole je dvostransko in ne rabite se jeziti eden na drugega in se obsojati. Tale tipo, ki je napisal to objavo verjetno ni govoril o zgodbah za katere so se pisatelji potrudili ampak o tistih, za katere se prav vidi, da so narejene po liniji najmanjšega odpora. In je razumljivo, da je ljubosumen na vas. Glej, nismo vsi dovolj talentirani za pisanje in verjetno tudi Hedwig in tale človek nista. Pa kaj pol.
 
NoName ne vem če me razumeš.
Te objave NISEM NAPISAL JAZ. Samo komentar. Več komentarjev. Z Bad girl sma se skregala ampak potem rešila zadevo.
In NoName ne razumem zakaj si se še ti obrnila proti tebi.

S čim natančno sem se spustil “zelo nizko”?
Prosim odgovori mi.

In ‘do konca neizpopolnjeno in tole ne spada sem’ nisem napisal jaz. Prosim lepo NoName ne delaj se najbolše tukaj. Ker ni nihče.

Edino kar sem komentiral danes je bilo “Vsi ki pišete zgodbe, prosim zavedajte se da te zgodbe nekdo tudi prebere!”.
In to je vse.
Več nisem napisal.
Si pa besedno zvezo “spustiti nizko” ti prepisala od mene. Ni lepo fejkati.

Mogoče se ti zdi da tvoje besede čeprav na ekranu ne prizadanejo nikogar NoName. Če se ti to res zdi ti povem da mene so. In to zelo 😔

Počem pa sklepaš da še nikoli nisem pisal zgodbe? Veš tudi to me je ZELO prizadelo. Ker jih pišem. In to zelo rad. Veš na svoje zgodbe sem zelo ponosen. Edino kar se razlikujejo od tvojih je to da jih pišem za sebe in jih ne objavlam na Pilu.


NoName s to objavo si me res zelo prizadela. Kot da že drugje nimam svojih težav se rabim s ubadati še s tabo.

In da sva si na jasnem ne sprejmem tvojega izziva. Oprosti. Samo ne prenesem da me hejtaš pol pa še izzivaš.
Glej za konec bi ti rad samo povedal da mi je žal za današnjo nejasnost.
In seveda kot sem že večkrat napisal da mi ni vseeno za to kar mi napišeš.
Čeprav se ti verjetno na prvi pogled ne zdi imamo tudi fantje čustva.

P.S.: Vse pisatelje na pisalnici spodbujam da pišejo svoje zgodbe. PROTI TEMU NIMAM NIČESAR!
 
Hvala MucaZajči! Vsaj nekdo ki me ne hejta.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Žal mi je vsem ki sem jih preizadel. Nisem mislil hate. Mislil sem sam to da pač ful ljudi zaj piše zgodbe in to ne po eno ki se ji popolnoma posvetijo ampak po 3, 4 zgodbe hkrati. in res, priznam da sem ljubusumen na zgornji zgodbi, pa to da kar sm naredu ni blo prou. Še enkrat se iskreno opravičujem. In prosim vas; pišite po eno do dve zgodbi naenkrat in se tem popolnoma posvetite, pa bomo vsi ful happy. Še enkrat se iz dna duše sramujem te objave in vem da nebi smel svojega mnenja izraziti na tak grd način. Upam da oprostite.
2
 
NOČM NUBENGA PRIZADET
Vsi delamo napake in to nas dela ljudi.... naslednjič ti predlagam, da celotno objavo preden jo objaviš še enkrat prebereš, ter se postaviš v kožo bralcev... jih bo prizadelo? Sporočilo lahko ostane isto, če bi le spremenil način, kako ga poveš. Tale komentar recimo, je bil popolnoma v redu.
Lp, No Name
 
V redu je...
 
ti bomo oprostili...
 
Mene osebno ni nič prizadelo, ker že tako vem, da sem zanič. Oziroma, moje sanje so bile strete že par let nazaj, zato me težko prizadanete ...
Ampak, lepo da si se opravičil. Jaz te čisto razumem.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ME AND MY PERFECT BROTHER je super zgodba in ni ti treba govoriti da so ne do delane saj samo pisatelj sam to ve ampak jaz osebno mislim da je to super zgodba. Tudi ostale zgodbe ki si jih omenil so super...me pa zanima ali bi ti bolje napisal?
1
 
hvala ti!! <3<3<3<3<3<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(460)
Ne še.
(474)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Hedwig je odgovoril/a na
Jaz sem jo prebral :grinning: Meni je bila ...
 

Bruh je odgovoril/a na
Morski prašiček
 

Bruh je odgovoril/a na
Veš koliko ljudi napove klepet za svoj rojstni ...
 

Your friend je odgovoril/a na
Bad girl... Veš kaj... TO JE ŠLO TOTALNO ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Hej! Dobrodošla! Vse naj boljše pa vsega ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Festival bo odprt za vse, bo pa v enih rubrikah ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej, bom brala, če bo zgodba zanimiva, ...
 

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂ je odgovoril/a na
Vse najbolše!!! In dobrodošla! Zagotovo boš ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Res je, ne spada pod identiteto, če nas vprašate ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Tara in sem jo dobila
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Luč :bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
:feet:#wolf duo:two: kaj pa če bi imela to
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:blush::innocent: