Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

O VSEM ZA VSE

26
Živijo!
Želela sem, da slišite moje mnenje. Želela sem se opravičiti ljudem, ki sem jih morda prizadela. Želela sem, da se pravilneje izrazim, kot sem se morda kje drugje. In zdaj pišem tole objavo.

Torej moje mnenje o vsem... o zadnjih debatah na smetišnici: mnenje o 'Pilovcu leta' in mnenje o 'neuporabnih zgodbah'. Najprej: danes sem ugotovila, da nihče ni popoln. Morda sem tista, ki zagovarja to, da ima vsak svoje mnenje. Morda sem tista, ki pravi, da vsako mnenje šteje. Da je vsako mnenje dopustno in ima vsako mnenje prostor na tem planetu. Ampak danes sem ugotovila, da tudi jaz ne spoštujem vsakega mnenja. Da ne spoštujem mnenj, ki se mi zdijo popolnoma zgrešena, ampak to je moja osnovna napaka: nobeno mnenje ni popolnoma zgrešeno in vsako mnenje ima ozadje.
Glede zgodb: nekdo misli, da so nekatere zgodbe na pisalnici nedodelane in da je veliko preveč dnevnikov (zgodb). Morda ima prav. Morda so nekatere zgodbe res nedodelane (in TUKAJ se naredi tisti korak v smer, da vsaj približno poenotimo mnenja), vendar verjamem, da se vsak pisatelj, vsak avtor potrudi za svojo zgodbo kolikor se le lahko.
Vsaka zgodba je nekaj posebnega in vsaka zgodba je rezultat neizmernega truda in vloženega dela: najprej izbiranje teme, določanje likov, kamor spada starost vseh likov, izgled, karakter, ime, priimek, morda tudi vzdevek in po možnosti še slike. Nato pride odločitev, v kateri osebi naj pišeš; tretji ali prvi? Da ne govorim o prvem stavku, kjer se meni vedno zatakne in vsem poteku zgodbe. Bistvo: vsaka zgodbe je rezultat neizmernega truda. To moramo spoštovati, kljub različnim mnenjem različnih ljudi.
Druga stvar so ta tekmovanja za Pilovca leta in 'družbe' na Pilu.
Po moje so ta tekmovanja nepotrebna. Nekateri se počutijo zelo slabo, ker pristanejo čisto na dnu, in verjamem, da tudi tistim, ki jim je 'vseeno' kje pristanejo, ni prijetno gledati svoje ime na koncu seznama.
Sama poskušam biti dobra oseba, ter prijazna in pravična do vseh. Poleg tega je moj hobi pisanje zgodbe in bloga. Sem zaradi tega tukaj 'popularna'? Po moje ne bi smela biti.
Ker vem kako je biti nepopularen (ker sama tudi sem v resničnem življenju): zdi se ti, kot da si neviden, kot da te ljudje opazijo le kadar kaj rabijo. Poskušaš biti vsem ob strani, medtem ko drugi to izkoriščajo. Vedno si tista, oseba, ki na koncu ostane brez para in vedno imaš občutek, da izstopaš na slab način. Vem, poznam ta občutek. In nočem, da se KDORKOLI, KADARKOLI počuti tako, ker je občutek grozen, in včasih razmišljaš kakšen bi bil svet brez tebe. Nobenemu ne privoščim tega občutka in zato res upam, da se tukaj 'popularnost' in 'nepopularnost' ukine.
Vsi smo unikatni. Morda obstaja kdo na svetu, ki izgleda tako kot ti, ampak nihče nima istega nasmeška, nihče nima iste iskrice v očeh kot ti, ko zagledaš nekaj kar te razveseli. Nihče nima istega smeha in nihče nima vseh ostalih stvari, ki te delajo posebne, ki te ločujejo od drugih. Bodi hvaležen, da si kakršen si, ker nihče drug ni tak.
Lp, No Name
P.S.: Edina razlika med dobrim in slabim dnevom je tvoj odnos.
P.P.S.: Če si tole dejansko prebral do konca, ti nekaj povem: ugasni računalnik ali telefon (kjerkoli že si). Zapri pilovo spletno stran in se ozri okrog sebe. Posveti se stvari, ki te veseli: risanje, igranje inštrumenta; ali pa se pojdi družit z družino. Ker ena stvar, ki je pri šolanju prek interneta res ne rabimo, je še več interneta.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vau! Se popolnoma strinjam s tabo! Ni prijetno svoje ime gledati na dnu. Jaz se še slabše počutim, ko vidim, da je nekdo še nižje kot jaz, pa vendar sem se z njim pogovarjala in je super oseba.
Odlično si napisala! Zdaj pa grem brat in se odklopim iz interneta.
3
 
Reply: Jaz se še slabše počutim, ko vidim, da je nekdo še nižje kot jaz, pa vendar sem se z njim pogovarjala in je super oseba. -- Ja, točno o tem govorim! Nekdo je prav tako prijazen kot vsi ostali, pa še vedno pristane na dnu.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
čudovito napisano. TEMU se pravi trud za izražanje svojega mnenja.
3
 
hahaha hvala :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Full dobro si to napisala!
Se popolnoma strinjam s tabo! Le tega občutka ne poznam... Bi pa ga zelo rada:pensive: Ne razumite me narobe ampak v realnem svetu nisem ena od nepopularnih in čez čas ti vse skupaj rata bedno in tečno, ko se cel folk pogovarja s tabo in to...
Težko mi je gledati sošolce oz. 'razredne piflarje, luzerje' ki niso povabljeni na noben homeparty al pa prespranja, rojstnodnevne zabave... Ko jih vsi izsiljujejo, da delajo njihove naloge, izkoriščajo ter se delajo, da so njihovi prijatelji...
Težko mi jih je gledati in zato se počutim kot slaba oseba... Tukaj se počutim zelo prijetno, ker se vsi imamo za ENAKOVREDNE! A nato, ko so prišle te objave in ti spori... Se je vse skoraj spremenilo. Zadnje čase se full kregamo in pogrešam stare čase, ko tega kreganja in teh objav sploh ni bilo.
Upam, da se bo vse čez čas pomirilo in bomo spet bili enakovredni kot smo bili včasih.
Današnja objava me je zelo prizadela in ne vem zakaj sem imela takšen izpad. (No name ti še najbolj veš zakaj) Mislim ničesar nimam proti, da človek izrazi svoje mnenje. Res je, da je ogromno novih zgodb itd. in niso ravno dobre... A so morali ravno izpostaviti katere. Saj vem, da moja zgodba ni tako dobra kot nekatere in razumem če vam je bedna... A ravno zaradi te osebe ne bom nehala pisati, ker me žene naprej, ker sem samo zaradi nje začela pisati in jo bom tudi končala!
Če pa vam ni všeč, da še sploh objavljam bom nehala in šla če me tak hejtate!
Tako to še je bilo moje mnenje in upam, da je vsaj nekdo prebral...
Lp. Bad girl
8
 
Hej!
Lepo si napisala tudi ti! Z pisanjem pa ne obupaj, ker ti je nekdo rekel da ne pišeš dobro ali kar koli. Kot sem spodaj napisala je za pisanje potrebno veliko vaje in tvoja zgodba zagotovo ni bedna. Ne spremljam pisalnice, ampak jo grem zdaj prebrat!
Lp
Noone
 
hvala ti! <3 Ti si tudi zelo dobro napisala ;)
 
Super si napisala Begi, pa ne nehaj objavljat ker te imamo vsi tukaj radi <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3::clap_tone3:
Bravo! BRAVO! Popolnoma se strinjam glede zgodb. Vsak vloži največjo možnost truda v svojo zgodbo. Kot pisateljica sama definitivno ne podpiram nekih tem...nedodelane zgodbe itd...ker se vsi učimo in ne moreš ti napisati svoje prve zgodbe kot J.K Rowling. Potrebno je veliko vaje, truda, včasih neprespanosti:joy:. Podpiram, da si svetujemo med sabo, npr. da napišeš: Super si napisala, edino lahko popraviš par slovničnih napak...nekaj v tem stilu. Tisto pa se mi res zdi neprimerno.
Glede pilovca leta, se strinjam in po mojem tega ne bi smeli delati, meni je načeloma vseeno, ampak eni se potem počutijo zapostavljene, ko vidijo svoje ime na dnu seznama. In ne zdi se mi prav neko izbiranje ali kar koli.
Še enkrat BRAVO!
Noone
4
 
Hvala in se popolnoma strinjam s tabo! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vau, to si zelo dobro povedala, skoraj sem jokala, sploh ker tudi jaz nisem priljubljena.

Hvala, da si to napisala:heart:
1
 
Hvala tebi:) <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! To je ena NAJLEPŠIH in NAJBOLJ resničnih objav na smetišnici! Zares zares lepo:heart:! :grinning::grin::upside_down::hugging::blush::sunglasses::kissing_closed_eyes:
1
 
hvala ly!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw! Strinjam se čisto z vsem kar si napisala!
Brez besed sem. Zaslužila bi si nagrado za kreativno-družboslovno pisanje (vsaj z moje strani) :blush:!
Ne spreminjaj se in ostani taka kot si še naprej! Želim ti veliko navdiha za pisanje najboljših zgodb :wink:.
1
 
ahahaha aww hvala:) Polepšali ste mi dan!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
B-R-A-V-O!! BRAVO! BRAVISSIMO!!
Popolnoma se strinjam s teboj! Res!
Zelo dobro povedano!:smile:
lp,
:hamster::hamster::heart:
1
 
hvala <3
LY
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
se strinjam:stuck_out_tongue:
1
 
<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(460)
Ne še.
(473)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Revija PIL je odgovoril/a na
Festival bo odprt za vse, bo pa v enih rubrikah ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej, bom brala, če bo zgodba zanimiva, ...
 

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂ je odgovoril/a na
Vse najbolše!!! In dobrodošla! Zagotovo boš ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Res je, ne spada pod identiteto, če nas vprašate ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Tara in sem jo dobila
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Luč :bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
:feet:#wolf duo:two: kaj pa če bi imela to
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:blush::innocent:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hejjjjj vse najbolse za tvoj r dan, ti zeli Slepuč
 

MiniJinny je odgovoril/a na
Na testnem forumu imate tudi logò za naše ...
 

Osebica je odgovoril/a na
Ne, rojstni datum ni taka stvar. Tudi starost, ...
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Bad girl je odgovoril/a na
Jeeee še ena zlobnaaaa:joy::joy::joy: Nsn:joy::joy::sparkling_heart: ...