Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

PILOVEC/KA LETA! JE RES POTREBNO?!

46
NisemRegistrirana
Hay!
Kot prvič, v resnici sem registrirana pilovka. Registrirala se nisem zato, ker nočem, da me zaradi te objave vsi zasovražite:sob::sob::sob:.
Okej, v igralnici zadnje čase opažam veliko iger PILOVEC/KA LETA. Saj ne, da imam kaj proti teh igrah, ampak pomislite, kako se počutijo tisti, ki vedno pristanejo na koncu teh "popularnih lestvic", pa se trudijo, da bi bili prijazni in dobri spletni prijatelji. Mislim, med top 5 pilovcev vedno pristanejo NoName, Bad Girl, happyGIRL... One pišejo zelo dobre zgodbe. Obstajajo pa tudi pilovci, ki jim slovenščina ne leži, in zato ne pišejo zgodb. In te pilovci običajno pristanejo na dnu. Zakaj se potem igra ne imenuje PILOVEC/KA LETA KI PIŠE ZGODBE? Sorry, če sem koga užalila, ampak to je moje mnenje. Vi imate zaradi mene lahko drugačnega:slight_smile::slight_smile::slight_smile:. In please naj se ne usejo 1 000 000 hate komentarjev, saj nisem hotela nikogar užaliti. Če pa skučajno koga sem, se pa opravičujem. V komentar lahko napišete kaj si vi mislite o teh igrah.
Lepo se imejte, NisemRegistrirana
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hmmm... jaz ne delam teh iger, in ne vplivam na to, kje pristanem. Vedno se trudim biti do vseh prijazna in predvsem PRAVIČNA, zgodbe pa pišem zato, ker je to moj hobi. Vesela sem, da je zgodba všeč veliko ljudem ampak nočem, da sem zaradi tega... no, počutim se kot da je hejt letel name, jaz pa v bistvu nisem naredila nič narobe.
Vedno poskušam biti prijazna in pravična do vseh ljudi, ne glede na to kako se obnašajo, kaj so njihovi hobiji,... vsi smo enaki. In mislim, da tukaj ne bi smeli imeti 'popularnih' in 'nepopularnih' ljudi. Sama se sploh nisem zavedala, da to obstaja, dokler mi ni nekdo (ne bom ga/jo izpostavljala) rekel, da sem tukaj 'popularna'. Ne vem, če je to res, ampak vem kako je biti nepopularen (sama sem nepopularna v resničnem življenju, v razredu,...) in verjemite, ni prijetno. Ljudje te ne opazijo, imaš občutek da nikamor ne spadaš, vedno si tista izjema ki ostane brez para,... Ne želim, da se ljudje tudi tukaj počutijo tako. Sama se nisem nikoli, in res ne želim, da se drugi. Ker tukaj je prostor, kjer se naj bi najstniki iz celotne Slovenije, ne glede na izgled, narečje,... povezovali v celoto. In nočem, da je ta celota razdeljena na 'popularne' in 'nepopularne' osebe. Sicer še vedno: ne vem če so res tukaj 'nepopularni in popularni ljudje', meni se ne zdi, zdi se nekomu, s katerim sem se pogovarjala, spraševala pa nisem še nikoli nikogar.
V glavnem: kot oseba se tukaj trudim dati vse od sebe, da svetujem, se posvetim vsem pilovcem, in imam občutek, da je tukaj kritika letela name. Če sem kogarkoli kadarkoli prizadela, se iz srca opravičujem.
Lp, No Name
12
 
To si zelo lepo povedala. Noben hejt ni letel nate, to je bilo mišljeno bolj za tiste, ki organizirajo taka tekmovanja. Saj ni tvoja "krivda", da te imajo pilovci radi in zato pristaneš na vrhu lestvic. Zelo mi je žal, da v resničnem življenju, nisi ravno priljubljena. Ne razumem zakaj. Glede, na to kar vidim tukaj, si čudovita oseba.
 
Živjo NoName! Ne, res te nisem hotela užaliti. Vem, da pišeš EPSKE zgodbe in si zelo prijazna in pravična do vseh. S to objavo te resnično nisem hotela užaliti, tudi NoName, Bad Girl in happyGIRL. Oprosti, če sem te užalila. Prosim, oprosti mi.
 
NisemRegistrirana
VREDU JE!
 
O hvala zlata si!
 
NisemRegistrirana
nisi me užalila:) Vsak ima svoje mnenje in to moramo spoštovati <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam. Mislim, jaz sem-bom kar povedala tudi zaradi določenih ljudi tukaj imela težave predvsem duševne. Realno je to-pilovec leta tako, kot da bi v šoli naredili tekmovanje, za....................leta. In verjetno bi bili na vrhu lestvic vedno eni in isti, drugi pa bi se počutili slabo. Teh iger ne podpiram.
2
 
Hvala da se strinjaš z mano
 
NisemRegistrirana
saj te zaradi tega ne bomo zasovražili vredu je nisemregistrirana
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hoj!
Jz se strinjam z No name. Kaj smo me krive?? Pač ne vem... Meni je tui to ratal kot neki hejt, ker sem baje 'popularna' pa sploh nisn tak fejst. ZELO mi je všeč, da je pilovcem všeč moja zgodba in sem vesela VSEH komentarjev in lajkov pa tudi ogledov.
Jaz nisem nikogar želela prizadeti, ampak so drugi pilovci/pilovke prijavili mene na igro in druge.
In če bi izpadla bi sprejela poraz saj si verjetno ta naslov 'pilovec leta' zasluži nekdo, ki je pisal ODLIČNE zgodbe, igre, bloge... Če je pilovec tiho in nič ne dela ga zagotovo drugi ne morejo opaziti...
Že da nekaterim ne leži slovenščina, zato ne objavljajo ali pa se bojijo objaviti... Potem seveda ne morejo dobiti tega, ker niso nič naredili ali kako naj razložim... Npr. za primer vzamimo Ariano Grande (prva mi je prišla na pamet). Ona piše pesmi in je pop pevka! Je popularna po celem svetu, ker je nekaj naredila nekaj posebnega in so si jo ljudje zapomnili. Če pa bi bila tiho in ničesar nebi naredila je ljudje nebi opazili in bi bila navadna lepa punca, ki lepo poje.
Torej nismo me krive, ker si upamo pisati zgodbe, bloge itd. Pač smo se oglasile folku je bilo to všeč in so napisali, da si zaslužimo ta naslov pilovca leta.
Ne vzamite to kot hejt ampak jaz sedaj mislim, da pilovci in pilovke hejtajo mene, noname, happygirl...
Zarad mene zveseljem odstopim če tako želite! Ne jemljite to kakor hejt, ker sem povedala samo svoje mnenje!!
Lp. Bad girl
2
 
Živjo Bad girl! Tako kot NoName tudi tebe nisem hotela užaliti. Nočem, da mislite da imam karkoli proti vam, saj pišete odlične zgodbe. In ja, pravzaprav si lepo povedala. Žal mi je če sem te užalila :(
 
NisemRegistrirana
ENAKO!
 
Bad girl, to si odlično povedala!
 
Zelo lepo si to povedala in razložila Bad girl!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bad girl, se v bistvu strinjam, ampak recimo jaz, AlisonLouisa, Sylwein sky in še veliko drugih, ki pišejo samo zgodbe in komentirajo niso popularni in sama se res počutim nekako zapostavljeno, ker pri NOBENEM ob teh tekmovanj nikoli nisem bila izbrana. Ne zdej, da se ful sekiram, sam mal užali človeka, ko ma nekdo to tekmovanje in pol ni izbran
4
 
Ja, saj to mislim :(
 
NisemRegistrirana
Jaz nikoli nisem bila niti zapisana med tistimi, ki bi jih lahko izbral!!!
 
enako js nikoli nisem izbrana tudi v šoli nisem "prirljubljena" ker sem pač čudna. in tukaj sem se dala da bi bila sprejeta da bi brali moje zgodbe ter klepetali, ne pa se delili na popularne in nepopularne
 
Ja, se strinjam
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz pa mislim, da tale objava ni letela na udeležence oz. zmagovalce tekmovanj, ampak na tiste, ki jih ustvarjajo.
Objave, ki pozivajo h glasovanju za NAJBOLJŠEGA pilovca leta, se meni zdijo malo nerazumno utemeljene.

Pa tega ne pravim zato, ker ne zmagam ali kaj podobnega (zelo zadovoljna sem s svojimi 5-6 bralkami, ki vsak teden berejo mojo zgodbo :wink:), ampak zato, ker se mnogi ne počutijo dobro ko vidijo svoje ime na dnu. Predstavljajte si, da že v šoli ravno ne blestiš in potem še ugotoviš da tukaj ni nihče glasoval zate. Človeka kar potre.

Ali kot primer: Ravno odkriješ spletno stran in naslednji teden te že ocenjujejo kakšen se jim zdiš, glede na to če si komentiral njihovo zgodbo, se navduševal nad blogom ali jim pomagal v svetovalnici. Že v šoli se preveč delimo na priljubljene in drugo skupino, ki ni; ne vidim potrebe, da bi imeli tu takšno tekmovanje, kjer bi se iskal zmagovalec oz. najbolj priljubljen PILovec.

Namesto teh tekmovanj, bi lahko ustvarjalec objave napisal neke vrste zahvalo bralcem ali osebam tu in jim tako dal vedeti, da ceni njihove komentarje in pomoč.

Morda naj se osebe, ki delajo ta tekmovanja malo zamislijo. Ali samo iščejo pozornost, več komentarjev in želijo deliti PILovsko skupnost?

Na PILovi spletni strani nisem zelo pogosto in večkrat kakšne stvari preberem a ne komentiram. Če ne ustvarjam objav, ki pozivajo k velikemu številu lajkov ali ne objavljam vsak mesec, da bom odšla, še ne pomeni da me ni. Dovolj mi je, da tisti, ki komentirajo mojo zgodbo vedo, da obstajam.

Čisto vsak član je pomemben. Nekateri se pač bolj izpostavljajo, nekateri ne.
8
 
se popolnoma strinjam s tabo <3 ( nimam nič proti BG, NN...)
 
Točno to je tudi moje mnenje!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej NisemRegistrirana! Tudi jaz nisem registrirana, ker bi mi starši rekli, da sem preveč na raučunalniku ko bi videli mail od pila da sem se prijavila. Ja, ko jaz dobim mail ga dobi tudi oči na telefon in na tablico.:expressionless:Tudi meni te igre pilovec leta niso najbolj smiselne in kot je že AlisonLouisa zelo lepo povedala in pa Lora. Pač prosim, ne. To bo tiste na dnu lestvice morda potrlo, ko bojo dobili le 3 glasove! Drugače pa AlisonLouisa: svaka čast, lepo povedano. Ni letelo na udeležence ampak na neregistrirane uporabnike a.k.a izdelovalce iger, ki se nočejo razkriti, ker so vedeli, da bojo dobili nekaj hejta.
1
 
Bibi
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam s tem! Sploh pa ni nujno, da zmaga tisti z najboljšimi zgodbami, ampak se gre tukaj tudi za prijaznost, sočutnost, zabavnost...
Jaz poskušam biti prijazna do vseh in mogoče tudi zato dobim glasove. Nočem, da bi bil kdo žalosten, zaradi malo glasov. In prav bi se mi zdelo, da če že delaš te igre samo razglasiš zmagovalca, ne pa da razpravljaš koliko glasov je dobil kdo...
(SS si to slučajno ti?)
Lp, hG
4
 
ja se strinjam!
 
Ne, ni Super Sisters.
 
NisemRegistrirana
Kaj? Halo? To nisem bila jaz.
 
optrosti! zmešana semmmmm!
 
Nisi zmešana! Samo na sumu si imela... hahahahaha
 
Hahaha nisi zmešana. Sicer pa jaz ne podpiram happyGIRL samo zaradi cool zgodb, ampak zato ker je ona moja zelo dobra prijateljica tule in je tudi zelo prijazna oseba. Prav tako pa jaz nikoli ne sodelujem v igrah pilovec leta, ker ima vsak dobro in slabo plat.
Lp,
Super sisters 💖
 
oooo hvala! SS OBOŽUJEM TE!!!!
<3<3
 
iiiiiiiiiiiiiiiiii jaz tut tebe!!!!!!!!!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Resnici na ljubo: meni je pa to da sem na dnu všeč. Nočem biti v središču pozornosti, ker se lahko še hitreje zgodi, da rečeš kaj narobe, težko se potuhneš pa še večja verjetnost je, da te fejkajo. Ne vem no, meni je vseeno se pa še najbolj strinjam z AlisonLouiso. Pilovci, povem vam, da se ne rabite sekirati zaradi tega. Če ljudje ki delajo take objave gledajo samo to koliko smo aktivni na tej strani in koliko lajkov imajo naše objave, še ne pomeni, da ostali nismo dobri ljudje.
1
 
ČISTO PRAV IMAŠ! JAZ SE NA TE OBJAVE NE OZIRAM KER NISO VREDNE MOJE POZORNOSTI.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Glej, mene te objave včasih malo prizadanejo in verjetno nisem edina, zato semi nezdi ta je na tone teh objav. Za svoje zgodbe se trudim ter imam kar nekaj bralcev, pa še vedno po statistiki te objave spadam med "ne cool" pilovce. seveda punce v finalu nisonič krive. :)
0
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
rada bi rekla da mislim da ni nič narobe z izbiro pilovca leta pac nobeng nocem uzalt sam mislm da mogoce res nekaterim ni do tega in vem da si lahko uzaljen.Sama sem nova na pilu in sem se znasla na listu.Ampak to ni zato ker bi bila vs cas samo na pilu.To je zato ker je nekaterim vsec moje pisanje. Pac ne me razumt narobe. se strinjam z enimi in drugimi:hugging::innocent:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ja to se pa popolnoma absolutno strinjam!
Ni pravično.
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz se POPOLNOMA strinjam s tabo.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(460)
Ne še.
(474)
Bom zdaj!
(81)

Oglas

Zadnji odgovori

Hedwig je odgovoril/a na
Jaz sem jo prebral :grinning: Meni je bila ...
 

Bruh je odgovoril/a na
Morski prašiček
 

Bruh je odgovoril/a na
Veš koliko ljudi napove klepet za svoj rojstni ...
 

Your friend je odgovoril/a na
Bad girl... Veš kaj... TO JE ŠLO TOTALNO ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Hej! Dobrodošla! Vse naj boljše pa vsega ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Festival bo odprt za vse, bo pa v enih rubrikah ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej, bom brala, če bo zgodba zanimiva, ...
 

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂ je odgovoril/a na
Vse najbolše!!! In dobrodošla! Zagotovo boš ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Res je, ne spada pod identiteto, če nas vprašate ...
 

Gajč je odgovoril/a na
Tara in sem jo dobila
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Luč :bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:wolf::wolf:
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
:feet:#wolf duo:two: kaj pa če bi imela to
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:bulb:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
:blush::innocent: