Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Verižni SMSji (ZA VSE!)

15
Ojjj!
Kot se vidi v naslovu, bom govorila o verižni sporočilih. Vsak je že kdaj dobil kakega...
To so v glavnem sporočila, ki se jih pošilja po vibru, in govorijo o mnogih različnih bedarijah. Včasih gre za kaj groznega, včasih, da poiščeš napake, včasih neki, da se ti bo ob določeni uri izpolnila kaka želja, boš dobil dobro oceno itd., če boš to poslal določenemu številu oseb v določenem času.
NIKOLI NE VERJETI TEM SPOROČILOM, KER LAŽEJO! LAHKO GRE ZA KAJ GROZNEGA, NEKATERI LAHKO ZATO NAREDIJO SAMOMOR, NE POŠILJATI DRUGIM LJUDEM, KER BODO JEZNI, ČEŠ, KAJ JIM POŠILJAŠ TE BEDARIJE!!!!!!!!!!!
Oprostite, če sem zvenela preveč jezno, ampak zgornje sem že iskusila (brez samomorov) in ljudje so bili tečni, ker sem jim to pošiljala.
Zdaj pa en primer groznega sporočila, ki sem ga dobila:
Zdravo, ime mi je Carmen Winstead. Imam 17 let. Zelo sem ti podobna... Sem ti že omenila da sem mrtva? Pred nekaj leti me je skupina deklet porinila skozi odprtino za kanalizacijo, da bi me osramotili. Ko se nisem vrnila, je prišla policija. Punce so rekle, da sem sama padla in vsi so jim verjeli. Policija je našla moje telo v kanalizaciji. Imela sem zlomljen vrat in odrezan obraz. Pošlji to sporočilo 15 ljudem takoj ko prebereš to sporočilo. Če ceniš svoje življenje. Fant po imenu David je dobil to sporočilo. Samo nasmejal se je in ga izbrisal. Ko se je tuširal, je čul smeh... MOJ KROHOT! Zelo prestrašen je pohitel do telefona da bi mu spet poslali sporočilo... Ampak bil je prepozen. Naslednji dan je mama prišla v njegovo sobo in edino kar je našla je bilo sporočilo, napisano iz njegove krvi. Pisalo je: Nikoli se ne bo vrnil! Nikoli niso našli njegovega telesa... ker je z mano! Punca Charlotte je tudi dobila to sporočilo in ga takoj poslala 25 osebam (10 več kot je potrebno). Še vedno pazim na njo. Pazim da je varna, tako kot vsi, ki jih ima rada. Pošlji to 15 osebam v naslednjih 5 minutah, če nočeš da te dočaka ista usoda, kot Davida. Tvoj čas se začne... ZDAJ! Zgodba je resnična, lahko jo poiščeš na googlu. Pazite! Prišla bom če ne pošlje tega 15 osebam. Morda te bom gledala vsake sekunde.

In pa še en primer, ki je 'klasičen' in ne povzroča pretirane škode:
Poišči narobno zemljo:earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa:
:earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_americas::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa::earth_africa:


Poišči kraljico
:woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::princess::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman::woman:Poišči drugačno kladivo.


:hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::tools::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick::hammer_pick:
Poišči odprto ključavnico.

:lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::unlock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock:Poščite l


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Če ste vse našli
Zapri roko:fist:(ne odpiraj)


Zaželim si 3 želje.Pošlji to petnajstimi osebami brez da bi otpru roko
Poglej si roko

Res ne verjet tem bednim sporočilom, ker baje tisti ki je ta SMS ustvaril lahko tudi morda dostopa do vseh številk, kamor je bilo sporočilo poslano. Samo vas želim posvariti glede tega.
Hvala, če ste prebrali.
Lp,
Super sister :sparkling_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
jap prav imaš. Nekje sem že slišala, da lahko prenaša viruse (te na telefonu, računalniku)
1
 
Samo sporočilo ne more vsebovati virusa. Mogoče če je notri kakšen link do spletne strani.
Lp
 
Heker
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ko sem bila nekje 4., 5. razred, sem bila v ''stotih'' skupinah na vibru in so si pošiljali tudi to. Jaz nisem nikoli pošiljala takšnih zadev. Potem so se v skupinah začeli žaliti, zafrkavati in sem jih večino zapustila(razen skupine s takratnimi BFF in prijateljske(pa mogoče razredne:thinking:)). Prvi primer sem dejansko dobila.
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
https://mysteriesrunsolved.com/2020/04/carmen-winstead.html
glejte pod poglavjem Is There Any Truth Behind The Story Of Carmen Winsteah?
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam ampak tisto prvo verižno sporočilo se res sliši grozno in resnično.
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se popolnoma strinjam s tabo:two_hearts:
Popolnoma prav imaš srček moj:kissing_heart:
Lp, tvoja Violinka:two_hearts::two_hearts::two_hearts:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinam. AMAPAK JAZ SE DOBILA ENAKO VERIŽNO SPOROČILO O CARMEN WINSTED...
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz sem jih včasih pošiljala naprej, zdaj pa jih ne več. Ne da se mi in ja, je nevarno. Ko dobim tako sporočilo napišem: ''Ne vrjamem v to.'' pa je!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tudi jaz sem dobivala takšna sporočila in se popolnoma strinjam s tabo.
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Res je sestra si je zaradi takšnega kripi sporočila izbrisala viber, cnap in insta. Grozno. Tudi meni je bilo to grozno:blush::head_bandage:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hvalaaaa ti!
Res super, da si to napisala.
In ja sem dobila enako grozno verižno sporočilo
Bravo Ss!:sparkling_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Prvo sporočilo sem že enkrat dobila. Nisem sploh videla en dan in še vedno sem živa. Aja pa tam piše čul
0
 
Ja, čul, pomeni nekaj takega kot 'slišal'
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(235)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(164)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(339)

Priljubljene objave

Isabelle Lightwood
11
 

!!!dance!!!
28
 

Sk8er girl
10
 

ManonWhitethorn
85
 

Sk8er girl
10
 

!!!dance!!!
45
 

I love book
29
 

Bad girl
8
 

Oglas

Zadnji odgovori

je odgovoril/a na
mačka
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Norooo, ahahah
 

Violinka je odgovoril/a na
Okej. Ob 20.00 mislim da ne morem prit ressssss ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Bom rešila:kissing_heart:
 

Violinka je odgovoril/a na
Oprosti! Danes nimam ravno časa ker sem komaj ...
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
nasedla sm
 

Violinka je odgovoril/a na
Hvalaaaa:revolving_hearts: Bravo
 

Pianistka je odgovoril/a na
Joj sožalje.:cry::cry::cry::cry:
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
ti si nora ne morš it
 

Cool Girl je odgovoril/a na
legla na cesto in mimo nje so prišli zombiji ...
 

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂ je odgovoril/a na
srrryyyyyy nisem vidla:sob: Ej a se loh ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Joj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :sob::sob::sob::sob::cry::fearful::scream::cry::sob::sob::sob::sob::sob::sob: Moje ...
 

Lexi7 je odgovoril/a na
JOJ! :sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::sweat::sweat::sweat::cry::cry::cry:MOJE ...
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
kul
 

Hermione je odgovoril/a na
Super!!! Čestitke!!! Zaslužiš si jih ∞ in ...