Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

ZA HARRYRONHERMIONEGINNYLUNANEVILLE

1
prvo oprostita če sem narobe napisala vajino ime (ali če sem uporabljala napačno število. ne vem namreč ali je samo ena ali obe prijavljeni na pisateljsko poročilo)
v glavenm, rešeno imata samo 1. nalogo in bi prosila če rešita še katero. če ne odgovorita ali rešita, bosta izločeni. če imata preveč dela lahko tudi odstopita. če pa sta rešili in nisem opazila mi opsrostita
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
3.del
Dragi dnevnik.
Spet Brian tukaj.
Danes se mi je zgodilo nekaj čudovitega.
Če se že morem tako izraziti.... Koncno sem dobil vsaj enega prijatelja. Naj ti razložim kako se je to zgodilo?Naj bo!
V šoli sem sam sedel na stopnicah. Mimo mene je hodila gruča učencev. Tedaj se je blondinki z svetlo modrimi očmi na dnu stopnic strgala torba. Vse stvari so popadale okoli. Videl sem, da jo je sililo na jok. Vsi okoli nje so vzklikali :"Bravo!" in podobne fore. Stopil sem do nje. "Je vse v redu?" sem jo vprasal. Videl swm kako ji po licih tečejo solze. Sklonil sem se in pobral stavri. Podal sem ji zvezke in peresnice. Hvaležno jih je vzela in se nasmehnila. V naslednjem odmoru je do mene stopila gruca fantov, ki so dvr leti starejši. "Glej, glej. Koga imamo tukaj!" je dejal največji izmed njih. "Samo da veš. Bella bo moja punca."je grozeče dejal. Dvignil je pest. Tedaj ga je kar na enkrat za roko prija blondinka-ocitno Bella. "Spokajte stran! Ali naj grem po ravnatelja?!" jih je nahrulila. Hitro so odnesli pete. Hvalezno sem jo pogledal.
DODATNO
"Kdo mi lahko pove kje se najde brezoar?" je spraševal profesor Raws. "V kozjem želodcu. Obrani te pref večino strupov." je bleknila Hermiona se preden je dvignila roko. "Grangerjeva! Kje je roka?! Zato bom tvojemu domu odstel 10 tock!" jo je nadrl Raws. Hermiono so v oceh zapekle solze. Zazvonilo je cez slabih 10 minut. Hermiona je pograbila stvari in stekla iz ucilnice. Na najbolj osamljenih stopnicah je sedla in se zajokala. Bila je zalostna in osramocena. Tedaj js na rami zacutila roko. Prestraseno se je obrnila. Zagledala je.... Dreca? "Kaj delas tukaj?" ga je nejevolno vprasala. "Prisel sem te iskat." je odvrnil. Sedel je ob njo. Hermiona se je zatresla. Zeblo jo ej. Malfoy je to opazil. Slekel je svoj plas in z njim ogrnil Hermiono. Medtem ko se je sklonil do nje jo je strastno in ljubece poljubil. Hermiona mi je poljub prav tako strstno vrnila. Cez nekaj omamnih trenutkov se je sokirana odmaknila. "Kaj?Dovolj sva stara da ti lahko recem:ljubim te." je dejal Malfoy. "Saj ne gre za to. Vem da jih imava 16. Ampak jaz imam v Italiji fanta."je Grangerjevka odgovorila. "In kaj potem?" je Malfoy predrzno vprašal in jo se enkrat poljubil. "Tudi jaz te ljubim." je Hermiona povedala ko sta se locila. Stekla je v splanico. Vrgla se je na posteljo in zaihtela
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
4.del
najprej glede imena (ime glavnega junaka)
B butasto
R restavracija
I ina
A adrenalinsko
N nepricakovano

Dragi dnevnik.
Kako si kaj?
Danes je bilo..... Saj bos sam videl!
Sredi solskega hodnika sem zagledal sosolko Ino v katero sem ze dolgo zaljublenj. Zbral sem ves pogum ter stopil do nje. "Zzzdraaavo Ina." sem jo pozdravil. Joj! Zardel sem! To je res butasto. Globoko sem vdihnil. "Ali si za eno večerjo danes ob 18 00 v kitajski restavraciji?" sem umirjeno- na sreco- dejal. Ina se ne zahihotala. "V redu. Se vidiva Brian." je v smehu izdavila.
No, koncno mi jo je uspelo povabiti. Ampak to ni konec.
Tocno ob 18.00 sva se dobila pred restavracijo. Vstopila sva. Med jedjo sva se pogovarjala. Nato je Ini pogled zastal na stenski uri. "Iti moram. Ura je 00.00" je z obžalovanjem dejala.
Škoda.Toda se se dogaja.
Stopila sva iz reszavracije. Pospremil sem jo do vrat. Ravno sem se hotel obrniti in oditi me je poklicala."Brian?" "Ja?" sem dejal medtem ko sme se obrnil nazaj proti njej. Tedaj je storila nekaj nepričakovanega. Stopila je korak proti meni in se dvignila na prste. Z rokami je sla cez moje lase. in me poljubila. Roko sem ji polozil na zatilje. Ona pa je svoej ovila okoli mene. Takšnega poljuba se nisme dozivel. Adrenalin mi je tekel v potokih.
DODATNO
Dragi dnevnim.
Zelis izvedeti kaj se je zgodilo kasneje?
Najine ustnice so bile eno. Skoraj opotekla sva se od omame v njeno stanovanje. Skupaj sva si pogledala nov svetovni filmski hit. Ko je ura odbila pet zjutraj. Sem se potiho odplazil domov in se pripravil za solo. Razmišljal sem o poljubu. Toda na zalost nisem imel dovolj casa. Tedaj me je pa nekaj presinilo. Ce se je Bella postavila zame in sem z Ino par, potem nisem vec izobcenec?
Prav pa dovolj za sedaj. Sedaj pa dogodek zaradi katerega sem jezen kot ris
Cez dva dni je Ina popoldan prisla k meni.Starsev ni bilo doma. Zaklenila sva se v mojo sobo. Udobno sva se namestila na poselji in se zacela poljubljati. Ravni ko je bilo najbolj napeto je v sobo planil brat. "Opaaaa! Mwa, mwa!" naju je zbadal. Oba sva zardela kot kuhana raka. Jaz ki sem se prvi zbral sem ga hitel napodit
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
5.del
Dragi dnevnik.
Si za to da ti dam ime?
Naj bo! Ime ti bo.... Harry Potter!
Ocitno ti to pove, da sem njegov oboževalec!
Ne bos uganil kaj se mi je zgodilo. Saj ves da sem kreativen ampak to je pa odbito.
Med malico v soli je do mene prišel razrednik. "Brian... Se lahko pogovoriva?" me je vprašal. Zacutil sem cmok v grlu. Sem kaj takega naredil? "Seveda." sem vseeno odgovoril. "Zanima me ali bi za svetovno tekmovanje napisal spis? Sam si lahko izbereš temo." Skoraj me je zadela kap. "Jasno!" sem navdušeno odgivoril. Sedaj so vsi sosolci pritekli do mene. Se eno presenečenje. Kako malo je treba da te sprejmejo. Z Ino sva tistega popoldneva sedela v parku ob vodnjaku zelja. "Si za to da si nekaj zaželiva?" je vprašala. V odgovor sem naplano potegnil dva kovanca. Enega sem obdržal enega pa sem ji ga podal. Vrgla sva ju v vodnjak in si nekaj zazelela. Zazelel sem si, da bi zmagal. Tedaj me je nekaj presinilo. "Ina. Jaz te ljubim." sem ji iskreno dejal. "Te besede sem si zela slišati. " je odgovorila. Ravno sva se hotela poljubiti ki so mimo pritekli policisti. "Oprostita golobcka. Sta kje videla moškega srednje velikosti ter oblečenega v kombinezon?" so vprasali. V odgovor sva pokazala na sever. "Hvala " so se zahvalili in odhiteli.
DODATNO
Govori o pesmi Firework.

Dragi Harry Potter.
Danes ni najbolj srečen dan.
Pocutim se praznega in pokopanega.
Umrl mi je ljubljenček. Muca z imenom Sky. Zjutraj sem ga našel v macjem stranišču.
Dopoldan je zazvonilo na vratih. Zalosten sem sel odpreti. Bila je Ina. "Zdravo." sem obupan dejal. "Zdravo Brian. Presenečenje imam!" je radostno vzkliknila. "Ne zdaj." sem jo zavrnil. Videl sem da se jo s tem prizadel. "Naj bo." sem se končno vdal. Izza hrbta je potegnila..... MACJEGA MLADIČA!!!! "Hvala Ina." sem presrecen vzkliknil. V meni je zaplapola iskrica srece. Zvečer sem se bal za svojo Fly. Strah me je bilo da bi umrla. Tedaj pa sem se spomnil. Ne smem se tako pocutiti. Nikoli ne vem kaj bo prislo. Z lazjimi mislili sem zaspal. Pocutil sem se lahkotnejsi od peresca. Zjutraj sem dobil idejo za spis. Spravil sem se k delu. Govori o tem kaj me je naučila smrt Skyja in Inino darilo -Fly.
0
 
super si vse napisala!!!! vse točke ti prištejem zraven pri naslednjem krogu(ali pa vama prištejem. še vedno ne vem ali sodeluje samo ena ali obe heh😅)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1.del
Dragi dnevnik.
Danes prvič pišem vate. Se ti naj predstavim? No prav.
Ime mi je Brian. In sem fant. Joj! Kje imam glavo? Ne skrbi bom popravil začetni vtis.
No, star sem skoraj 18. Imam črne lase in črne oči. Sem temnopolt. Imam pa tudi brata. Ime mu je Alan. Pa starši? Žal so umrli. Šolava se v internatu. Imam pa tudi težavo. Res zelo rad plešem balet in slikam. Želim..... Hja, no saj veš. Želim si, da bi me sprejeli v družbo. Da zaradi teh dveh hobijev ne bi bil izobčenec. To ti verjetno tudi pove, da sem zelo kreativen.
Lep se imej!

To je samo ce si zelis osvežiti spomin.
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ok bova oprosti nisva videle nalog
0
 
hvala super
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pozabila si na koncu: 24
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(359)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(249)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(576)

Oglas

Zadnji odgovori

odjavljena COOL je odgovoril/a na
ful lepo
 

Kitaristka13 je odgovoril/a na
ful so mi všeč te barve!!:heart_eyes::purple_heart:
 

je odgovoril/a na
Pls ignorirajte podpis. Mogla sem se podpisati ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo si napisala!! Njegove pesmi so ...
 

Spring je odgovoril/a na
Z veseljem! :heart_eyes::hugging: Komaj ...
 

No Name je odgovoril/a na
Komentar trenutno ni dostopen.
 

Svenko in Swatka je odgovoril/a na
Čudovito pišeš sicer se ti včasih prikrade ...
 

Potterhead11 je odgovoril/a na
midve s z mojim praom se dobiva v sredo
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Super blog!!
 

Hermione je odgovoril/a na
Kakšen pufek!!!:heart_eyes::rabbit::heart_eyes:
 

Book📖 je odgovoril/a na
BAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA. TI ME ZANS RES NASMEJAT:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy
 

Blank je odgovoril/a na
BAHAHAHAHAH NOROOOOO RES ŠE JIH DELAJ :joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
Dobroodšla!!! Upam, da ti bo lepo med nami. ...
 

Cat je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Valko gamer je odgovoril/a na
DOBRODOLSA!!!!!!!!!!!!! sm se narocu nate btw ...