Nova številka
Oktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

One Direction

Glasbene legende

Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

One Direction smo podrobneje predstavili že v majski številki Pila, v septembrski številki ste lahko našli njihov poster, tokrat pa lahko o njih berete v Predvajalniku in Glasbenih legendah, kjer bomo predstavili vsakega člana skupine posebej!

HARRY STYLES
Harry se je rodil 1. februarja 1994 in je po horoskopu vodnar. Odraščal je v majhnem kraju Holmes Chapel z mamo Anne in sestro Gemmo, ki še do danes ostajata njegovi največji oboževalki in podpornici. V času nastanka skupine je bil srednješolec in čeprav je razmišljal, da bi postal odvetnik, se je že takrat ukvarjal z glasbo – bil je v srednješolskem bendu White Eskimo. Prav Harry je bil tisti, ki si je izmislil ime One Direction. Harry se od razpada skupine lahko pohvali z najuspešnejšo solo kariero – trenutno obožujemo njegov singel Watermelon Sugar. Njegovi glasbeni idoli so The Beatles in Elvis Presley.

Vprašanje

Koliko vaših prijateljev uporablja Pilovo spletno stran?
Nihče.
(604)
Eden ali dva.
(338)
Več!
(175)

AKTUALNO

Ljubezen temelji na spoštovanju
Predstavljaj si, da spoznaš princa na belem konju. Ali pa princeso (nismo sigurni, če tudi te pridejo na belem konju, ampak saj razumeš). Kakorkoli. Sta neizmerno zaljubljena, vajina sporočila so polna srčkov, vajini glavi nekje visoko v oblakih. Vendar pa je ta princ/princesa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača:
S.I.T.: VROČE
BQL: NA FRIŠNO
Nika Zorjan: KORONA CIAO

zalagasper: SEBI
Challe Salle: LAGANO

Tuja:
Billie Eilish: BAD GUY
BTS: DYNAMITE
Katy Perry: DAISIES
Ava Max: SO AM I

Taylor Swift: CARDIGAN

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAOktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Muholovka

Dedek vpraša vnuka, če mu lahko poda časopis. Vnuk mu odgovori, da je zdaj 21. stoletje in da naj vzame tablico. Dedek jo vzame in z njo udari po muhi.
muca Zajči, 12 let