Nova številka
Oktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Straaaaah!

Test

Ilustracija: Adriano Janežič
Besedilo: Barbara Jarc

Pravijo, da je strah od znotraj votel, od zunaj ga pa nič ni. Že mogoče, da to drži. Ampak ko te grabi strah, te je pač strah, kajne? Tudi če te je strah čisto »za brezveze«. In takrat ti gotovo ni prijetno.

S strahom samim ni nič narobe. Pove nam, na kaj moramo biti pozorni, in nam celo pomaga preživeti. Ljudje v pradavnini so se na primer ustrašili medveda in so se zato lahko pred njim rešili. Težava nastane, če nas je prevečkrat strah in če nas strah čisto ohromi. Ali pa če nas nikoli ni strah. Najbolje je strah jemati kot kompas, ki nam pomaga krmariti skozi življenje.

Pa ti, te je veliko strah?

Vprašanje

Koliko vaših prijateljev uporablja Pilovo spletno stran?
Nihče.
(647)
Eden ali dva.
(383)
Več!
(191)

AKTUALNO

Ljubezen temelji na spoštovanju
Predstavljaj si, da spoznaš princa na belem konju. Ali pa princeso (nismo sigurni, če tudi te pridejo na belem konju, ampak saj razumeš). Kakorkoli. Sta neizmerno zaljubljena, vajina sporočila so polna srčkov, vajini glavi nekje visoko v oblakih. Vendar pa je ta princ/princesa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača:
S.I.T.: VROČE
BQL: NA FRIŠNO
Nika Zorjan: KORONA CIAO

zalagasper: SEBI
Challe Salle: LAGANO

Tuja:
Billie Eilish: BAD GUY
BTS: DYNAMITE
Katy Perry: DAISIES
Ava Max: SO AM I

Taylor Swift: CARDIGAN

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAOktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Muholovka

Dedek vpraša vnuka, če mu lahko poda časopis. Vnuk mu odgovori, da je zdaj 21. stoletje in da naj vzame tablico. Dedek jo vzame in z njo udari po muhi.
muca Zajči, 12 let