Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

LJUBEZEN

5
Sky Biniam
Pozdravljeni!

sem še srednješolka .

Pred enim letom in pol sem spoznala fanta . Fant je 1 leto starejši od mene . Res mi ni žal , da sem ga spoznala . ubistvu sem hvaležna ,da sem spoznala po nekaj zvezah njega. Fant je prijazen , nasmejan , veliko mi pomaga.

Težava pa je nastala ko sem nežaželjeno zanosila . Takrat sma se vmes včasih tudi skregala . Samo je tudi to obdobje menilo čeprav je bilo težko .
No zdaj je moj otroček star 4 mesece . Tudi ,ko se je rodil je moj fant kupil vse stvari in še vedno kupi , če kaj potrebujem za otroka. Tudi meni je kupil majice itd ..
Težko pa mi je , da je zaradi mene zaskrbljen oz ga vse skrbi . Namreč ni slovenec . vem , da me boste nekateri obsojali moj fant je begunec - migrant . Zato mu je še toliko težje , ker ga je strah . Ker imam mi določena pravila in zakone glede očetovstva skrbi za otroka kot v Afriki . Je namreč Afričan. Midva sva se odločila , da se neboma poročila pač pa bo ostalo tako kot je . Otroček ima seveda tudi njegov priimek . Težava pa je , da od njega štarši pričakujejo da bo po veri tako kot oni pravoslavec oz orthodox . Ker njegovi štarši nočejo , da je kakšne koli druge vere in bi bilo za njegovo družino to ne primerno.

Težava pa je , da pa moji štarši hočejo , da je moj otrok po naši veri krščen ne po njihovem . In seveda je tu nastala velika težava , ker so moji in njegovi štarši trmasti kakšne vere bo moj otrok. In seveda noben noče popustiti . Meni je vsseno kakšne vere je moj otrok. In tukaj tudi moj fant noče popustiti , tudi hoče , da je njihove vere ,ker je rekel , da to za njegovo družino ne gre. In , da če bo tako tudi nebo hotel vec stikov z otrkom . Sicer zaenkrat sma dogovorjena in bo podpisal očetovstvo in bo otrok pri njemu petek soboto nedeljo . pri meni pa čes teden.

še nekaj kar me je strah me je , da bi zanosila sicer jemljem že 2 meseca redno kontracepcijske tabletke Yaz . Samo me je zdaj še bol strah , ker mi je fant rekel , da če spet zanosim ,da bo šel nazaj v svojo državo in se nebo več vrnil , da bi bil še en otrok prevec za njega za njegovo glavo , da bi ga še bol vse skrbelo .

mene pa tudi vse skupaj spravlja v obup in skrbi nočem ga izgubiti , ker sen res končno našla po nekja zvezah nekoga za katerega vem , da me ima rad in ga nočem izgubiti res . Sploh pa ne zdaj ko je tukaj še otroček.

prosim za nasvete Pil in ostale kaj nej naredim .
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ja vera zna biti problem, res je da smo v 21 stoletju, ampak če je iz druge države in imajo svojo vero, je to del njega, tako kot je krščanstvo del tebe. tudi jaz sem umela nekaj problemov ker je moj fant kristjan jaz pa sem ateistka ampak gre. to kar je rekel gldde stika z otrokom se mi zdi malo nesramno, in res nevem zakaj bi zapustil otroka zaradi vere ampak očitno mu to res veliko pomen8, nevem vidva se pogovorita o tem, lagko tudi ne krstite slloh, pa naj se sam odloci h kateri veri bo pristopil če sploh. če se imata res rada bosta to premagala skupaj, in bk potem vajna zveza še močnejša, če ne pa očitno ni pravi zate, veš pa da ti ob strani stoji družina mislim starse, nevem če imaš sestre ali brate, ampam ne skrbi. vse se bo izšlo kot se mora, srečno:heart:
2
 
nekdo
Hvala
 
Sky Biniam
Iskrene čestitke in upam da boste kot družina srečni!
 
levinja
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Glej, pogovorita se vidva sama, brez vpliva staršev, kaj VIDVA želita za svojega otroka. Če je tebi vseeno, fantu pa je pomembno,... no, če se imata res rada, bosta to prebrodla skupaj in brez težav. Lepo je, da te družina podpira in tudi glede vere bo pač morala sprejeti odločitev otrokovih staršev, tj. vaju. Lepo je tudi, da fant skrbi zate in za otroka, če ne drugače, pa finančno. Glede drugega otroka oz. ponovne zanositve... kolikor sem v začetku prebrala si srednješolka in drugega otroka si po moje ne ti, ne on (kot je že sam rekel) ne more privoščiti. Ti kar poskrbi za zaščito, v primeru da vseeno zanosiš pa te fant ne bi smel kar zapustiti, tudi če je zanj preveč, ker konec koncev, verjamem, da bi bila tudi ZATE dva otroka preveč.
Upam da sem pomagala, in upam da ne zameriš, da ti tule ena trinajstletnica ki nikdar ni imela fanta razlaga kaj in kako.
Lp, No Name
1
 
Hvala
 
Sky Biniam
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Počakajta, da bo otrok 13, pa naj se sam odloči za vero. Sam sem ateist mapak mislim, da ni nikoli prepozno da je otrok krščen
0
 
ha
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Počakajta, da bo otrok 13, pa naj se sam odloči za vero. Sam sem ateist mapak mislim, da ni nikoli prepozno da je otrok krščen
0
 
ha

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(447)
Ne še.
(451)
Bom zdaj!
(80)

Aktualne objave

Dog girl
2
 

Animal
2
 

žaba
2
 

I❤️📚
6
 

Yes my name is SOCK
6
 

Bad girl
4
 

Moje težave
3
 

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

flamingo je odgovoril/a na
Ne rabiš jesti več. Vem, da ti vsi govorijo ...
 

stranger things je odgovoril/a na
Ja tisto belo je zagotovo beli tok glede ...
 

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
Hello!! Tvoj itm je 15 (pozabla zm decimalni ...
 

stranger things je odgovoril/a na
Hoj razporedi si ni treba da se najes takoj ...
 

stranger things je odgovoril/a na
Ja tudi jaz mislim da tablete sigurno niso ...
 

emma je odgovoril/a na
poskusi vec jesti in po googlu najti kaksne ...
 

Samo za nasvete je odgovoril/a na
Poskusi jesti malo več, ker je čisto možno ...
 

●●● je odgovoril/a na
Ojla! Ja, samozadovoljevanje je ko si dražiž ...
 

Breskvica je odgovoril/a na
Pravijo da si največ zapomnes če se učiš ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Sicer se ne samozadovoljujem, ampak mislim, ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Jaz bi ti svetovala naslednje teme: -PSI...glede ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Tisto "belo" je bil beli tok. To ni znak, ...
 

Samo za nasvete je odgovoril/a na
Poskusi se soncentrirati in prebrati snov: -najprej ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Hmm, jaz mislim, da je samozadovoljevanje ...
 

Samo za nasvete je odgovoril/a na
Samozadovoljevanje je nekaj ko namesto da ...