Nova številka
Oktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Moj ati in pornhub

1
Bela
Ko sem bila se majhna kaka 3-4 leta nazaj sem prvic videla da je ati na racunalniko gledal kako se moski in zenske poljubljajo. Nekaj casa nazaj pa sem postala cedalje polje prepricana da ati vara mojo mamo nekako no. Ze parkrat je pustil po pomoti odprt racunalnik no v zavihku se je dostikrat pojavilo pornhub pa take. Je mogoce da prekpornhuba si dopisuje z eno zensko? kako naj ugotovim ce je res da vara? pa se nekaj skoraj sem neki pozabla, ce to kaj pride kaj v korist moja sestra ki je mlajsa od mene na svoj telefon dobiva neka sporocila; kako povecati penis, pa neke nage zenske....mogoc zaradi tega ker mata z atijem isto elektronsko posto al neki takega, ker se ji vsi stiki od atija avtomatsko vpisujejo tudi v njen telefon. najlepsa hvala ce bi kdo pomagal kako naj bolj raziscem ce moj ati res vara mojo mamo. thx vsem
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hey!
Tu ti res težko pomagam. Najraje bi ti rekla, pogovorite se ampak vem, da je to težko. Mislim, da je ne vara, pač gleda te posnetke. Drugače, jaz sem včeraj videla, da je moj oči guglal pornhub in mi to ni ravno všeč ampak samo gleda te posnetke. Vem, da ti nisem bila v veliko pomoč,
I love book
2
 
I love book
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ah, joj, atiji.

Takole: to, da tvoja sestra dobiva na svoj telefon neprimerne vsebine, res ni v redu! To mu povejta, da tega ne želi in ne sme imeti na telefonu.

Glede tega, kar atiji počnejo sami ... Velika večina uporabnikov Pornhuba se ne dopisuje tam, samo gledajo posnetke. To, da te posnetke gleda in tega ne skriva pretirano (glede na to, da to večkrat opaziš), verjetno pomeni, da to opazi tudi tvoja mami. Morda je to sploh ne moti! Morda pa jo malo moti, ampak se je odločila, da ne bo komplicirala. Življenje nikoli ni črnobelo.

Če te (vaju, tudi za I love book velja) to zelo moti, se lahko pogovorita z mami in to povesta (nenazadnje so atiji sami krivi, da jih otroci opazite pri tem), če pa lahko to odmislita, pa tudi nista dolžni govoriti o tem, verjetno pač ... gledajo to atiji kar tako. Torej: KARKOLI storita, je okej. Verjetno pa to ni varanje, razen, če bi mami tako čutila.
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Elektronska pošta z tako vsebino kot jo opisuješ spada pod neželjeno pošto ali spam po domače. Nekateri odjemalci pošte ozeroma poštni servisi kot so gmail in hotmail to pošto že prej prefiltrirata in jo nekako skrijeta pred uporabnikom v mapo neželjena pošta.
0
 
kr ena
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
glej tvoj ati je najbrzs se kot milijone trugih moskih z družino in gleda porniče. No je pač nagon moških nekaj čisto navadnega. Najbrž prav zaradi teh filmov nima ljubice, ker ga te filmi spolno zadostujejo. Ne skrbi. Tvoja sestra pa naj mu samo pove da si želi ustvariti svojo e pošto in se bodo sporočila najbrž zaustavila. če te pa to da tvoj ati vara tvojo mamo res skrbi p preprosto preglej imenik na sestrinm telefonu veliko ti bo jasno. Torej poišči ženske, ki jih imensko ne poznaš in glej seznam klicev, čim bolj pogosti so raziskuj kot ti najbolje znas.
0
 
KATERINA

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualne objave

charli fan
3
 

Boba
2
 

Sky Biniam
4
 

Problem.si
3
 

love-to-dance1812
3
 

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

Nizoral sampon je odgovoril/a na
hej! ce imas po obrazu taksne male bunkice ...
 

Nika švencbir je odgovoril/a na
Lahko grizes delsti moras cim hitreje in ...
 

je odgovoril/a na
Seveda damo
 

Nika švencbir je odgovoril/a na
Ne
 

je odgovoril/a na
Skri se v omaro
 

je odgovoril/a na
uporabi kondom
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Res ne vem kok vam to uspe. Jst sem probavala ...
 

Jany je odgovoril/a na
Ojla, jaz sem imala pred dvema tednoma enak ...
 

Jany je odgovoril/a na
Ojla, jaz treniram sinhrono plavanje, ter ...
 

Mantra je odgovoril/a na
Moj bratranec je mel isto FUL probleme. Pa ...
 

Jany je odgovoril/a na
Ojla, mislim, da s to spletno stranjo ni ...
 

SlanaČokolada je odgovoril/a na
Živjo, prav imaš to so hormoni, tudi jaz ...
 

levinja je odgovoril/a na
Hejhej! Jaz sem imela isti problem in sem ...
 

BISTRA je odgovoril/a na
DELAJ RAZLIČNE ŠPORTE JEJ MANJ JABOLK IN ...
 

je odgovoril/a na
Itak ji kaj podari, vesela bo!