Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

šola

9
žalostnik
Živjo vem da ima veliko otrok ta problem tale pa je moj. Imeli smo video uro za mat pa se je nisem udeležil ker že 2 tedna ne delam za šolo za mat za veliko predmetov semzačel delati površno. Zelo slabo se počutim ker ne gremo več na izlete zaradi virusa. V sebi se počutim zapuščeno. Energija mi upada vsak dan sproti. že nekaj objav sem videl na pilu da si naredm urnik... to sem naredil vendar se ga ne morem držati počutim se kot donat ( krof) brez polnila vem smešno se sliši ampak je res ko špricam kako videouro se počutim kot kriminalec ki beži pred policijo. Res se slabo počutim ko reem da mi je padel internet...:disappointed_relieved:me sploh lahko še kaj spravi v dobro voljo obasno kuham kar me veseli, se igram z bratcem, ustvarjam....mi lahko pomagate ko razmiššljam o svojih problemih se skoraj zjoem mi lahko kdo pomaga plisssss:sweat::cry:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej, lahko ti povem da nisi sam. Tudi meni se dogaja podobno, sploh z matematiko, že za 3 tedne nisem oddala v drive.Ja, tud js se velikrat zjokam, in res nimam pojma kako bom zdržala...sploh zdej smo dobil novo učitlco za fiziko...in je še bolj stroga kot prejšna...ja no bom zdele pustila to pa se teb posvetila. Nevem, jaz si celo situacijo predstavlam kot stopnice. In zdaj smo na čisto spodnji stopnici, čisto na tleh..usi. Ampak če pogledaš, nemoroemo iti še nižje od tal. Enkrat se bomo povzpeli spet na vrh..vem da lih nekej ne pomaga...ampak več neznam povedat. Tudi jaz si obupno želim v šolo..zaradi šole kot učenja, in seveda prijateljev..ampak zdaj smo že prikoncu. Kmalu bo konec. In nebom ti govorila da smo usi na istem..ker nismo.. enim je veliko huje, nekateri pa uživajo v karanteni in delu na daljavo...nevem, res nevem kako ti še lahko pomagam..te pa čisto razumem, in nisi edini..upam da sem vsaj malo pomagala.

lp
5
 
lolipop
hvala res prijazno od tebe polepšala si mi dan😊
 
žalostnik
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Žalostnik mogoče pa ni treba da si žalosten!
Matematika ni edina reč v življenju. Če si bolj dobre volje med igro z bratom in ustvarjanjem delaj to med svojim prostim časom.
Ta tvoj občutek, da si kriminalec, ki beži pred policijo pa popolnoma razumem. Glej, vem da je 2 tedna kar veliko ampak mogoče jih poskusi nadoknaditi. Malo po malo. Eno uro po eno. Nikar ne misli, da boš v enem dnevu naredil 2 tedna matematike. Probaj prvo narediti sproti kar pač imate tisti dan na urniku, potem se malo časa ukvarjaj z bratom, kaj dobrega skuhaj in glede na to, da ima dan 24 ur (kar je če jih pravilno izkoristiš ogromno) boš imel še kar nekaj časa.
Tisti "preostali čas" je ključnega pomena pri tvojem uspehu! Med tem časom si zadaj cilj, da boš naredil recimo 2 uri matematike ter pogledal kaj sploh še moraš narediti in si naredil nekakšen plan.

Če snovi pri matematiki ne razumeš pa kar pogumno na dopolnilni pouk! Tam ti bo učitelj/učiteljica prav gotovo pripravljen pomagati. Lahko pa za pomoč vprašaš kakšnega sošolca. Ali pa mogoče celo sošolko.
Tudi ne bi bilo slabo da točno tako kot si nam tudi svoji šolski svetovalni službi poveš svojo težavo. Zagotovo bosta skupaj našla rešitev!

Predvsem pa imej v mislih da nisi sam. Vsi na tebe ne gledajo kot na kriminalca ki beži pred policijo. Zagotovo se bo našel kdo ki ti bo želel pomagati.
Važno je, da ljudem okoli sebe poveš, da potrebuješ pomoč. Že zato se boš počutil boljše, verjemi mi!

Saj bo šlo,
Hedwig
6
 
Najlepša hvala Hedwig kako ste vsi prijazni na pilu😊
 
žalostnik
Ni kaj 😉
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam s Hedwig:wink:
srečno!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hja, zdaj nima nihče več motivacije. Vem, da je zoprno. Pri meni je podobno. Dala ti bom nasvet: Po končani, ne površno, oddelani šoli, pojdi na sprehod. Jaz, na primer, obožujem stara, mirna naselja. Za sabo si vzamem višnjev zavitek in na klopci malo posedam, da se sprostim. Vem, da to ni kot izlet na morje ali kaj podobnega, ampak moramo se znajti. Kar pa se zoom ur tiče, poglej, če potrebuješ počitek, si ga vzami. Res. Ampak glej, da si počitka ne boš privoščil vsakič. Snov boš težko nadoknadil. Aja, pa nisi noben kriminalec. Če se kakšne ure tu in tam ne udeležiš, ni nič narobe. In Hedwig ima prav, matematika ni vse.
Lp
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
pomiri se nobenemu ne gre. so pacc slabi casi poglej iz druge strani mas bratca srecno druzino. to je vse kar potrebujes in pogovori se z uciteljicami in povej jim kaj se dogaja
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(459)
Ne še.
(473)
Bom zdaj!
(81)

Aktualne objave

Shark girl ne prijavljena
3
 

Shark girl ne prijavljena
2
 

Žalost😭😭
3
 

I❤️📚
6
 

Dog girl
3
 

Edinaaaa
2
 

Yes my name is SOCK
6
 

Animal
2
 

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
L-lesbian(punce ki jih privlačijo punce) G-gay(fantje ...
 

sarč je odgovoril/a na
po mojem si glih prov težka mislim js mam ...
 

je odgovoril/a na
L - Lesbian (lezbijke) G- Gay (gej) B- ...
 

ajdi je odgovoril/a na
hej za začetek ti predlagam, da ne ješ sladkarij, ...
 

Slaščičarka je odgovoril/a na
Povej mu resnico da si vanj.
 

flamingo je odgovoril/a na
Preberi si tale blog: https://www.pil.si/pilov-blog/objava/govorimo-malo-o-lgbtq-in-zaimki
 

Slaščičarka je odgovoril/a na
Povej mu resnico da si vanj.
 

Horse_girl je odgovoril/a na
hej to ni nič narobe da imaš 31 kil ko sem ...
 

April je odgovoril/a na
Hello!! Barve v pride mavrici imajo veliko ...
 

ccg11# je odgovoril/a na
Najbolje je da se pogovorita. Lahko ji poveš ...
 

Suhica je odgovoril/a na
oprosti pretezka si js sem 11 let,152cm ,37kg
 

Zoja je odgovoril/a na
neee niso
 

Ocean je odgovoril/a na
Potem si čisto nasprotje mene:yum: Jaz Nar ...
 

kamilica je odgovoril/a na
okejj, jaz sem 8. razred in naravoslovje ...
 

Limonca je odgovoril/a na
Hej, po moje prodajajo najbolše kopalke v ...