Nova številka
November 2020


Izid: 6. 11. 2020

Sosolke me motijo

33
Secret Astrid
Zdravo spet tu Secret Astrid. Prosim pomagajte mi vsak odgovor mi bo prav prišel! :cry::sob:Mene ene moje sošolke skoz zafrkavajo z grdimi besedami. Govorijo mi kletvice in se iz mene norcujejo. Prosim kako naj jim rečem naj nehajo.Ničesar jim ne morem dopovedat da naj nehajo. Govorijo mi naj poskušam narediti stvari ki me lahko poškodujejo. Jaz seveda ignoriram. A so tako neumne da me še naprej zafrkavajo. Nato na svojo stran zvlecejo se ostale in me skupaj napadajo. Jaz imam SUPER PRIJATELJICI s katerimi se jim upiramo. No te moje sovraznice pa so meni faus za vsako dobro oceno, ker sem priljubljena v razredu... Prosim pomagajte mi. Secret Astrid rabi pomoč. :sob:Hvala vam!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
enako je bilo pri meni in je pravzaprav v skoraj vsakem razredu v nekem obdobju. name so se spravljale iz istega razloga. moja mama je potem opazila, da sem zaskrbljena, pa sem ji rekla, da je zaradi testa. ko je postalo huje sem ji povedala. ona je kontaktirala mame teh sošolk in jim povedala, kaj se dogaja. ker to še zmeraj ni zaleglo je mama kontaktirala učiteljico in kupila dve knjigi o t.i. bullyjih. najprej so imeli starši roditeljski sestanek na to temo, kjer so potem izvedeli, da se norčujejo.še iz enega mojega sošolca le, da se nanj spravljajo tudi fizično. nato smo brez, da bi izpostavljali kogarkoli imeli predavanje o tem še mi. toda tudi to ni zaleglo. na koncu leta, zadnji šolski dan popoldne pa so naredile nekaj grozlnega. ena izmed njih je šla k moji bff "na obisk". ko je šla moja bff na wc je sošolka x kot jo bom poimenovala šla, vzela njen telefon in, ker moja bff nima gesla šla na njen viber. tam me je poiskala in mi napisala milion sporočil, kako me ne mara in, da nisem več njena prijateljica... bila sem tako žalostna, da sem se zaprla v sobo in tri ure samo jokala. po enem tednu sem za te sms-je povedala mami. že isti dan sem se odločila, da se prešolam. nisem zdržala ob misli, da bi se morala 1. septembra vrniti tja. poleti sem potem hodila še k psihologinji. potem pa 1. septembra po šoli prejmem klic. bila je moja bivša zdaj spet bff, katere številko sem si že zbrisala in mi je vse razložila. no, ja iz te dokaj dolge zgodbe: kar ti svetujem je:pogovori se starši. vem, da je težko ampak na koncu boš čutila ogromno olajšanje. sem pa še vedno žalostna, ko slišim take zgodbe.
2
 
Draga Hermiona. Prestala si veliko težje izkušnje kot jaz. Tako težko mi je bilo brati kako neprijetne sošolke in trenutke si imela. Razumem da ti je težko tudi meni je! 😞 Upam da sedaj nimaš več takih težav. Vem da se ne poznava a lahko sma prijateljici. Če želiš. Zelo mi je namreč hudo ko poslušam takšne zgodbe. Res ti hvala! 😊
 
Secret Astrid
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pri meni je bilo isto. Svetujem ti da jim kaj zabrusiš nazaj ali samo odvihraš stran. Jaz sem najmlajša v razredu in so me vsi zafrkavali da sem mejhna pa debela.:sweat_smile:.Upam da sem ti pomagala!
Bodi pogumna!:thumbsup:
1
 
Ginny Weasley
Hvala Ginny Weasley.😘
 
Secret Astrid
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
lej morš bit samozavestna ker sem mela v drugem razredu isto.pač ble so tri punce in so me non stop zafrkavale ena zdaj ni več na nasi soli ena je v a razredu in največja tečnoba je ševedno z mano v razredu in no mislim izvedela sem da ji ni lahko živela je v bosni kjer so begunci kradl otroke in so nekoga umoril pred njo. zelo je taka vskipljiva in močna in zdej vem zakaj no zdej sva v redu mogoče bova kdaj celo prijateljici no nevem če sem ti kaj pomagala anpak še vseen zdej je tut men laži da sem nekomu povedala:relieved::slight_smile:
0
 
shark
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vidim ta te kontaktirajo sami oboževalci Harrya Potterja. Moja najljubša je Ginny Weasley. Dovolj o tem.
1. poiskusi jih ignorirati in se bodo mogoče čez čas naveličale
2. povej odrasli osebi
3. povej jim, da ti to, kar ti delajo one ni všeč
4. in, če res nič od tega e bo delovalo potem naredi njim to, kar ti delajo one
Jaz sem imela isti problem prvi šolski dan so me vsi (razen moje BFF iz vrtca) zafrkaval, da sem premajhna za svoja leta.
Upam, da sem ti pomagala.
1
 
Ginny Weasley
Hvala vsem. Bom poskusila!
 
Secret Astrid
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ojla!
Pri meni je bilo dosti huje. Sošolka mi je ves čas kradla stvari, ne boš verjela, imela sem lepo, vijolično uro, pa mi jo je taka pokvarjena punca ukradla in vrgla v smeti. Pri tem pa ji je pomagala moja kao BFF. V življenju bo polno take pokvarjene drhali, ki ti bo grenila življenje. Pri meni je bilo s to punco isto. Bili sva si konkurenca, pa od tega katera ima daljše lase do tega katera je višja. Ti rečem, bolno. Ti sama pri sebi dobro veš, da so ta dekleta hudobna, pokvarjena do amena (tako se reče). Pa še ena stvar, to, da imaš lepše ocene kot one, je super! Naslednjič, ko bodo takšne pa jim kakšno zabrusi na to temo. Boš videla, da se bodo posrale in na koncu še same izgledale kot kupček dreka.
3
 
La_Ra
Fuuul ti hvala. Dama si odlične primere kako izgledajo in res mi je žal za tvojo uro. Res si mi dosti pomagala. Hvalaaaa!!❤️
 
Secret Astrid

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualne objave

Secret Astrid
61
 

Secret Astrid
8
 

Secret Astrid
33
 

Secret Astrid
30
 

Secret Astrid
9
 

jasmin
9
 

Secret Astrid
23
 

Secret Astrid
20
 

JustLilly
6
 

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

Fox star je odgovoril/a na
Js na tvojem mestu nebi napisala ? ker ti ...
 

Fox star je odgovoril/a na
Se strinjam! Samo napiš: Ej men si ti všeč!:kiss: Srečno!
 

Fox star je odgovoril/a na
Moji sestrci k je prvi razred niso nč rekl. ...
 

punca___ je odgovoril/a na
Hej! pomoje da mu kr direkt poves pac mu ...
 

Fox star je odgovoril/a na
Js mam isto tako sošolko ki je v drugem razredu ...
 

science je odgovoril/a na
To ne obstaja. Že to da vprašaš je tok idiotsko...
 

Fox star je odgovoril/a na
Js mam fanta ampak se sam pogovarjava pa ...
 

Sova22 je odgovoril/a na
Ni ti treba pisati naslova. Če delaš v Google ...
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
jaz ponavadi, če nisem sigurna kaj odgovoriti ...
 

Mantra je odgovoril/a na
Si mogoče pomislila, da je to napisal bol ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
Schratch, na njem tudi jas programiram svojega ...
 

hogwarts je odgovoril/a na
zlaz se mu da mas v resnici ze simpo al ...
 

Hermiona🌺 je odgovoril/a na
Predlagam microbit. Res je sicer da ne pišeš ...
 

Sova22 je odgovoril/a na
1. Ni ful pomembno. 2. Tisti so obveščeni ...
 

code_boy je odgovoril/a na
Mi smo na računalništvu programirali na Scratchu, ...