0
0

hej
———————————————————————————————————————————————————js pač mam problem dons mau prej mi je ati razlagu fiziko in men to ful ne gre. in en cajt je biu prijazen dokler ni, po domače povedan, popizdu pol me je udaru pa reku da nimam pojma od pojmov. polje šu me še udaru in mi vzeu fon pa ga nesu v svojo sobo in ga nekam dal. reku je da dokler se ne na učim fizike nem mela telefona. sj vem da se slis noro in da sm obsedena ampk nism skrbi me sam to da mi use maile(zrd šole doma) on pošle na moj email in nebom mogla delat več nič.
PROSIM POMAGITE!

0
0

hej:)to da te je udaril ni bilo prijazno vsakem primeru tega nesme naredit,ce je rekel da nebos dobila telefona dokler se ne naucis se prvo nauci kasneje pa lahko svoji najbolsi prijateljici poves kaj se je zgodilo 100procentou ti bo pomagala.ostani zdrava

0
0

Ni prav, da te je udaril in ti vzel telefona, samo zato, ker ne razumeš snovi. A si mogoče povedala mami? Mogoče, če se ona pogovori z njim.

0
0

hej hvala za oba odgovora. imam problem nimam najboljše prijateljice. Mami pa bom rekla naj se pogovori z njim. 🙂

0
0

Torej; a si se mogoče že kdaj prej sprla s tvojim očetom? A ti fizika res toliko ne gre kot bi naprimer, ne vedela zakaj pade jabolko na tla? Lažje bi ti pomagala, če bi mi odgovorila na ti vprašanji.
PS.: Ostani zdrava in optimistična, saj so vsi problemi enkrat mimo.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*