0
0

Odprla sem jo in začela listati. Bilo je veliko lepih komentarjev glede galerije. Nekateri so bili celo zabavni. Veliko se jih je tudi podpisalo. Večina jih je bila navdušenih. Niso pa vedeli, kdo dejansko sem. Slišala sem, kako je avtobus odpeljal učence. Bil je čas, da zapustim šolo. Krilo, v katerem je moja galerija je bilo povsem zatemnjeno. Nikogar ni bilo. Samo jaz in tema. Vsaj tako sem mislila. Z svojo torbico in šolsko torbo sem hodila po hodiku, ko me je nekdo zgrabil za roko, me potegnil k sebi in me poljubil. Tega nisem pričakovala. Sploh nisem vedela kdo je bil. Ko se mi je končno uspelo rešiti, sem prižgala luč na hodniku. Pred mano je stal Liam. ”Ne, ne ni mogoče.” sem rekla in korakala ritensko. Obrnila sem se in hodila hitro kot se le da. Pred šolo sem stopila v prvi taxi, ki je prišel mimo. Odpeljala sem se naravnost proti mojemu domu. Nisem bila več pri sebi. Na en dan sem dobila dva poljuba od dveh različnih si fantov. Taxy je pripeljal pred mojo hišo ampak sem ga prosila,naj zapelje zadaj, saj smo imeli tam vhod za osebje. Skočila sem iz avtomobila in tekla, kakor so me nesle noge. Ustavila sem se šele v svoji sobi. Hodila sem gor in dol po sobi, se ustavila in spet hodila. Čez nekaj časa sem dobila SMS na telefon.
Ksoana? Zakaj hodiš po sobi gor in dol? -R
Rok je gledal skozi svoje okno. Zagrnila sem si zavese. Sobo je prekrila mračna tema. Vse stvari so v temi izgledale kot pošasti. Prebila sem se do stikala za luč. Razsvetlila sem sobo. Nenadoma sem opazila nekaj novega v sobi. Rože. Bile so postavljene na pisalni mizi. Kako ds tistega nisem opazila prej. Preveč sem bila rastresena. Stopila sem bližje in iz rož povlekla pismo.

Skrivnostno dekle!
Ksoana!
Kdorkoli že si v sebi, si mi všeč. Zakaj preprosto ne pobegneš. Kaj potem, če tvoja mama ne mara petja. Ne reci mi, da se kaj pogovarjaš z njo, saj so vse bogate mame take. Vprašaj jo. Vesel bi bil, če bi pela z mano. In prej ali slej, boš morala vsem pokazati, kdo si. Verjemi, da bi lahko ti naredila album in postala zvezda. Poješ zelo dobro, še bolje kot Mija. Poslušaj. Poglobi se vase in potem reci: Moje sanje niso petje. Ne bo ti uspelo tega izeči, saj tvoje sanje so peti ne? Zakaj bi bila podjetnica, če pa si lahko pevka.

Premisli in mi sporoči tvojo odločitev. Prosim.

Nicolas

0
0

Moraš pisati naprej, ker si talent za to. Podpiram te in se že veselim naslednjega dela. Ne poslušaj Luluja, ker itak ne ve nič o tem;)

0
0

Ke neki nehi pisat že noo

0
0

to je zelo napeta zgodba komi cakam kaj sledi

0
0

zelim naslednji del

0
0

krasna zgodba kdaj je nasledni del

0
0

kul nadaljuj sam je ful prekratk napis se ker del

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice