-3
0

ZELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ME ZANIMA ALI JE 8. RAZRED RES TAKOOOOOOOOO TEŽAK KOT GOVORIJO PROSIM HITRO ODGOVORITE!!!ŽE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM ZA ODGOVORE.

0
0

Po mojem mnenju je kar težak,saj dobite še fiziko,kemijo in biologijo in mi je soseda rekla,da je osmi razred kar težek.

PS:Če se boš potrudila,ti bo šlo! 🙂

0
0

8. razred ni tako težek. Malo več se moraš učiti ker je več predmetov, ampak če prej nisi imela težav jih tudi zdaj ne bo.

0
0

Hej Felisiti!

Jaz sem letos zaključila 8. razred. Imela sm zelooo veliko hobijev. Osmi razred ima sicr res 3 predmete nove:Kemija, Fizika, Biologija, vendar ni težko. Sicer ti priporočam da si ne izbereš preveč obveznosti kot jaz. Jaz sem se prijavila na 2 BZ na vsa tekmovanja, workout opravljam in pisala sem za natečaje. Cele popoldneve sem bila zasedena. Za učenje doma praktično nisem imela časa. Potem se pa porodi vprašanje, ali se odpovem učenju doma ali pa vsem stvarem. Kaj sem naredila. Izurila sem svojo tehniko učenja. V šoli sem si vse zapomnila, doma sem se učila za tekmovanja in pisala ter delala vse stvari.
Veš kaj , nauči si organizirati čas. Ni težek osmi razred, pa še dobre snovi so res

0
0

hej!
Sicer nevem kako je v osmem razredu. Mi pa lahko poveš kako je bilo v sedmem. Ker mene tudi zelo zanima.

0
0

Hej Felisiti!!! Najprej hvala za odgovor. Razredi se tistim, ki so bolj pridni zdijo lahki, tistim, ki pa so leni ali pa jim ne gre najbolje, se zdijo pa težki. Mene so pred 5. razredom strašili, da je zelo težek. Pa sem preživela in ga naredila z odličnim uspehom.
Če si pridna ti 8. razred ne bo noben problem.
Upam, da sem ti pomagala.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*