Odgovorjeno
0
0

____________________________________________________
Imam ene par vprasanj plis ce mi odgovorite!
1.Se v 8 razredu mlrs res ful sproti ucit?!!! Je učenje sproti res boljse?!!!
2.Nacin oblacenja: kaksne barve/vzorci majice in hlac/kavbojk pasejo skupaj!!!!
3. Je osmi ful tezek??? Sicer sem bila vsako leto odlocna ampak vseeno.
Plis odgovorite na vprasanja. Najbomembnjese je drugo ker res nwm kaksne barve pasejo skupaj!!!
Hvala za odgovore!
Lp, sarci!

Odličen odgovor
0
0

Jaz grem tudi v 8.r tako da ne vem za 1. In 3. Vprasanji lahko pa ti povem za 2.
No v glavnem barve ki gredo lepo skupaj: rumena in modra,rumena in vijolicna, roza in modra, siva in roza, crna gre pa z vecino barv razn z temno modro in rjavo .
Predlagam ti da si malo pogledas na pinterestu ker to ful pomaga, napisi “teen girl outfits for school” al neki tazga. Upam da sm pomagala!

Dober odgovor
0
0

Osmi razred sploh ni tako težek kot pravijo. Vsaj jaz sem prišla skozi skoraj da brez učenja z odličnim spričevalom. Glede učenja. Odvisno kak tip človeka si. Nekateri si takoj zapomnejo vse, drugi se težje učijo ipd. Učenje sproti. Hmmm. Lažje je zato, ker se ti ne nabere toliko snovi. Recimo jaz se nisem nikoli učila sproti. Vedno sem odlašala do nekaj ur pred testom. Nabralo se je toliko snovi ampak sem prišla skozi. Če pogledam za nazaj, kaj sem delala sedaj ko sem bila v prvem letniku se zavedam, da bom v drugem letnik prevzela kak drug režim učenja. Ker če se učis sproti, se ti tudi to utisne v dolgotrajni spomin in ne pozabiš tako hitro.

Glede oblačenja pa. Jaz imam najraje highwaisted jeans. Čez dam pa kak crop top. Če sem pa u tistih dnevih (menstra) pa imam kak hoodie, da mi je čim bolj udobno. Pač oblači se kot želiš ne ukvarjaj se prevč z tem kaj bi si drugi mislili o tvojem stilu.

0
0

1. Sicer je osmi razred že kar nekaj let za mano in se ne spomnim dobro, kako je bilo, ti moram povedati, da je za vsakega drugače. Nekomu je težak, spet drug ga opravi brez da bi se posebno trudil.
Ti moraš poslušati sebe – v šoli čim več sledi pouku, delaj si dobre zapiske, da doma ne boš izgubljala časa s tem. Ugotovi, kateri predmeti ti delajo več težav in se jim bolj posvečaj (začni se učiti prej). Domače naloge reši čim prej in z njimi ne odlašaj.

Ni težko, če se boš skoncentrirala na snov in se v času učenja posvečala le tej.
Par namigov:
a) Ugotovi, kateri učni tip si. Če si vidni, si zapiske barvaj, zraven riši, naslovi naj bodo vpadljivi. Če si slušni, snov čimvečkrat ponavljaj nazaj. Če si kinestetični oziroma gibalni, se med vsem tem gibaj po prostoru. Seveda si lahko tudi več tipov hkrati (jaz se na primer učim tako, da glasno ponavljam in hodim po sobi).
b) Loti se tehnike PRPOP (preuči-razdeli-preglej-obnovi-ponovi)
c) Miselni vzorci so zlato. Marsikomu se zdijo izguba časa, a ko se navadiš dela z njimi, so strašno uporabni. Zakaj? Zato ker je njihova struktura enaka našemu delovanju možganov. Lažje vidiš povezave med snovmi v miselnem vzorcu kot pa v alinejah.
d) Ne pozabi nase. Za uspešno učenje je pomembna telesna aktivnost, dovolj spanja, pa seveda preživljanje prostega časa, kot tebi najbolj ustreza. ž

Človek se uči sproti ali pa pač ne – to je odvisno od njegovih delovnih navad. Jaz sem v gimnaziji. Ne spomnim se, da bi se v osnovni kdaj učila sproti in tudi zdaj se ne.

2. Poslušaj sebe. Naj ti bo udobno.
Sicer pa, najbolje da se postaviš pred ogledalo in menjavaš odtenke. Če imaš hlače modre/črne/sive barve, gre nanje praktično vsaka majica/jakna. Morda vprašaj mamo/sestro/brata/očeta za mnenje, preden greš taka v svet 😛

3. Ne spomnim se, da bi mi bil osmi razred posebno težak. Brez skrbi, vse ti bo uspelo, samo verjemi vase.

Upam, da sem pomagala.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*