1
0

Sam da veste da to ni joke. Smo na počitnicah v termah Vivat in danes sem ugotovila da imam vročino. 37,8. Nimam znakov korone, samo vročino, zamašen nos in glavobol. Je možno da imam korono?
Moji starši pravijo da ne bomo šli domov razen če se res izkaže da imam korono. Aja in stara sem 11

0
0

Res ne vem ampak držim pesti, da ni. Jaz sem bila do učeraj 10 dni na morju. Torej, v ponedeljek prejšnji teden sem se zbudila z zeloooo zamašenim nosom in bolečim grlom. Šli smo lepo na plažo in ko smo prišli nazaj sem zadremala in se mi ni nikamor več dalo (stvari pa smo imeli še na plaži za zvečer). Grlo me je bolelo še tri dni, smrkam in včasih kihnem pa še zdaj (ravno ko sem ti to poved napisala sem vmes skočila po robček) 😀
Torej upam, da s teboj ni nič resnega…Mi je pa oči rekel, da če zelo smrkaš in to bolj “moker” smrkelj, da najbrž ni korona. Enako za kašelj, če kašljaš, tako de te zelo grlo boli in te praska mogoče je korona, če pa je moker, da zraven še vse popljuvaš, pa najbrž ni. Pri koroni imaš težave z dihali…Ali tudi težje dihaš???

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lp, Hermione12.

0
0

Vseeno pa ti predlagam, da se ne družiš preveč z drugimi razen tvojih staršev in tistih, ki so z vami na počitnicah, dokler se ne poboljšaš.
Hitro okrevaj, Hermione12

0
0

Hej,hvala za odgovor. Nimam nobenih težav z dihanjem razen zaradi zamašenega nosu malo. Itak mi starši ne pustijo iz sobe.

0
0

Bodi doma, tvoji starši pa naj ne hodijo v službo, po nakupih, naj naročajo hrano iz spletne trgovine. Ostani doma, pa bo vse ok, ok?

Čao,

Girl power

0
0

Pač teoretično je možno. Sorry. Ampak je mal možnosti, ker pri koroni pol začneš kašlat pa težko dihat. Ni pa nujno da se to zgodi. Rajš ostan doma in pejt na tesriranje.
Lp v upanju da ozdraviš
Lovesea

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*