1
0

Okej začnimo s tem da sm v 9. razredu in bi (bisexual – čeprou se bl nagibam k fantom). Moji starši vejo in so pomojem okej s tem čeprou so mi rekl da sm vrjetn sam zmedena. V 6. razredu sm mela fanta k nism bla lih vanga in od takrt mi ni noben ušeč. Use moje prjatlce majo tko simpatije k so v njih zalublene, kkšne so že v zvezah. Edin jst nism v nobenga. Je sicer ena punca k sm z njo dežurala pa se tko občasno spomnem najnih pogovorou sam nism tko da bi skoz razmišljala o njej. Mal mi je čudn ker me uprašajo u koga si in js skoz odgovorim da u nobenga. Sam pol k sm zvedla da obstaja aromantic sm začela razmišlat in ugotavlat da men so recimo fantje pa kkšne punce hudi sam nism pa tko da bi bla zalublena v njih.
Če se kdo kej razume v te stvari mi prosm odgovor.

0
0

Hej hoj! Najprej bi rada povedala da LGBT+ populacijo zelo podpiram in poskušam to predstaviti kot normalno, ne tabu temo. Na vsak način se res poskušam boriti proti homofobiji. Torej, kakor razumem si bi ampak o tem nekako dvomiš oz. se ti ne zdi da te sploh noben spol ne privlači. Ljudje se privlačimo različno…lahko se privlačimo čustveno, seksualno, telesno…kar pa še ne pomeni da smo v to osebo zaljubljeni. Po tvoji prebrani zgodbi je verjetnost da si aromantic, je pa tudi res da se v najstniškem času lahko nekako izgubiš, tvoji hormoni delajo na polno in je normalno da si okoli takih stvari zmedena. V puberteti veliko najstnikov dvomi v svojo spolno usmerjenost in tudi v spolno identiteto. Torej ne skrbi…aromantic, bisexual, transgender, pansexual, heterosexual in vsi ostali so/smo ljudje. Ne glede na kakšne načine se privlačimo.
Še nekaj ti povem. Svojo spolno usmerjenost lahko ugotoviš le in samo izključno ti. Morda se ti bo v trenutku zazdelo da si bi, kasneje da te ne privlači nihče. Se mi zdi da je normalen pojav v puberteti.
Pa lep pozdrav!

0
0

Poznamo dekle, ki celo osnovno šolo ni niti pogledalo fantov, prav tako ji ni bil nihče všeč niti v srednji šoli. Romantične občutke je “prišparala” za svoja dvajseta.

Tako to je, eni so romantični prej, eni kasneje, vsekakor pa to, da zdaj nič takega ne čutiš, ne pomeni, da te ne bo enkrat zadelo.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*