0
0

Hej! Strara sem 13 let a se še vedno zelo rada igram z igračami. Večina mojih sošolcev misli, da je kaj narobe z mano. Pravijo mi, da sem čudna in prizadeta, zato nimam prijateljev. Učiteljici si ne upam povedati, saj me je strah, da mi ne bo vrjela.

0
0

Jaz mislim, da je normalno in da so tvoji sošolci nesramni samo zato, ker jih je sram priznati, da se igrajo pa čeprav je to čisto okej.

0
0

To je čisto normalno, ne skrbi. Tudi odrasli se včasih igrajo ampak je normalno. Tvoji sošolci pa nočejo priznati da se še vedno igrajo z igračami.

0
0

Nič ni narobe s tem, da se igraš z igračami. Vsak ima svoje interese in tebe pač veseli igranje. Da bi zadovoljila sošolce, pa lahko enostavno rečeš da se z igračami ne igraš več, oz. ne več toliko. Če pa se ti to zdi prevelika laž, poskusi kaj drugaga.
Morda bi dobila prijatelje, tako da poskusiš npr. poslušat enako glasbo kot oni. Če pa ti ne bi bila všeč,se lahko vpišeš v iste krožke kot osebe, s katerimi se želiš bolje spoprijateljiti…
In ne pozabi, da se še veliiiko ljudi igra z igračami- mlajših IN starejših!
Ne obupaj, ni vse tako temno, kot se ti morda zdi.
Srečno! 🙂

0
0

Hey!
res fajno da nisem edina. Uglavnem ja tudi jaz se pri 13 letih še igram z igračami. Pa že mam menstro pa mi je glih vseeno. Sicer me sošolci sprejmejo, saj jim je brez men dolgčas. Sem zabavna in mi tudi povedo to. Morda ne bi škodilo če bi še ti poizkusila biti zabavna v družbi. Seveda naj ne vodi predaleč da se boš sramotila. Nikakor. Če pa to ne uspe….je še veliko neodkritih prijateljev. Morda ne ravno v razredu, pomisli na paralelko, višje in nižje razredu. Jaz se družim dobesedno s celo šolo. Verjemi normalni (dolgočasneži LOL) Potrebujejo izjeme v življenju.
LP

0
0

Pozdravljena,
To da se igras z igracami ni nic nenavadnega. Zagotovo imajo tudi tvoji sosolci kaksne zeloooo skrivne navade, ki jih ne zelijo deliti z javnostjo.

0
0

Hoj.Tudi jaz sem imela podoben problem, ampak sem preprosto zacela ignorirat sošolce in so dali mir. Drugače pa sem se tudi jaz pred kaksnim letom se igrala z igracami tako da nič ne skrbi.

0
0

S tabo ni nič narobe,tudi jaz se še igram z igračami pa sem 13.
Najbrš imajo tvoji sošolci tudi kakšne otročje ali čudne navade in se s tvojo tolažijo.

0
0

Vse je uredu stabo samo otrpčaj si tako kot jaz.Jaz sem veliko hujša stara sem 10let še gedno spim z igračam igram se z nimi celo imam še vedno eno igračo od rojstva in seveda jo uzamem povsod sabo enkrat sem jo uzela za v šolo v naravi in je moja prijateljica rekla da je čudna.Važbo je da se ti dobro počutiš in naj te nebo strah povedati učiteljici če pa ti nrbo verjela jo pač pusti.Želim ti veliko sreče:-)

0
0

Dajte se nehat sekirat ;). A frajerji, ki igrajo računalniške igrice so pa odrasli in carji samo zato, ker so pred zasloni namesto s fizičnimi igračami? :):). Isto je.

0
0

Eh ne sekirat zarad bukseljnov

0
0

Eh ne sekirat zarad bukseljnov

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*