0
0

3 tedne nazaj sem se zaljubila v sošolca (ne ravno zaljubila ampak mi je všeč). Prej si nikoli nebi mislila, da bom kdaj v njega btw ponavadi ko sem v nekoga zaljubljena to traja več let.
No uglavnem on je manjši od mene in še vedno ima zelo visok glas ter otročjo faco.
(Imena so izmišljena): No v glavnem jaz se družim z punco-NIKO, ki je zelo popularna med fanti in ima fanta-ŽANA, tudi z njim se dobro razumem. Žan je prijatel od moje simpe-JOŠTA.
V četrtek smo imelo ekskurzijo in so njega vprašali (šli smo se flašo resnice) če bi moral biti z eno od naju s Niko katero bi izbral (Žan mu je rekel, da ne bo jezen če bo izbral Niko) vsi smo mislili, da bo izbral njo, ker je popularna ampak je MENE. potem smo šli naprej in vse je bilo normalno in prišli smo do nekega muzeja kjer je bila soba za filme in v enem od filmov sta se dva poljubljala, takrat je on pogledal mena jaz pa sem se začela smejati. Ko smo se vračali sta mi Žan in on vzela telefon in pisala ljudem na snepu. Ampak sem potem pustila. Ko sem hotela vzeti telefon nazaj me je prijel za roke da ga nisem mogla vzeti, nekaj časa sva se gledala v oči potem pa me je zpustil (takrat sem se zaljubila vanj).
V soboto pa je bil maraton (šolski tek) in tja sem šla z Niko. Tam sta bila tudi Žan in Jošt. malo pred ciljem sta ob ograji stala tudi onedva in navijala za naju. Ko sva prišle v cilj in se dobile z mojo mami, da nama je dala nahrbtnike sta prišla še onedva in nama čestitala. Potem sva se usedli na travo in kmalu za tem šli v meka. Onedva sta šla z družino v lars&sven. Potem sva prišli nazaj in se usedli na travo nasproti lars&sven (umes je bila cesta ampak je bila zaprta) zato si do tja lahko prišel samo po podhodu. Nika si je po snepu pisala z Joštom, on pa je napisal naj vstaneva, da naju ne bo kdo posilil (to je napisal za hec), potem je rekel, da naj greva noter pa Nika ni hotela, ker je bila tam tudi Žanova mami. Potem pa je Jošt kar na enkrat pritekel do naju in naju vstrašil. Midve sva skoraj zakričale in seveda je pritekel še Žan. Kamlu sva morale midva iti do moje mami in do taja nama je sledil Jošt ter se skrival za drevesi. Ampak smo se obrnile, ker smo imele avto parkiran v Rožni dolini tako, da smo morale skozi prehod. Potem pa sta nam Žan in Jošt sledila do maksi marketa. Potem sta pomahala in počakala, da smo odšle naprej. Tako je vsega konec in od takrat naprej se nisem več slišala z njim. Btw on je bil še 3 mesece nazaj v punco, ki je 2 leti starejša in večja od mene. Zdaj pa nevem kaj se dogaja ali veste kako naj mu povem?
Hvala, da ste prebrali upam, da boste tudi odgovorili. Se res opravičujem, ker je res dolgo!

0
0

Hej! Ne vem …dej mu šanso. Enkrat ko bosta med pogovorom mu omeni to da ti je všeč oz. Začni to temo in mu pol povej

0
0

pusti času čas pa se druži z njim ko je prilika al po netu al v živo vse se razjasni prej al slej

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*