0
0

Hi
Imam sošolca s katerim sem bila včasih par. Ko me je pustil se nekaj dni nisva pogovarjala ceprav je govoril da sva frenda. Njegova sestra mi je rekla da se mi laze da ma punco kr bi rad izpadel frajer. Dons pri kosilu se je usedu k men in moji bff in me na nek nacin “osvajal” to so govorili vsi. Ze na sploh me veliko gleda in vcasih ko ga vidim da se pogovarja s svojimi frendi pogledujejo proti meni.
Je pa res da sem med priljubljenimi pri fantih. Vsi to pravijo.

Sorči za predolgo pismo PLEASE HELP ME

Bye

0
0

Vrjetno si mu res všeč.

Imam pa samo še eno vprašanje če bi odgovorila pri naslovu MARCUS&MARTINUS V SLOVENIJI.Prosim odgovori še na tisto vprašanje.

Lia

0
0

Itak je vate!!! no vsaj tako se mi zdi, saj se fant pri kosilu poleg punce ne vsede kar tako. pa tudi proti tebi ne pogleduje kar tako. po moje je vate! pa še vsi pravijo to tako, da je velika verjetnost, da je vate
Upam, da sem pomagala:)
SREČNO!!!

0
0

Ta fant je sigurno zaljubljen vate… Ampak predlagam, da mu NE skočiš takoj v naročje… Tudi jaz sem se razšla s svojim fantom, zato ker je zaljubljen v drugo. Tudi midva nisva nekaj časa govorila ampak potem s je tudi on začel pogovarjati z mano… Zdaj sem ga prebolela in tudi ne bi ugotovila, če bi me spet osvajal, saj sem zaljubljena v drugega… In ravno pri tem rabim nasvet. Prosila bi te, če mi pomagaš pri problemu z naslovom Nujno!!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*