Odgovorjeno
0
0

No jst hocem sam povedat oz. rabim nekoga, da mi nekaj svetuje ali pac pomaga. jaz sem sla s svojim fantom narazn. in on mije spet usec into !FUL! ampak nisem prepricana ce on tudi mene. pac v soli meje glih malo pred zacetkom karantene zacel gledat pa se mi mau smejat. nikoli pa se ne govoriva. ker ko sem recimo zrvn njegouga frenda kise z njim pogovarjam ponavadi on recimo ce sedi pa je pac ko priem gleda v kroznik paje cisto tiho inme poslusa. fora je, da ko sva se spoznala recimo 15.novembra 2019 pa se 2 mesca smo bli skupaj in ko pogledam v koledar na ta datum (za nazaj) se njega spomnem pa vseh trenutkou k sva jih skupaj dozivela,… in NE morem ga pozabit ker sem ze provala pa ni slo na vsak nacin in kaj da zdej nardim? NEMOREM ga POZABIT, KAJ KAKO DA GREM NAPREJ, ker plis mi lahko krkoli napisete???

Najboljši odgovor
0
0

To je pa žalostno.Poglej,pozabit ga ne rabiš.Jaz mislim,da si mu še zmeraj všeč.Misli nate.Verjetno mu je nerodno pred tabo saj sta bila včasih skupaj in zato gleda v krožnik.Ima voljo do tega,da te posluša torej…MISLI NATE.Kot ti nanj.Samo nekako mu moraš povedati,da ne želiš,da se razideta in se sploh ne pogovarjata več.Povej mu,da še zmeraj misliš nanj.Pokliči ga ali mu napiši massage (če imaš njegov kontakt).Verjetno ti bo tako laže prizati,da ga še zmeraj imaš rada in tako naprej.Upam,da sem kaj pomagala.
Lp,
Pilovka 1

0
0

Hey! Očitno prezivljas isto kot se je men dogajal. Js sm se razsla z fantom pred 5 meseci in takrt k smo se razsli sm ubistvu si govorila da ga bom pozabla sčasoma sm pa vsak dan mislila nanj in blo mi je hudo…. Sm lej kot ves čas celi rane js sm rabla velik časa in še zdej vem kdaj je njegov rojstni dan in “obletnice” js si razlagom tko vsaka punca ma čustva in vedno preboleva dolgoooooooo…. Mi sej ne pozabmo lepega in sčasoma prebolimo kdaj pa kdaj se pa tut spomnes se smejes se jokas na ene lepe trenutke k si jih prezivela z njim… Zal pa nevemo kaj se plete po moških mislih sm vjrem da majo tut fantje čustva in vjrem da se kdaj misli nate če sta velik skp prezivela vjretn te ne bo kr pozabu…. Lej loh bosta se še kdaj kej povezala sm ne pozab s časom bos prebolela ?

0
0

Povej mu

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*