0
0

A je katera probala appe za hujšanje npr. Female fitness-Women Workout? Ker imam nekaj vprašanj.
1. A to moraš telovaditi vsak dan?
2. A so vaje prilagojene tvoji starosti ali si moraš sam prilagoditi vaje?
3. A to sploh deluje?

Hvala za odgovore in lep avgust še naprej❤️❤️❤️

0
0

Ejla,
jaz sem imela manjše probleme s težo in se prejšnje leto poleti odločila da bom uredila svoj način prehranjevanja in telovadila kar mi je pomagalo, da sem v prb. 2 mesecih ali malo manj izgubila kar nekaj teže.
Ampak bi te lepo prosila da se posvetuješ z zdravnikom glede svoje teže meni je moj zdravnik povedal da sem na meji v redu teže in to je tudi bil eden od povodov za vse skupaj.Če imaš že zdaj primerno težo ti res ni treba hujšati in morda se ti zdi da je to en sam bla bla bla ampak prosim dobro razmisli o tem.
No torej glede aplikacij jaz sem bolj sledila youtube videom tako da je tu kratek spisek imen youtube kanalov z fitness vsebino.
Gabriella Whited
Koboko Fitness
Vicky Justiz

Uporabljala pa sem tudi aplikacijo HIIT & Cardio Workout by Fitify.

1.Ne telovadiš tolikokrat na teden kot se počutiš da si zmožna.
2.Ta specifična aplikacija ima različne možne programe poleg tega pa si dolžino telovadbe določiš sam jaz sem si izbrala ponavadi 15 min high intensivity cardio.
3.Pri meni je delovalo pa še uživalal sem med tem pa tudi po elovadbi sem imela dober ončutek in bila ponosna nase.

0
0

Hvala ti <3

0
0

Hej, sama em aplikacije uporabljala zelo kratek čas saj mi vaje pri večini niso bile všeč… Mislim tudi da niso prilagojene tvoji starosti zato si moraš sama izbrati vaje ki si jih sposobna opravljati. Ne vem če deluje natančno tako kot naj bi, torej da bi naprimer dobila sixpack v mesecu dni in podobno, saj so si vsa telesa različna in je to nemogoče predvideti. Seveda pa je zate malo telovadbe v vsakem primeru ne glede na to ali so rezultti zelo vidni ali malo manj zelo zdravo. Sama raje delam vaje iz raznih you tube kanalov ki jih je ogromno, zato sem prepričana, da boš (v primeru da aplikacije niso zate) našla kaj zase in si sama ustvarila rutino različnih vaj ki ti bodo ustrezale. Upam da sem pomagala, lepo se imej

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*