0
0

Živjo,to je predvsem za tiste ki ste že bili na kakšni avdiciji… Kako je na avdicijah? jaz sem se z mami prijavila na avdicijo za en videospot na spletni strani avdicija.com ampak me je strah da mi ne bo všeč. Zanima me kako je tam? Kaj se dogaja, kako poteka?? Hvala že vnaprej upam da boste odgovorili

0
0

Ejla,
moja izkušnja z avdicijo na je bila taka.(Avdicija je bila za oddajo na enem izmed bolj gledanih kanalov v sloveniji katerega imena nebom omenjala.)
Najprej smo prišli v glavno stavbo kjer smo rešili krajšo anketo in nato smo dobili svoje številke ki so bile napisane na večje bele nalepke.Te številke smo si zalepili na majice ali jopice na vidno mesto in nato počakali v avli da so nas poklicali po štiri ali pet (kolikor se spomnim).
Nato so nas odpeljali v manjšo sobo v višjem nadstropju.Moški ki nas je vodil do tja je bil zelo prijazen in glede na to da smo bili živčni nas je tudi malo pomiriv.
Za avdicijo smo mogli nekajkrat skupinsko odigrati eno sceno (seveda smo imeli tudi besedilo tako da smo v bistvu bolj brali kot igrali ampak vseeno.)Nato pa smo še individualno odigrali kratko reklamo ki bi bila prikazana med oglasi in bi promovirala našo oddajo.
V sobi z nami so bile še tri gospe ki so si zapisovale podatke o nas in našem nastopanju.
Na koncu avdicije so nam povedali kdaj se nam javijo in nam povejo za ožji izbor.

0
0

Jaz sem bila na avdiciji za neko reklamo. Najprej greš tja in poveš vse:
Kako ti je ime, kako se pišes koliko si star, koliko si težka, koliko si visoka, st. Noge, pač res VSEEEE…
Nato nekaj tednov ali manj čakaš na rezultate. Pokličejo tvojo mami ali očija in recejo:pridi (povejo kraj). Tam je mogoče manjša pogostitev, nato začnejo snemati. To traja skoraj ves dan in ni ti treba iti v šolo, če je med tednom. Potem nekaj časa čakaš in spet smemajo naprej. Namreč vsak kader posebej. Na koncu te pokličejo čez nekaj časa (pri meni 2 meseca) in lahko si ogledaš sebe. Potem ti plačajo nekaj denarja odvisno od vloge, ki si jo imela.

Bodi to, kar si!!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*