0
0

Prej sem pisala za hujšanje. In ja sem baletka. Baje nisem dovolj lahka in moram biti bolj suha. Gre bolj za mojo postavo, ki nima ravno suhih nog in le te bolj kratka.
Zdaj pa k naslovu. Tiste ki plešete balet, bi mi prosim povedale koliko tehtate in koliko ste visoke?
Pa a lahko na kratko opišete vašo postavo? Ste suhe? Pa povejte po resnici in no bodite ‘ful debela sem’ razen če ste res, ampak to bo povedala tudi teźa zgoraj.
Imate luknjo med stegni? Jaz namreč je žal nimam čeprav to hočem doseči

0
0

Hej in hoj!
Jaz sem visoka 159cm, tehtam 40kg in sem stara 12 let. Ne znam opisat svoje postave, ampak v razredu sem med suhimi… Hmm…niti ne vem, za kaj je dobra luknja med stegnji, ampak, ko naredim npr. prvo pozicijo imam nad koleni (stegna) 1cm luknje, pod koleni oz. nad gležnji (meča) pa imam kakšne 4cm luknje…
Lp, Hermione12

0
0

Hej!
Tudi jaz plešem balet ( že 6 let ).
Visoka sem 146 cm, tehtam 32,6 kg in imam 11 let.
Moja postava :
No… sem kar precej suha in normalno visoka… V razredu sem med bolj suhimi…
In ja med stegni imam luknjo. Ptibližno 1 cm.

Lp, Kitty

0
0

13 let, 45kg in 159 cm. Ja, sem jo mela in mislm da mam se zmeri luknjo, čeprav sem se zredila(nee, nisem debela, načrtno sem se zredila). Ampak nihče ne pričakuje od tebe da si suha. Suha postanes, ce pleses balet, in to ni pogoj! Itak je pa zdaj poletje ib plavas teces, si zunaj na zraku, pac hitro porabiš,kar poješ. Vse se bo se spremenilo.

0
0

Ojla! Js plešem balet, 5 let. Stara sem 11 let in pol velika približno 163 cm in težka okrog 46 kg. Meni se zdi, da sem kar suha. Ja, med stegni imam luknjo. Spadam med najbolj suhe v razredu (čeprav smo, po pravici povedano vsi v razredu suhci). In kot je že povedala 555 lahko poletje odlično izkoristiš za gibanje in šport. 🙂

0
0

Ne plešem baleta, bom pa vseeno napisala.
18 let 52 kg in 156cm. ITM =21.4
Se pravi zdrava telesna teža.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*