0
0

Jaz sem stara 12 let, jeseni bom 13 pa še zdaj nimam menstrucaije !? Torej jaz(mislim), da imam beli tok. Kako beli tok izgleda ? Ene mi govorijo, da je smrdeč in rjav, jaz pa imam belega, brez vonja. Ali je to beli tok ali kaj drugega ?

0
0

Jp. To je beli tok.

0
0

Jaz osebno imam beli tok že 1 leto in pol (približno) in še se mi ni nikoli zgodilo, da bi bil rjav in smrdeč. Na internetu sem prebrala, da rjav in smrdeč ravno ne sme biti, ker potem je nekaj hudo narobe,.. Tako, da naj te ne skrbi, čisto uredu imaš, in ja to je beli tok.. Glede menstruacije pa ti ne skrbi, ker ene jo dobijo pozneje ene prej, s tem se je res brezveze ukvarjat.. Ko bo prišla bo pač prišla 😉

0
0

Ja, je! Odvisno ene imejo rjavega in smrdecega… jaz sem imela tudi belega in sluzastega. ce te bo to prevec motilo nosi tanke higieske vlozke, sloh cutila nebos da imas kaj na sebi!

0
0

Takole ti povem. Jaz sem dobila menstruacijo pri 14-tih letih. In sem srečna, da sem jo dobila malo pozneje. Naj te ne skrbi, da je še nimaš do 16. leta. Zdaj pa še uživaj, ko je še nimaš:)

0
0

Hej nič ni narobe. Mestruacijo dobiš ko jo pač dobiš. Vprašaj mamo kdaj jo je ona dobila in verjetno jo boš ti dobila v podobnem času kot jo je tvoja mama. Če pa je ne bi dobila do 18. leta to pa ne bi bilo več običajno

0
0

To ni nič takega isto je kot menstroacija zato vzemi vloške in jih skrivaj ko boš začutila mokroto ali nekaj lepljivega pojdi na stranišče.

0
0

To ni nič takega isto je kot menstroacija zato vzemi vloške in jih skrivaj ko boš začutila mokroto ali nekaj lepljivega pojdi na stranišče.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*