Odgovorjeno
0
0

Hej! Imela sem dve bff, a sploh nisem vedela ce sta res moji bff saj sta se onidve raje sami druzili kot pa še z mano. In ja pred kratkim smo se skregale a oni sta se vedno bff. Z njima se druzi se ena sosolka, ki me nemara in mislim da smo se zaradi nje skregale.
Kako naj to sosolko skregam z njima(slisi se zelo nesramno ampak se zaradi nje vse bff prepirajo saj pride ona med njih)?
Kako naj se z mojima bff pobotamo?
Ko se pobotamo(ce se sploh) kako naj izvem ali sta res moji bff ali se samo delata?
??
Sem 5. Razred. Se opravičujem zaradi pravopisnih napak?

Najboljši odgovor
0
0

Ojla!
Malo bi ti že lahko pomagala, prav veliko pa ne. Ampak vseeno – pojdiva k vprašanju.
Torej, rekla si, da je v razredu ena sošolka ki vse prijateljice ‘da narazen’. V mojem razredu je enako. Ampak zdaj govoriva o tvojem, tako da ti bom najprej napisala, kako sem jaz to naredila (imela sem isti problem).
Preprosto: nisem se več zmenila za prijateljici, ki sem ju včasih poimenovala BFF. Če se skregata s tabo že ob najmanjšem problemčku zaradi vaše sošolke, nista prijateljici sploh pa ne BFF.
Ampak NITI SLUČAJNO ne poskušaj skregati tvojih (nadevnih) prijateljic s tole sošolko. Tukaj imaš kar dva razloga, zakaj NE:
-sošolka te ne bo marala
-tvoji prejšnji BFF te bosta zasovražili
Vsi te bodo zasovražili, punca!
Tako da raje ne poskušaj skregati prijateljic – taka boš kot tvoja sošolka ki vse skrega.
Hm… Kako se pobotate… V bistvu ni nevem kakšne formule, samo prijazna moraš biti do njiju. Pa še to ne – samo ne naredi jima česa nesramnega. Kmalu bosta premislili in se odločili. Vse pa je v njunih rokah – če ti bosta oprostili.
Zapomni si – ne stori tistega, kar tebi ni všeč, drugemu, sicer boš enaka kot on!

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*