0
0

Že skoraj 1 mesec sem v razmerju s fantom, ki je bil prej skoraj 1 leto moj najboljši prijatelj. Veliko se crkljava, se poljubljava, se druživa… Njegova družina me je lepo sprejela, njega pa moja. Do mene je bil vedno nežen in prijazen.
Zadnjič sva šla za moj rojstni dan za vikend na morje v njihov vikend; samo midva. Zvečer sva gledala film, se crkljala in se občasno poljubila. Potem me je vprašal, če bi hotela iti dlje (v spolnost). Rekla sem mu, da ne vem in to je lepo sprejel.
To je bilo prvič, ni bilo pa zadnjič. Vprašal me je še nekajkrat in vedno sem mu rekla, da še ne vem, ker me je kljub temu da ga imam zelo rada malo strah. Vedno to sprejme tako, da pokima, me poljubi in reče, da je v redu in da mu ni težko čakati. Vem, da bi to rad, ker ko se muckava večkrat začutim trdoto, me gleda s tistimi očmi, ampak vedno reče, da je v redu. Nikoli me še ni silil v to, ampak vem, da bi rad.
Zelo me je strah, da me bo zapustil ali prevaral. Zelo ga imam rada in on mi to dnevno pokaže, ampak vseeno je moški, te pa si take stvari zelo želijo.
O kontracepciji sva se že pogovorila in se odločila da bova oba prispevala (kondom in tablete), nisem pa še šla h ginekologu, da bi jih dobila.
Naslednji teden ima rojstni dan in sem mislila, da bi mu to dala za rojstni dan, ampak nisem še popolnoma prepričana.
Kaj naj naredim? A je normalno da te je tega tako zelo strah?

-1
0

Seveda je normalno. Nisi povedala, koliko si stara, ampak v vsakem primeru je normalno, da te je takšne izkušnje strah.

Najpomembneje: v seks se spusti zaradi SEBE, ne zaradi strahu, da te bo on prevaral! Aveš kaj – to je lahko tudi neke vrste test, ali te ima res, res, res rad. Če te bo prevaral, ker še ne želiš seksati z njim, potem te vsekakor ni vreden!

Če te je res tako strah, potem bolje, da še ne rineš v spolnost. Skratka – počasi. Bistvo spolnosti je, da si je enako želita oba. In seveda previdno in z zaščito.

0
0

a nisi še premlada z te stvari?

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*