0
0

————————————————————————————————————————————————-Hej vsem, mene zanima ker sem s fantom učeraj imela prvi spolni odnos, pri njemu doma in bilo je kerasno. Mislim za prvič je bilo izjemno. Me pa zanima ena stvar. Koliko vi mislite da bi morali biti stari za prvi sex? Pač js sm 12, kmalu 13

0
0

Kaj 12 let. Js mlajša si od mene pa že maš spol. Odnos

0
0

Omg!!! ?
To je ful prezgodi!!!
12????!!!!
Sej ne recem, ce mas menstro, ce fantu res zaupas, ce se res ljubita, ce sta res za skup, ce … No, mislim da ves kaj hocem rect. No ce je to res, pol bi blo uredu, sam ti bos pa zdej komi 13… Mal preber kaj je v pilu pisal o seksu pa kaj pise na njegovi spletni strani, pac ja, ce so vsi pogoji izpoljnjeni pa se ne pomen da je ok, ker kaj pa ce se zgodi kej groznga?? Npr…. Zanosis?????!!!!!
Pa starsi vejo? Zihr ne! Omg….

0
0

um…12? a se ti ne zdi to se prekmalu? ker za spolni odnos more bit zrel in ne to nardit samo zato ker je to “kul” fantu mores zaupat in res vedt da te ma res rad. In ja jaz pri 12 se nebi ker je to res prekmalu.

0
0

Glej pri 12 letih spolni odnos pač še ni možnost. To je absolutno prezgodaj. Po mojem mnenju je pri 12 prezgodaj še za fanta. Za spolni odnos je bolje počakati, da si zrel tudi psihično in oprosti, ampak takrat še nisi. Zrel si, ko si pripravljen na vse poledice, torej tudi starševstvo. Pojdi ven s lrijateljicami, pondite na sok in bodi otrok, saj se mi zdi, da v tem času vsi mislijo, da so odrasli, čeprav so le otroci.

0
0

12??? To ni normalno. Primerna starost je minimum 16 let pa še to jaz raje nebi. Kaj če bi zanosila? Kaj bi potem naredila. Poglej lepo da imaš fanta in da se imata rada ampak počakaj na spolne odnose še nekaj let. V tvoje dobro bo.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*