0
0

Hej!
Stara sem 14 let in zadnje case imam ogrooomno problemov.

1. Mam prijatelja, ki je z mano zelel bluzit. (Dejmo tipu ime Rok)
Enkrat na eni žurki sm spila deci vina in sm mu nrdila metulcek, pol med tem me je zacel pa otipavat pa me rajcat pa to..pc sej je pasal ane sam js nebi mela nc z njim ker se mi zdi da sem premala zato. Kaj pravite? Naj mu pustim blize in se prepustim??

2. Danes sem bila na zabavi. Spila sem pol dl belega vina in veliko sem kadila. Verjetno je Rok mislil da sem pijana. Zacel me je vleci k sebi in ostali fantje na zurki do poleg naju gledali pornice midva sva se pa poljubljala…oni niso videli…zacel me je otipavat po picki.
Pol sva sla ven in se pou ure poljubljala zunaj…z roko je drsel pod maico in sem se ustrasila…ni problema nad maico…pod njo pa ni bilo vsec. Odrinila sem ga. Potem se je sel napit. Pol me je pa postavil ob zid in postal je grob in me strastno poljubljal. ( ne zna se boljubljat. Bruhh ) Naredil mi je metulcka.
A je to normalno?? A je cool ce se slatava in to? Al je to prehitro?

3. Tretji problem nastopi. Moja simpa ki je bila na zabavi, je videla hikija (metulca, to je ko se ti nekdo prisesa na kozo in pusti sled rdeco odvisno kako mocen je.)
Uglavnem simpi dejmo ime Leon. On je biu zlooo ljubosumen kar se mi je zdelo fuuul cute in ful dober sem se pocutla. Pol je pa bla fora da me je hotu nrdit ljubosumno al neki in je reku prjatlu ko ga je uprasu ce greta na cigaret da samo odpise punci pa gre. Ohhh men so se tko ulile solze in nism mogla jokat. In je prsu do mene pa uprasu zakaj jokam in pol sm sam rekla da zarat dima od čikov..zlagala sem sem se mu…pol mi ni blo vec do Roka ampak sm sam se razmislala o leonu. ON JE TKOOO LEP❤❤❤

Kaj nej nrdim glede leona???
Kaj pa glede Roka???

Prooosim pomooooč!!!

0
0

Okej to je velik problemov ampak ti bom probala dat kaksen nasvet. Za zacetek si po mojem mnenju za vse kar si napisala se premlada. Kadit pa pit vrjetno sama ves da ni dobr zate, za tisto z Rokom pa je nekak se prehitro (moje mnenje) razen ce tebi ustreza in ce nimas nic proti temu da te otipava. Ce ti je Leon res vsec bi jaz na tvojem mestu pustila Roka pri miru ker nebi zelela uniciti vseh sans pri Leonu.
Ne vem kaj naj ti svetujem ker sama se nikoli nisem bila v taki situacij (in vrjetno se dolgo nebom).
Podala sem ti svoje mnenje zdaj se moras pa ti odlociti ker jaz se zate odlociti nemorem.
Upam da se bo vse dobro izslo ?

0
0

Pil napisala sm ji full dolg odgovor in ko sm prtislna odgovori se mi je zbrisal a je kaka moznost da se ta napaka odpravi

  • Revija PIL
    Hmmm nismo še slišali da bi se to zgodilo, nam je pa zelo hudo, da se je. Morda je napaka v brskalniku ali z internetno povezavo?
0
0

Zelo mlada si za stvari kot so “fuk frend in alkohol”. Te stvari prinašajo tveganja in lahko se ti zgodi kaj zelo hudega. Pazi nase. Vse ostalo se bo že razrešilo.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*