Odgovorjeno
0
0

Hojla.
Js zadnje case tu velik berem, kok vi velik telovadte, men se pa ful ne da, ampak bi tud ful rada. Kako naj se motiviram, da bom sla mal telovadt?

Najboljši odgovor
0
0

Samo začni. Ko bos videla, da se po tem bolje počutiš, ti bo všeč. Za začetek si vzami 5 min za ogrevanje, nato 5 min za poskoke ali počepe. Če želiš, delaj vaje za moč ali pa se loti raztegovanja za špago. Lahko delaš gimnastične elemente, greš ven na sprehod, se povzpneš na hrib, ali si pa doma. Lahko vsak dan nekaj drugega. Odloči se še kdaj boš telovadila. Jaz telovadim zjutraj in imam vmes malo odmora. Vsake nekaj dni si tudi vzamem odmor. Seveda pa ne smeš pretiravati. Tudi jaz, ko delam trebušnjake vadim samo 15 minut. Če pa bi npr. delala vaje za špago, bi telovadila več.In mi tukaj (vsaj mislim) ne telovadimo po 5 ur na dan ! neee, jaz tudi ne jem vedno zdravo itd.Zato pa si naredim urnik, ki se ga bom držala in je. Če te zanima še več, kar vprašaj.

Dober odgovor
0
0

Menvse Tut ne da ampak morm kr plesem balet in morm ohranjat kondicijo in te fore nevm kako naj bi se ti motivirala ker ma vsak svoj nacin

0
0

Predstavlaj si svojo popolno postavo.
Si predstavljaš?
In si govor da iz nič nebo nič. Sej ko enkrat začnes delat vaje in gledas te posnetke workout na yutubu nemores nehat.
Jaz vrjamem vate.

Imam plan B.
Probi si rect da si zelis da ko pridemo iz karantene zelis ze imete oblikovano postavo in želiš si da bi te frendi vidl na novo.

Upam da pomagam
Lp

0
0

pri meni je enako. ampak pri meni je problem to, da noče telovaditi, ker nočem, da bi me videla vsa moja družina. ne vem zakaj.

vseeno grem rada sama ven na sprehod. ampak nikakor pa ne mislim delat sklec (sploh jih ne morem narest XD) ali pa trebušnjakov (mučenje)

mogoče je res najbolje začeti z dolgimi sprehodi.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*