0
0

Jaz bom na morju dobila menstruacijo. Ampak problem je v tem, da bom tam z babi in ce bom rabla vlozke ji ne bom upala povedaz. Ne vem pa koliko jih morm s sabo vzet. Ker nimam predstave. Bosta 2 skatlici dovolj?

Okej zdej pa britje. To mi je vse novo. Imam ene kopalke, ki si malo ožje uspodi. In dons sm se hotla sej veste tm mal pobrit. Najprej sm s skarjicami skrajsala dlake, pol pa z britvico. Bla sm ful nezna pa pazljiva in to sm delala sam pr robu. Pol sm nardila se piling za vsak slučaj pa se namazala sm se s kremo. Ampak vsen so ostale crne pikice, pol pa se rdece(kot mozoljcki).

hvala ce boste pomagal!

0
0

Ja… Odvisno za koliko časa greš na morje. Če bo 1 teden mislim, da bojo 2 skatli ravno prav. Odvisno pa je tudi kako je močna.
Zakaj pa ji ne poveš? Sigurno bo izvedela. Videla bo v smeteh ulozke in wala. Sicer pa ni to nič takega. Vse jo imajo in so jo imela ali bojo.
Sama se odloči.

Mislim, da bo zginlo. In tiste pike so nevidne. Noben jih nebo gledal.

0
0

Hej kaz ti znam pomagati samo glede britja. Pikice ponavadi nastanejočce se briješ s staro britvico al pa narobe – v narobnih smereh ampak bodo zagotovo kmalu izginile ne skrbi

0
0

Pikice bojo zginle vložkov vzemi rajs več kot premal.

0
0

Pikice niso nič hudega, bodo izginle. Glede vložkov pa, če tvoja mami (ali kdo drug tak) ve, da boš imela menstruacijo takrat je zelo verjetno povedala tvoji babici. Koliko vložkov imaš je odvisno od tega, kako močno menstruacijo maš. Raje jih vzemi več kot premalo, resno. Če ti jih zmanjka pa naj te ne bo strah povedat.
Srečno!
Lp,
Lora♥️

0
0

HEJJ!!
Za menstruacijo je čisto odvisno za koliko dni greš in kako je močna (to presodi sama). Bolje bi bilo, če babici poveš, saj razume ker se je to njej tudi dogajalo. Glede britja. Črne pikice se (mislim da) vidijo pri vseh. Lahko poskusiš vax (depiliranje), ampak če si začetnica v tem to ni najboljša odločitev, saj še ne veš če je tvoja koža tam spodaj zelo občutljiva ali ne. Poglej kakšen video na YouTube. Rdeče pikice pa nastanejo ko se ne briješ pravilno ali pa s staro britvico. Če si začetnik je to narmalno. Saj bodo izginile. Predlagam pa ti tudi da mogoče pogledaš na YouTube.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*