0
0

Ok js se hočem zmebit celulita brez krem Al pa valjckov.
Delam vaje ampak ali naj delam za rit pa noge tiste da shujšas Al tiste na ful ko ti naredijo noge pa rut se bol ogromne Oz. Za mišice. Ker js bi mela samo tanke noge sam a bo dost če sm vaje za shujšat
Se kaksni predlogi kako se znebiti celulita?
Tnx

0
0

Glej vidi se tako da ce ti rit pac malo visi ali kako ti naj to povem pac malo poguglaj (sorry nisem ravno strokovnjak ampak se spoznam na te reci.
Probaj si izracunati svoj itm (indeks telesne mase)
Ali pa vprasaj svojo osebno zdravbico ali pa mamo ce se zdis jim debela v stegna…ce ne pa si probaj narediti svoj dnevni urnik svetujem ti da naredis tako da vsako jutro idi laufat zjutraj vsaj 15min in potem spij 2dcl vode in nato jej npr.jajce na oko ali pac da se bos najedla potem skaci na skrinjo ali pa delaj vaje za noge poglej po yutubo in pinterestu ker so zelo dobre vaje da jih delas lahko se na pojstli potem vedno pij vodo in zmes pojej kaksno jabolko ali korencek vglavnrm jej zdravo. Pred kosilom spij 2dcl vode da ti malo mine do lakote in bos manj jedla ker se ta vsak obrok mora jesti po malo ampak ne pozabi da mores nujno jesti in piti!!
Delaj vaje in sledi urniku ko pa bo cas vecrje pa jej malo svetujem ti nekaj lahkega in zvecer se pojdi laufat…
Upam da sem pomgala ce se imas kaksno vprasanje se me vprasaj
lp

0
0

Res ti hvala:)
Imam pa se eno vprašanje kako sploh prepoznati celulit in kako naj vem če sem samo debela v stegna. Kako pa shujšati v stegna?
PS. Stara sem 12
ŠE ENKRAT TI HVALA Pomoc112

0
0

Predlagam ti da delas pocepe in da skaces na skrinjo tudi tek pomga…ua vec vaj pa ti svetujem da pogledas na pinterest (aplikacija) in imajo veliko vaj tako da predlagam
Ce sem pomgala mi odpisi
lp

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*