0
0

Hej!Všeč mi je sošolec in mislim da sem mu tudi jaz. Drugi sošolec pa je zaljubljen v mojo BFF in to mi je hotel povedati ampak ni imel časa ker sem odšla na avtobus. Verjetno je hotel povedati, da je zaljubljen v mojo BFF, saj je rekel da mi mora nekaj povedati o njej, kasneje se je pa spomnil, še nekaj o fantu, ki mi je všeč. Zdaj so počitnice in komaj čakam, da slišim, kaj bo rekel. aja pa še to: poljubil me je (fant,ki mi je všeč) v garderobi in mislim, da je sošolka videla(sošolka ki vse zbleeta in jo cela šola sovraži)Zelo se bojim, da bo povedala celi šoli in kaj naj zdaj storim ??????Prosim pomagajte. Naša in družina tega fanta, ki mi je všeč sta si zelo dobri in ju3 pridejo na obisk, zato prosim javite do ju3.hvala že v naprej! 🙂

1
0

Hmmm 🙂 Zdi se, da se veliko dogaja. Ni pa tukaj zelo veliko za storiti. Kar tako naprej! Nič takšnega ni, če je blebetava sošolka videla, ko te je poljubil. Pa kaj?? Ljudje se poljubljamo. To ni nič posebnega in prej ali slej se bodo vsi morali navaditi na to realnost.

Kaj naj torej storiš s fantom, ki ti je všeč in te je že poljubil? Če si želiš, ga poljubi še ti :). Lepo se imejta na obisku.

0
0

Naj te ne bo sram;HODITA.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*