-3
0

ok vem da to ni glih nek največji problem ampak res ne vem kaj naredit. no js hodim na en krožek in tam je ena starejša učenka iz naše šole, ki mi tko skos govori neke zgodbice o učitlih in nwm kaj. ona pravi da so resnične pač sej mogoče bi kakšna bla neko čudno naključje ampak ne tok velik. npr. ona nej bi mela neke čudne trenutke s sinom od enga učitla k ubistvu nej ne bi bil njegov ampak od ene učitlce pač wtf… in ta sin nej bi bil tko skos na šoli ampak js ga še nikol nism vidla…
no in problem je : pač govorila mi je neko zgodbico iz izbirnega predmeta (neki kako je bil učitl tm neki pijan pa kr neki) in pol sm js mojo bff ki hodi z njo na izbirni premet vpašala, če je blo to res. in rekla je, da bi blo.

js bi ji ful rada povedala da so to laži in pač kok ne realno to zveni ampak ne vem kako. pač ne vem kako naj ji povem kako vem, da se tisto ni zgodil ker mi je ona rekla da tega nikomur ne smem povedat. in nočm zvenet nesramna al pa kj ker je ona edina punca na tem krožku in pol pač se z nikomer ne bi mogla družit.

upam da kdo razume ker sm ful čudno napisala. ampak prosim če razumeš pomagaj

0
0

No če ste edini punci v krožku ti svetujem da je ne vznemirjaš no ja ampak to res ni logično. Uprašanj jo:
Kaj kako je to sploh možno, ali si sigurna ali če se nisi mogoče zmotila.
Če se bo zmisljavala naprej je lažnivka in no ja verjetno bo dojela da si pri zdravi pameti in da te nima več za vleč za nos. In tisto je bilo noro… Upam da se ne boš skregala z njo in da sem ti pomagala če sem ti mi prosim sporoči ?

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*