0
0

________________________________________—Heji! to je zelo cudno vprasanje, ampak ta stvar me ‘muci’ ze zelo dolgo. No, ko grem v solo imam torbo na ramenih, v solo hodim pes in zato jo nosim na ramenih. To ni problem. Ko pa grem ven sama in nimam torbe in nic v roki, ker imam cisto pokvarjen in iz mode telefon pa mme ga je sram ven nosit. No cudno se pocutim, ko hodim. Pac ko da si ljudje mislijo ko je ta tipica cudna. Ker grem sama ven pac se nepocutim prevec okey! Ze ce se skom kje dobim in do tam grem sama se cudno pocutim. Enkrat, ko sem vzela telefon pa sem se skoraj zabila nekam. Pac z telefonom vsaj mislim, da je boljse ker ko brez nic hodim sploh nevem kam in kako gledat. Ce grem skom je malo boljse.
Zanima me:
– Kako naj to ustavim, ker ko sem sama ozunaj imam res tak grozen obcutek?!?
– Kako naj mamo prepricam za nov telefon, danes je moja prijateljica dobila nov telefon denar je zbirala okoli 4 leta… telo dolgo. Meni je mama rekla, da za konec sol. leta dobim star telefon od moje tete. Ampak ona ge je imela 1 mesec, ker je bilo z njim nekaj narobe in potem je isto kot da nic ne menjam ker bo itak stekau. In se ona se tipo full vazi ki misli da je lepa. Kako naj mamo prepricammm?
– Inn… to je to hvala ce mi bo kdo odgovoril lp!

0
0

Oj, jaz imam isti občutek! Ampak, samo pokonci se drži, brado drži gor, ker si nihče ne misli, kdo je pa ta cipica čudna.Ljudje te malo ošinejo to je pa to. Kar se pa telefona tiče… Jaz nimam telefona-kupim si ga lahko v devetem. Imamo pa skupni telefon, ki ga, če kam grem vzamem s sabo.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*