0
0

Hojla! Imam majhen problemček.. Stara sem 11 let, imam 39 kg, in velika sem 156cm. Veliko prijateljic mi pravi, da sem suha, vendar jaz se vidim debelo. Ko pogledam, postavo drugih sošolk (ki imajo, raven trebuh, 34 kilogramov, nogice kot zobotrebec, itd,..) pa sem vidim debelo. Namreč proti njim sem jaz debela.. Kaj naj naredim, da se ne bom več videla debelo, kaj naj naredim, da se bom sprejela? Ali je moj ITM uredu? Hvala že vnaprej za odgovor!

0
0

Nisi debela. Mogoče so tvoje prijateljice podhranjene ali pa imajo preprosto tako postavo.

Prosila bi te, če bi mi odgovorila na moj problem… Imenuje se Yey! Najdeš ga pod rubriko Čisto posebni problemi.

0
0

Hy,
Imas popolno postavo.mogoce si se pre lahka za svojo velikost in dtarost(le malo).Tvoje prijateljice so verjezno bolj suhe ker so mogoce podhranjene,imajo to v genih ali pa poskusajo biti bolj suhe kot ti…najverjetneje imaš popolno postavo!!
Upam da sem pomagala!

0
0

Svojo postavo lahko preverite na http://www.eetaq.si/kalkulator-telesne-teze.

0
0

Hey!!!
Jaz sem tudi stara 11 let, ampak imam 44,5 kg. Ti imaš čisto super težo. Res je da postrani gledaš sošolke, ampak vedi, da so podhranjene ali pa kaj drugega!
ADIJO!!!

0
0

WTF ! Prosim lepo ti nisi predebela, ampak popolna. Ti si lahko ponosna na svojo postavo, glej rajši mene, debilko sveta ko sem stara 12 let, mam 161 cm in 38 kg.

0
0

Hej!
Nisi predebela za svojo višino si težka ravno prav. Upam da smo ti pomagale.

Čav

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*