0
0

Hojla. Jaz sem se v zadnjem casu zredila za 11kg. Ne vem kako, ampak kako naj pridobim spet zdravo postavo?

0
0

Verjetno si tudi zrasla. Telo se spreminja in ne sekiraj se preveč. Ukvarjaj se s športom in zdravo jej. Vse bo v redu!

0
0

Js pač, presuha si.

0
0

Js sm velika 168 cm in mam 49 kg.

0
0

Smbdy, ok ni me bilo treba tkole napasti. Itm je pokazal 21 kar je res ČISTO malo pretežko. Sm ji napisala da brez panike in naj ima le zdrav življenski slog kar seveda NE pomeni da mora hujšat. Je pa res da ne vem koliko se ukvarja z športom in možno da so mišice. In tut ne vem kolk je razvita ter kolk je stara. Prosim, če naslednič če se z nečim ne strinjaš to lepo napišeš, ne pa da sprašuješ kaj je narobe z nekom.

0
0

aja pa se misicna masa tehta vec ko speh tak da calm down

0
0

sory zmedena sam ka je s tabo???? teza je cist ok ampak gibanje pa itak nobenmu ne skodi. tvoja teza se bo se vecala skup s tem kok si vlka tk da v puberteti se bos ful spremenila, ampak ti se ni treba hujsat, zaenkrat.

0
0

človek taka si kot jaz! ista teža ista višina (no zelo podobna) in z mano ni nič narobe. med puberteto vse postanemo težje in to zelo hitro. ne skrbi, mislim da boš v redu. le veliko športaj da se telo prav razvije.

0
0

Imaš RAHLO prekomerno težo, zato ne skbi. Priporočam pa ti okoli 30 minut telesne dejavnosti ( tek, hitra hoja, pred tem obvezne vaje za moč) recimo 4 krat na teden ter nekoliko manj ogljikovih hidratov in nezdrave prehrane. Samo brez panike.

0
0

49kg in 150cm

0
0

Kolk pa tehtaš

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice