0
0

js mam en vprasanj. js se vedn nek cutm do mojga bivsga in takrat ko sma sla narazn sm bla ful jezna pa sm ga blockala pa mu tut kej rekla….
v glavnem zdj bom mela prilko da boma sama pa sm pc misla dab se mu opravicla pa pac ga vprasala da bi bla prjatla…cprav bi js potihm rada več sj zastopte… no in sm ful scared da me bo zavrno ceprav po drug stran pa si tk ze kr predstavlam uno filmsko sceno da kao bi un hoto neki vc z mano..in bla bla

pleas streznte me kr niam vec pojma kva je OK!!!

0
0

Tnx

0
0

Pri meni js blo isto, tak 1 mesec preden sma sla narazn sma se skos sam kregala in sem ga pol blokala na snepu, hbrisala telefonsko pa vsa sporocila… In pol mi je bil tak po 2h mesecih spet vsec. On se mi je zdelo da sem js tut njemu. In pol sm vidla, da je totalen kreten, ker ce sma sla ze enkrat narazen, zaka bi nama polv 2. ratalo? Blo bi sam se hujs ker bi si metala pod noge vse za nazaj. Nikol vec nisma bla skup, se vedno mi gre na zicve, ker ga prenasam vsak dan v soli. Pa pomojem je zdaj se vecji bedak ko je bil (btws kregala sma se zato ker sem na lice kusnla enga frenda in je bil ljubosumen) ok ful prevec sem o meni povedala ampak v glavnem, ne.bit.spet.z.njim.

0
0

Izkoristi priliko! Veš kolko ljudi se loči pa so še vedn prjatli. Ok je pa vse za kar ti mislš da je ok

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*