1
0

Živijo. Sem zelo drobne postave a vseeno dovol da potrebujem modrček. Pri športu mi kar “poskakujejo” in je neprijetno. Ni mi všeč ko oblečem top in mi gledajo ve bunkice. Kako naj povem mami da bi rada modrček. Oči je enkrat omenil da bi ga kupila pa ni bilo nič iz tega. Prosim pomagajte!!!

0
0

Če imaš še manjše prsi predlagam, da izbereš športni modrček. Ti se dobijo v različnih modelih, barvah, velikostih… So pa tudi zelo udobni za nošenje in praktični pri športu. Kupiš jih lahko v skoraj vsaki športni trgovini, pa tudi v običajni trgovini z oblačili. Svetujem ti, da mami predlagaš, da potrebuješ hlačke, pajkice, majico… ko pa sta v trgovini, samo mimogrede reci, npr.:”Mami, poglej kako lepe modrčke imajo, mogoče bi lahko kakšnega pomerila…” Mama te bo gotovo razumela in ti pomagala, tako da le pogumno… 🙂

0
0

Jaz sem z mamo odkrita rečem ji da bi ga rabila in mami je takoj zato ne vem pa kako je pri tebi.

0
0

Jz sem svojga dobla tko, da sem v trgovini poiskala modrc, ga pomerila in mi je mil OK. Pol sem se pa postavila pred mami pa rekla: mami, pri športu mi je neprijetno, moderček bi rabla. A ga lahko dobim?

0
0

Jaz sem svoji mami rekla, da se mi je nerodno preoblačit pred telovadbo, pa je sama predlagala, da mi ga kupi. Lahko pa poiščeš lep komplet modrčka in spodnjic in ko greta z mamo v trgovino vprašaš, če ti kupi ta lep komplet.

0
0

Hvala Jupka ampak sem sama zelo sramežljiva zato bo ji rada nekako namignila in ne direktno povedala.

0
0

lp.
modercek sem zacela nost za v 4tem razredu……malce neprijetno…..
ce te je strah jo prosi da se pogovorita….uprasaj jo ce se ji zdi da bi lahko imela modrcek-nastej tudi razloge…..modercek upliva tudi na rast in obliko prsi zato je prporocljivo da gres z njo v trgovina da kupita pravega zate(velikost,sirina,udobnost).

upam da sem pomagala

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice