0
0

dobr dan

men se že dolg dogaja d me noben ne mara u šol tut učitli in smo z mami pa atejom razmisljal, de bi šla na drugo šolo ampak nam na šol ne dovolijo tega in ja js faking ne zdrzim več enga lepga dneva se bom sam ‘štihnla’ zard šole.
a obstaja kaki drugi način de me ‘vržejo’ iz šole? Problem niso sošolci ampak učitli k me skos neki manipulirajo.

bye folks.

0
0

hejla!
zdaj ti bom povedala resitev, ki se meni osebno zdi najbolj preprosta, ampak na tvojo zalost ne bos sla ven iz sole. in ja – tudi Helparca je imela prav, ko je napisala, da te ne bodo sprejeli v druge sole, ce bos zdaj menjala osnovko.
torej resitev: poskusi pomisliti na dobre stvari. resno. naredi si ‘pozitivno belezko’ in vsak dan napisi nekaj stvari, ki so se ti zdele dobre v soli. tudi ce mislis, da jih ni vredno pisati, vseeno poskusi. lahko zacnes ze s tem, da vsak dan napises eno stvar in to bo postala tvoja rutina. videla bos, da ni vse tako slabo.
poskusi!

0
0

Obstaja se taksec nacin da dobis tri opomine in te vrzejo ampak tega ne delaj prvo zaradi sebe in tvojega izgleda drugo pa zaradi srednje ker nebos sprejeta (ce si v osnovki). Pa mislim,da se lahko vsak presola ko zeli.
Lp

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*