0
0

Živijo!
Malce me je sram pisati o tem, ampak glede na to, da sem že videla hujše, bom kar začela.
_____________________________________________________________________________

Stara sem 12 let in po telesu so se mi začele pojavljati dlake. Problem imam pod pazduho. Sedaj je že sezona kratkih rokavov, jaz pa ven hodim v jopi, saj se bojim, da se mi bodo dlake videle. Sprašujem za nasvete, kakršnekoli, kako dlake prikriti, kako si jih odstraniti (mami mi ne pusti da bi se brila), pač, karkoli, kar bi mi pomagalo.
Hvala vsem že vnaprej.
Lp, NoName

0
0

Če ti je vroče, lahko nosiš 3/4 rokave, drugega ne vem.

0
0

Hej, jaz sem to skrivala že vse od 4. razreda. Lahko ti povem par stvari ki so meni pomagale.
– Iz vse premajhnih dolgih majic se, odrezala rokave na tričetrt ali pa da so mi le pokrivali pazduhe.
– oblekla sem kratke majice, ki so mi pokrile pazduhe
– oblekla sem se čez majico brez rokavov čisto tanko jopco.
– enostavno sem roke ves čas tiščala dol.
Upam da sem vsaj malo pomagala. L.P. Creep

0
0

Oj,
poimojem se probaj pogovorit z mamo saj je navsezadnje tvoja stvr ali se hočeš briti.
Drugače lahko tiščiš roke dol ali oblečeš 3/4 rokave

0
0

Ona se tudi verjetno brije. Mora te razumeti. Ce ti pa ne dovoli britja, pa probaj z voskom, ampak to toook boli! poskusaj izvedeti, kako ona to ureja. Ce pa ne bo za zdržat pa di kupi britvico. Res ni tezko.

0
0

Dlake so normaln pojav pri ljudeh. Vsi imamo dlake na različnih mestih, zato te naj ne bo sram. Je pa res nekako neokusno če so neurejene in kukajo ven tam kjer ni treba. Odsvetujem britje. Lahko jih pa skrajšaš toliko da ne kukajo ven izpod majice.

0
0

OK, mislim, da če ti pač kukajo ven in ker je že skoraj poletje… če je čas je pač čas. Poskusi se pogovoriti z mami in če bo še vedno proti pa jo vprašaj kaj potem ona svetuje, da se jih boš znebila.
(skrivati jih namreč nima smisla, mislim – kaj pa kopalke? mislim ali zdaj nikoli več ne boš šla na bazen?) Drugače pa britje ni strah in trepet. Britvica je sicer ostra ampak ni tako nevarna kot vsi pravijo. Če ne divjaš je čisto lahko. In tudi če se vrežeš, je rana bolj majhna in kri hitro neha teči. In večinoma sploh ne boli. Zna malo zapeči a je manjša bolečina od česarkoli drugega. Najbolje da: vzameš britvico (če je treba naskrivaj ko si sama), se stuširaš in namiliš in ko imaš milo pod pazduho samo potegneš in nato splakneš sebe in britvico. Tako jaz delam. Res je simple.
Srečnoo girll! You got this!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*