Odgovorjeno
6
0

Oj, ali se me kdo še spomni? (sem takrat pisala da sem zanosila).
Glede na to da vidim da vas ima kar nekaj vprašanja na to ali tej kar podobno temo.
Ker bi vam rada čim bolj pomagala s to temo, ki je kar pomembna za mladostnike, ampak je na svetovalnici toliko tem, da ne morem vseh pregledati, pa tudi toliko dela je z sš, sem se odločila da bom odgovarjala na čim več takšnh vprašanj.

Ker je tekšno ime kot ga imam čudno :::::::, sem se odločila da se preimenujem. Torej od sedaj naprej nisem več ::::::::::, ampak sem Eneja (to ni moje pravo ime, ker nočem razkriti identitete, kar se tudi ne sme).

Torej če imate kakrsno koli vprašanje zame, v naslov ali začetek besedila napišite tudi za Enejo ali nekaj takega. Lahko pa kar tukaj v komentar napišete.
Drugače pa naslovite temo še z Eneja ali nekaj takega, in če ne odgovorim, ne bodite jezni ampak čez nekaj časa ponovno vprašajte, ker je res toliko tem in še preostalega dela.
Poskusila se bom tudi registrirati, če ne bo šlo bom pa kar tako Eneja.
——————————————-
LEP DAN ŠE NAPREJ!!!

Najboljši odgovor
1
0

O ful super da boš odgovarjala na vprašanja. 🙂
No tuki mam js kr neki vprašanj…
1. Kako si se počutila ko si izvedela da si noseča?
2. Si si želela punčko/fantka ali ti je bilo vseeno?
3. Na podlagi česa si zbrala ime otroka?
4. Pri koliko letih se ti zdi primerno obdobje za starševstvo?
5. Pri kolikih si ti zanosila?
6. Kako so sprejeli tvoji starši?
7. Kaj meniš o spolnem odnosu pri recimo 14tih/15tih letih?
8. Kakšno je tvoje mnenje o zaščiti?
Upam da nisem prezahtevna 😉 😉

 • Eneja
  (sedaj sem registrirana) 1. Bila sem zmedena, in nisem vedela kaj naj naredim. Potem sem se ustavila in najprej razmislila, kako bo potekalo če bom imela otroka in tako. 2. Vseeno mi je, kakšen spol bo, le da bo živ in zdrav. 3. Nisem še. 4. Pač ko si pripravljen skrbeti za otroka. Sicer pa po 18. letu, ker takrat si bolj samostojen. 5. Pri 16.letih 6. Pač s fantom sva skupaj povedala, seveda najprej so bili šokirani a nato so kar v redu sprejeli(obojni starši). 7. To je kar hitro. Se mi zdi da prehitro. Še jaz pri šestnajstih hitro ampak sem pripravljena na otroka. 8. Ja zaščito priporočam vsem, ki se podajo v spolni odnos pred primernim starševstvom. Če pa želiš otroka pa pač ne uporabiš zaščite. Seveda nisi prezahtevna. :) ————————————————– Zgleda, kot da misliš da sem rodila. Nisem še rodila. Rodila bom čez okoli sedem mesecev. Sem še v zgodnji nosečnosti, ampak upam da se bo otrok lepo in zdravo rodil. :)
 • Eneja
  Upam, da je bilo razumljivo povedano, ter si razumela. Če imaš še kakšno vprašanje pa kar vprašaj. ;)
Najboljši odgovor
1
0

Prvo: Res si prijazna, da si vzames cas pa, da te lahko karkoli vprasamo.
Zanima me:
– Imam fanta in res sva si vsec. Pac neznam tega drugace povedat ampak sem mu pac ze fafala kurac. Midva si oba zelo zeliva seksa. Kako si se ti pocutila pri seksu, je bolelo?
– Ce bi/ko bova seksala bi uporabila zascito, kondome. Kaj mogoce poznas se kaksno druga zascito, dodatno da tudi ce bi kondom pocil, da nebi zanosila. Za kontracepcjiske tablete, pa pravijo, da ce jih vzames lahko potem nisi vec plodna (da nemores imeti otrok), zato me to o dodatni zasciti zanima.
– Kaj ko ti poci deviska kozica, se to cuti ali ne. Pac ce ful boli, kot da bi si kozo s skarjami odrezal?
– To me od vedno zanima. Kaj fantje, ker imajo nekako glavno vlogo pri seksu pac ker oni tako delajo, sej upam, da ves. Kaj njih po seksu boli kaj okoli trebuha?
– Mene je nekako sram, da se nebom znala zalizat (sej sem se ze veckrat, tudi s tem fantom, ker sva ze kar precej casa skupaj). Kako se zalize? Vsi samo recejo, saj das jezik v njegova usta, pa neki tako. Jaz tega nerazumem!
TO je TO! Res bom vesela, ce mi bos odgovorila na kaksno vprasanje. Ce ti se nisem ti cestitam, da bos rodila dojencka. Res celi druzini zelim full lepih trenutkov pa zdravja,… Lp!

 • Eneja
  Hvala, tudi ti si zelo prijazna. Saj veš, prijazno se z prijaznim vrača! Torej grem kar odgovarjat: -Jaz sem se sicer pri seksu počutila zelo prijetno in lepo, tudi fant je lepo poskrbel za vzdušje.Bolelo me je le čisto malo na začetku, potem pa prav nič več. -Glede dodatne zaščite tudi jaz nevem prav veliko več. Zaenkrat poznam le kondome in kontracepcijske tablete. Sicer z fantom če sva mela sva mela kondom. Kontracepcijskih tabletk nisem pa nikoli jemala, ker me je res strah da nebi mogla nikoli več zanositi, sicer pa se mi zdi da ni čisto nujno da ne moreš potem zanositi. Se mi zdi da tudi po tabletkah je možnost potem, seveda ko jih ne uporabljaš več da lahko zanosiš. -Ko ti poči deviška kožica pa je čisto od osebe odvisno ali bo bolelo. Če si malo bolj bojazljiva oseba vrjetno bo če pa si bolj pogumna in to vrjetno ne bo preveč bolelo. Mene ni tako bolelo, le kri mi je nato tekla, a tudi ne preveč. Seveda pa mi ni bilo tako kot bi jo z škarjami prerezal, ampak veliko manj. -Glede fantov pa jaz res ne vem veliko. Ampak verjetno njih nič kej ne boli preveč. Mislim da mojega fanta ni nič bolelo. Pač skoraj 100 procentov sem, da ne boli fantov. -Glede zalizanja pa res nimam veliko za povedat. Preden sem se prvič sem bila kot ti, da tisto ko govorijo da ko se zgodi da znas ni res. Ampak moram povedati da je čista resnica. Meni se je to zdelo čudno a po eni strani, pač tako je. Res ko si enkrat pripravljen se kar naenkrat znaš in potem ni več strahu. Pač ja jezih daš v njegova usta in pustiš jeziku prosto pot. No glede na to da je sedaj konec, upam da sem odgovorila čim bolj razumno. Upam da si čim več razumela. —————————— Če pa sem kaj pozabila in izpustila, ali pa imaš še kakšno vprašanje pa kar pogumno vprašaj!
Odličen odgovor
1
0

Hi!
Nisem si mislila da bo toliko odgovorov oziroma vprašanj. In to, da bo vse le pozitivno, res sem vsakemu po vrsti hvaležna!
Pač tukaj ste se sedaj vsi izkazali v res pozitivni luči, da res vprašate kar vas zanima, da vam lahko potem tudi jaz po svojih najboljših močeh odgovorim.

Res ste me vsi ki ste oddali komentar zelo zelo zelo lepo in pozitivno presenetili !!!

Seveda pa če ima kdo še kakšno vprašanje naj še napiše. NA VSE ODGOVARJAM !!!

1
0

Mene samo zanima, ce se ze kaj drugace pocutis, ko si noseca, ter ali te je kaj strah kako bo roditi.
Hvala za odgovor. 😉

 • Eneja
  Priznam, da me je res malo strah roditi, ker nevem ali bo kar bolelo ali ne. Sedaj ko sem noseča pa se počutim bolj odraslo. Se mi zdi da tudi razmišljanje in vse je ful drugačno, pač bolj primerno in odraslo.
1
0

Hej Eneja, a to ko si napisala, da te lahko kaksne stvari vprasamo, a to si misla samo o tebi, pac kako ti je ce si nosec pa o tej temi,…?

 • Eneja
  Karkoli želiš. Lahko opišeš svoj problem, ali svoje vprašanje in ti poskusim odgovoriti. Lahko pa tudi o meni. RES KARKOLI ŽELIŠ SEM TI TUKAJ NA VOLJO IN VSEM!!! (torej kar želiš vprašaj, ne rabi imeti zveze z mano, lahko pa tudi če želiš)
1
0

Vav res si prijazna in upam da vsi cenimo to 🙂
Jaz bi te rada vprasala, najprej nekaj glede tebe:
1) v katerem mesecu nosecnosti si?
2) ali je trebuh ze kaj vecji?
Zelim ti sreco, ter da bo otrok ziv in zdrav. 😉

Me pa se nekaj zanima, upam da ti ne bo neprijetno odgovoriti, ampak me je res malo strah.

Kaksen je prvi spolni odnos? Ali zelo boli? Koliko je moznosti da zaščita poči?

Hvala za odgovor. 😉

 • Eneja
  Okej, hvala ker si tako prijazna. Pa se bom kar lotila vprašanj. 1)Trenutno sem šele v prvem, še čisto malo pa bom v drugem. 2)Ker sem še tako nizko po mesecih ni nekaj velik trebuh ane. Malo pa je res zrasel, ampak čisto malo. HVALA, TUDI JAZ UPAM DA BOMO SREČNO ŽIVELI. Glede spolnih odnosov pa ti lahko povem da me ni nekaj ful bolelo. Mogoče me je le na začetku tako čisto malo, drugače pa sploh ne. Seveda pa je to odvisno od posamezne osebe. Glede zaščite pa lej, itak je vedno možnost da zaščita oz. kondom poči. Zato ne hitite s spolnimi odnosi.
1
0

1. Boš prebrala veliko knjig o pravilni vzgoji otrok?
2. si začela razmišljati kam boš otroka dala?
hvala,
Lili

 • Eneja
  Najprej dober dan, da ne bom preveč pisala bom kar prešla h vprašanjem. 1. Glede na to da nevem prav veliko nekaj knjig že berem in sigurno jih bom še zelo veliko. S fantom sva se odločila da bova odšla tudi na kakšne tečaje in to. 2. Nevem kako to misliš kam ga bom dala. Pač ko bo dovolj velik bo tako kot večina otrok odšel v vrtec in nato v šolo, ter naprej. Lep pozdrav, Eneja
1
0

Okej to je mal random uprasanje…amm kk nardiš da lahk odgivoriš pod isti komentar tako kot si odgovorila na prejšnja vprašanja? Pač kako lahko pod isti komentar pišeš?

Mimogrede čestitke tebi in tvojemu fantu 🙂

Aja pa a veš da si noseča na isti čas kot Gigi Hadid, Katy Perry in še nekaj drugih…noro!

 • Eneja
  Ko si registriran ti tam pod koncem komentarja pokaže dodaj komentar in sam klikneš ter napišeš potem pa daš dodaj komentar. Pač čist izi ko si registriran. Če nisi registriran tega ne moreš. Nisem vedela da sem enak čas, no ja super, hvala za informacijo! :)
1
0

Jojj, oprosti se nekaj sem pozabila vprasat. Kaj ce imam menstruacijo 2/3 leta ne bi bilo potem kaksna ‘nevarnost’, da bi mogla it potem k zdravniku ali kaj takega? Ker, pravijo, da ni dobro oz. da je slabo sploh seksat preden dobis menstruacijo. Se en krat hvala!

 • Eneja
  Pač ja to je res. Na tvojem mestu bi z seksom še počakala. Pač naj bi po prvem seksu šel k ginekologu da te pregleda al neki, ampak meni se to ne zdi potrebno, razen če je karkoli narobe, ker potem nujno moraš iti. Seveda ko postaneš noseč ali pa se ti zdi da boš pa moraš nujno iti.
1
0

Okej to je mal random uprasanje…amm kk nardiš da lahk odgivoriš pod isti komentar tako kot si odgovorila na prejšnja vprašanja? Pač kako lahko pod isti komentar pišeš?

Mimogrede čestitke tebi in tvojemu fantu 🙂

Aja pa a veš da si noseča na isti čas kot Gigi Hadid, Katy Perry in še nekaj drugih…noro!

 • Eneja
  Ko si registriran ti tam pod koncem komentarja pokaže dodaj komentar in sam klikneš ter napišeš potem pa daš dodaj komentar. Pač čist izi ko si registriran. Če nisi registriran tega ne moreš. Nisem vedela da sem enak čas, no ja super, hvala za informacijo! :)
0
0

Hej zanima me kako se pocutis zdaj ko si noseča, tvoji prijatelji ze vedo ce ja kko so to sprejeli ce ne ali jim nameravas povedati, te trebuh kaj boli trenutno, imas tudi zdaj menstruacijo (vem to uprasanje je malo čudno) in pa kako mislis vzgajati otroka
Upam da niso vprasanja prevec cudna oz vsiljiva bom pa zelo vesela ce bos nanje odgovorila
Cestitke tebi in tvojemu fantu in
Srecno bodoči mamici

 • Eneja
  Počutim se kar odraslo. Ta pravi frendi že vedo od začetka. Trebuh me ne boli, včasih mi je slabo. Menstruacije med nosečnostjo nimam. Otroka bom vzgajala kot vsak vredu starš. Z fantom bova šla še na tečaje pa bo šlo. Sva zelo optimistična. lep dan še naprej!
0
0

je fantek al punčka?

0
0

Pozdravček!
Upam da boš dobra mama in da bo otroček zdrav.

Zanima pa me kako boš s šolo?

Odgovori če želiš. Tvojega odgovora bom vesela.
Pa potem ko eodiš napiši spol otroka pa kako je potekal porod.
Lp Luiza

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*