0
0

Hej! Moja muca je precej nezaupljiva do obiskov. Najbrž zato, ker ji je moj prijatelj enkrat stopil na rep (namenoma). Vsakič, ko dobimo obisk se skrije v omaro, se začne tresti od strahu in če ji kdorkoli približa roko, ga ugrizne. Vedno se mi smili. Ker imata moja mami in ati rada obiske se ji to dogaja skoraj vsak teden.
Upam, da mi boste pomagali. Hvala že v naprej.

0
0

Hoj!
Ker si me prosila za pomoč ti z veseljem svetujem. Moja prijateljica ima isti problem-svetujem ti, da ko dobite obisk jo daj samo v isti prostor na drugo stran sobe in jo božaj in tolaži. Ko boš to naredila jo poskusi imeti v naročju ko so obiski. Predlagam, da prvo vajo ponavljaš dolgo časa in ko meniš da se je kaj izboljsalo pojdi na drugo. Potem jo te dve vaji ponavljaš dolgo časa jo mogoče daš lahko tudi pobožati obiskom. Ampak to naredi ko se muca ne bo več nikoli tresla. Upam da sem pomagala in veliko sreče.
P.S.
Hvala za odgovor

0
0

Hojla Dori!
Najprej hvala za tvoj recept in zveseljem ti bom pomagalal.:)
Jaz imam tudi muco ki se je bala obiskov.Probaj ob naslednjih obiskih si dati svojo muco v naročje in pejdi stran od obiskovalcih zapri se v svojo sobo čez čas jo odloži na pojstlo in pojdi k obiskovalcem.
Upam da sem pomagala.Želim ti veliko sreče.:)

0
0

Živjo Dori,
ker si me prosila, da ti odgovorim, se bom potrudila, da ti bo moj odgovor v pomoč. Moja babica ima muco, ki se tudi skrije. Zdi se mi, da so mački le bolj boječe živalce (ne vse). Če jo boš imela v naročju, bo mislila, da je na varnem. Naša muca se boji glasnih stvari (zvoncev, avtov…) UPAM, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lep pozdrav
Ola 🙂

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*